Villa St. Nicholas :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Villa St. Nicholas

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
m.rumenka@yahoo.com

Telefon: +389 76 427 642

Pogodnosti

Vila se nalazi 30 metara od Ohridskog jezera, kod Donje kapije Starog grada, 200 metara od centra Ohrida
Kafe u prizmelju objekta
Supermarket i nekoliko restorana u neposrednoj blizini
Klima uređaj
Pogled na Ohridsko jezero
Jedna soba i apartman imaju balkone
Frižider
Električni čajnik
Besplatna kafa i čaj
Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Villa St. Nicholas, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U samom centru Ohrida nalazi se villa St. Nicholas, u neposrednoj blizini Donje kapije Starog grada i Svetog Nauma. Naša vila gleda na lepo Ohridsko jezero, a plaža Sarajsta udaljena je samo 30 metara od naših vrata. Naša odlična lokacija pružiće vam sav komfor i dobru povezanost sa ostalim delovima grada, i odličan je izbor ukoliko želite da uživate na suncu i plažama, a i ako ste naklonjeni kulturnim spomenicima i bogatoj istorijskoj baštini Ohrida.

U krugu od 50-ak metara vile St. Nicholas naći ćete više prodavnica i restorana, dok se veliki broj kafića, klubova, banke i tržni centar nalaze na oko 200 metara. Naša vila izgrađena je u starom tradicionalnom makedonskom stilu, sa kafeom u prizemlju i lepom letnjom baštom uz samu ulicu. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na upotrebu kartice za besplatno korišćenje javnog parkinga, koji se inače naplaćuje.

Soba za 2 osobe

Naša vila je odlično mesto za pravi romantični odmor uz jezero, mediteranski duh i bogatu kulturu Ohrida, pa je parovima na raspolaganju izbor od 3 naše klimatizovane sobe sa francuskim ležajem. Ove sobe su dobar izbor i za roditelje sa decom, kao i nerazdvojna društva, a jedna od ovih soba ima i mogućnost unošenja dodatnog ležaja, pa je pogodna i za male porodice.

Ove elegantne sobe su oplemenjene drvenim podovima i stilskim nameštajem od prirodnih materijala, u prirodnim, svedenim bojama. Pored prostranog francuskog ležaja, ovde ćete naći i garderobni orman, komode i drugi funkcionalni nameštaj kako biste mogli da se sasvim raspremite i raskomotite, a sve sobe imaju i lep kutak sa stolom i stolicama, uz prozor i pogled na Ohridsko jezero. Radi vašeg što većeg komfora, u svim sobama se nalazi frižider, kako biste mogli da ohladite neko dobro makedonsko vino, kao i električni čajnik sa kafom i čajevima na račun kuće, pa vam ništa neće nedostajati da uživate u laganim jutrima i večerima uz zalazak sunca. Ove sobe imaju i svoja moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice, tu je LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavoj kući obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Od ove 3 sobe, jedna ima i divan balkon sa drvenom ogradom i predivnim pogledom na plavetnilo jezera.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: m.rumenka@yahoo.com

Apartman za 4 osobe

Za sve porodice, parove koji vole da putuju zajedno ili nerazdvojna četvoročlana društva, na raspolaganju je naš potpuno opremljeni apartman, koji će vam pružiti priliku da se sasvim opustite i provedete divan odmor. Ovaj klimatizovani apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dok se u dnevnom boravku nalazi udobna garnitura za sedenje koja može poslužiti kao ležaj za još dve odrasle osobe.

Ovaj elegantni apartman oplemenjen je drvenim podovima i stilskim nameštajem od prirodnih materijala. U dnevnom boravku postoji vrlo lep kutak sa stočićem i stolicama smešten pored velikog prozora, a ovaj apartman raspolaže i velikom, potpuno opremljenom kuhinjom sa trpezarijom, u kojoj ćete naći i šporet, frižider, električni čajnik, posuđe i escajg, pa se možete brzo snaći i uživati u domaćim receptima. Pored modernog kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, ovaj apartman ima i još jedan toalet.

Za trenutke odmora i dokolice, tu je LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavoj kući obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Uz sve ovo, na raspolaganju vam je i divan balkon sa drvenom ogradom i čudesnim pogledom na jezero i panoramu Ohrida, gde u društvu možete uživati u šoljici kafe ili omiljenog hladnog napitka.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: m.rumenka@yahoo.com

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno