Vila Piramida :: Bitoljska oblast :: Dihovo

Osnovni podaci

Ime: Vila Piramida

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Dihovo, Bitoljska oblast

E-mail:
dimitrovski.kiril@gmail.com

Pogodnosti

Na 7 km od grada Bitolja

U blizini vile nalaze se četiri restorana

Lepe staze za pešačenje, kao i dve ski staze

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Vila Piramida, Dihovo slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Vila Piramida se nalazi u mestu Dihovo, pored glavnog puta koji vodi do sela Nižepole. Smeštena je u mirnom, čistom i slikovitom okruženju, svega oko 7 km zapadno od grada Bitolja. Okolna priroda ovde je zaista prelepa i idealna za sve koje žele da pobegnu od svakodnevne rutine, opuste se i uživaju u svežem vazduhu tokom vikenda ili na duži period.

U blizini vile nalaze se četiri restorana, lepe staze za pešačenje, kao i dve ski staze. Do marketa i drugih prodavnica možete doći za svega 5 minuta vožnje kolima, a naravno, više pogodnosti i sadržaja čeka vas u gradu Bitolju.

Vila za 10 osoba

Vila Piramida je idealna za više parova, prijatelje, roditelje sa decom, a može ugostiti do 10 osoba. Sastoji se od tri spavaće sobe, dva kupatila, velikog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje. Ima sopstveno grejanje, pa nudi savršene uslove za boravak i tokom hladnih meseci.

Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, a po želji gostiju, u ponudi je i tradicionalni doručak. Osim toga, vila je idealna za organizovanje malih, privatnih proslava kao što su rođendani ili druge zabave. Za sve koji dolaze svojim kolima obezbeđen je i parking ispred vile.

hdrpl 2 3 4 5 6

Dihovo


Dihovo Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Dihovu kod Bitolja? Sajt Hoteli u Španiji Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Dihovu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Bitoljska oblast


Na jugu velike plodne makedonske ravnice Pelagonije, mala oblast oko drevnog grada Bitole, odnosno Bitolja, u sebi sadrži toliko čari i retkosti. Netaknuto prirodno bogatstvo, gorske oči i raznovrstan biljni i životinjski svet, zatim istorijsko kulturni biser očuvan još od drevnih antičkih vremena do danas, da iako mala, nudi obilje načina da se prošire vidici, nauče nove stvari i provede vreme u okruženju iskonske, očuvane prirode.


Pročitajte višePročitajte više - Dihovo Rent-A-Car - Dihovo
Ostavite komentar:

* obavezno