Villa Dihovo Dihovo, Južna Makedonija

Villa Dihovo

Dihovo, Južna Makedonija

Villa Dihovo se nalazi u šarmantnoj seoskoj kući, u mirnom okruženju na brdu, u selu Dihovo, na 6,9 km od centra Bitolja. Do popularnih obližnjih atrakcija, kao što su Bitoljski pazar, gradska Sahat-kula i Ajdar-kadi džamija, stiže se za 5 minuta vožnje kolima.

Sobe u objektu Villa Dihovo dekorisane su lokalnim kamenom i umetničkim predmetima od obrađenog drveta i pružaju pravu domaću atmosferu. Uz to, gosti mogu da uživaju i da se opuste u prostranom vrtu koji okružuje vilu, kao i da posete lokalne restorane i kafee u selu Dihovo. Takođe, i brojne planinarske staze polaze od Dihova i vode do planine Pelister. Vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Villa Dihovo ima i vinski podrum, a takođe deo je i slow food koncepta i nudi domaću hranu. Uz to, domaćini mogu organizovati turu do Nacionalnog parka Pelister, kao i časove kuvanja. Grad Bitolj je na svega 3,5 km i tu gosti mogu posetiti istorijske spomenike, kao i videti brojne slike i mape vezane za srpsku vojsku u Prvom svetskom ratu.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaDihovo, Južna Makedonija
Emailcontact@villadihovo.com
Telefon 1+389 47 293040
Telefon 2+389 70 544744
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

Smeštaj
Villa DihovoVilla DihovoVilla Dihovo

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Villa DihovoVilla DihovoVilla DihovoVilla Dihovo

Komfor soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Villa DihovoVilla DihovoVilla Dihovo

Porodična soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo