Villa Ohrid :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Villa Ohrid

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
villaohrid@gmail.com

Sajt:
www.villaohrid.net

Telefon: +389 78 649 794

Telefon: +389 78 484 190

Pogodnosti

Vila je locirana u gradu Ohridu, 100 m od Antičkog amfiteatra i Samuilove kule
500 metara od plaža Kaneo i Potpeš
Restorani i prodavnice u neposrednoj blizini
Klima uređaj
Balkoni sa pogledom na jezero
Crni apartman ima izlaz u dvorište
Žuti i Crni apartman imaju svoje opremljene kuhinje
Sve sobe i Narandžasti apartman dele zajedničku kuhinju
Čaj i kafa gratis
TV
Besplatan Wi-Fi internet
Besplatan javni parking u blizini vile

Villa Ohrid, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Villa Ohrid smeštena je u starom delu grada Ohrida, svega 100 metara od Antičkog Teatra, Samuilove Kule i Plaošnika, sa predivnim pogledom na Ohridsko jezero i autentične, uske ohridske ulice. Lepe plaže Kaneo i Potpeš udaljene su nekoliko minuta šetnje, a u krugu od 100 metara nalaze se i prvi kafići, restorani i prodavnice. Centar Ohrida sa velikom turističkom ponudom, restoranima i klubovima udaljen je oko 500 metara od naše vile. Svim gostima vile Ohrid dostupan je i besplatan, javni parking u našoj neposrednoj blizini.

Soba za 3 osobe

Ljubičasta i Zelena soba namenjene su parovima, malim porodicama ili bliskim tročlanim društvima. Vedre i šarmantno uređene obe sobe su klimatizovane i opremljene tako da zadovolje sve vaše potrebe za udoban, opušten odmor pored Ohridskog jezera. One imaju svoja privatna kupatila, opremljena tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Kako biste mogli da pripremite i neki lagan obrok, na raspolaganju vam je i zajednička, potpuno opremljena kuhinja, a kafa i čaj su gratis. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV, a kako biste pri ruci uvek imali i rashlađeno piće, grickalice ili sveže namirnice, tu je frižider.

Za sve kojima odmor nije potpun bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija širom vile. Obe sobe imaju svoje lepe balkone sa predivnim pogledom na jezero, namenjene vašem uživanju u lepom vremenu, laganim jutrima i romantičnim večerima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villaohrid@gmail.com

sobaza3-1 sobaza3-2 sobaza3-3

Apartman za 4 osobe

Narandžasti i Žuti apartmani namenjeni su udobnom, opuštenom i veselom odmoru u krugu porodice ili bliskih prijatelja. Ovi vedri i lepo uređeni apartmani su klimatizovani i opremljeni tako da zadovolje sve potrebe različitih društva. Narandžasti apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa garniturom koja se može razmestiti, dok je Žuti uređen u stilu studija, sa velikim otvorenim prostorom za spavanje i dnevni odmor.

Žuti apartman ima i sopstvenu, sasvim opremljenu kuhinju sa trpezarijom, dok gosti Narandžastog mogu da koriste veliku, zajedničku kuhinju. Naravno, oba apartmana imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV, a čaj i kafa su gratis za sve naše goste. Takođe, za sve kojima odmor nije potpun bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Prava prednost ovih apartmana su njihovi lepi balkoni sa garniturama za sedenje, gde ćete moći da uživate u pogledu na jezero, uz jutarnju kafu ili uživanje u čarobnim, ohridskim večerima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villaohrid@gmail.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5 apartmanza4-6 apartmanza4-7 apartmanza4-8 apartmanza4-9 apartmanza4-10

Apartman za 5 osoba

Crni apartman je posebna ponuda naše vile. Namenjen je većim porodicama ili petočlanim društivma, a pružiće vam obilje privatnosti i mira za opušten, nezaboravan odmor na Ohridskom jezeru. Ovaj upečatljivi apartman je klimatizovan i nalazi se u prizemlju, pa je pogodan i za starija lica, porodice sa mališanima ili osobe koje se otežano kreću.

U okviru ovog apartmana na raspolaganju su vam dve spavaće sobe i velika, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa se možete sasvim opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće. Privatno kupatilo opremljeno je tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV, a čaj i kafa su gratis za sve naše goste. Za sve kojima odmor nije potpun bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj veliki apartman ima svoj balkon sa predivnim pogledom na jezero, a ono što ga čini sasvim posebnim je i ekskluzivni pristup dvorištu vile, gde se možete družiti, odmarati uz kafu ili igrati sa mališanima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villaohrid@gmail.com

apartmanza5-1 apartmanza5-2 apartmanza5-3 apartmanza5-4 apartmanza5-5

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno