Vila Papu :: Prilepska oblast :: Kruševo

Osnovni podaci

Ime: Vila Papu

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kruševo, Prilepska oblast

E-mail:
vilapapu@yahoo.com

Sajt:
www.vilapapu.com.mk

Telefon: +389 75 454 186

Mobilni: +389 78 303 244

Pogodnosti

Vila se nalazi u starom delu grada, 500 metara od centra Kruševa
Gradski park, kafići, restoran i prodavnice u krugu od 300 metara
Stalno otvorena recepcija vile
Dvorište sa sunčanom terasom, klupama i stolicama
Zajednički dnevni boravak sa TV-om i peći na drva
Klima uređaji i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima (u svim smeštajnim jedinicama)
DVD plejej
Besplatan bežični internet
Apartmani imaju svoje balkone sa lepim panoramskim pogledom na grad
Fen za kosu u kupatilima
Obezbeđen besplatan parking u okviru vile

Vila Papu, Kruševo slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U slikovitom i mirnom Kruševu, na nadomroskoj visini od čak 1.250 metara nalazi udobno smeštena se naša vila Papu. Ovaj deo Kruševa gde je locirana vila se zove Strunga, a u neposrednoj blizini je i čuvena galerija Nikole Martinovskog. Na samo nekoliko minuta šetnje od nas naći ćete prodavnice i pekare, restoran i nekoliko kafića, a na samo 300 metara udaljenosti je i gradski park, idealan za mališane i igru na svežem vazduhu.

Vila Papu je okružena svojim lepim dvorištem, sa velikom terasom na kojoj su suncobrani, klupe i stolovi namenjeni gostima. Na raspolaganju vam je i veliki zajednički dnevni boravak, koji ima više stolova i stolica, zatim garnituru za sedenje ispred TV-a, kao i udoban kutak sa foteljama.

Posebno je ovde idilično u zimskim večerima, jer se tu nalazi tradicionalna peć na drva, pa možete uživati uz toplotu i pucketanje vatre i provesti nezaboravne trenutke u druženju i upoznavanju sa drugim gostima. Kod nas će vas dočekati ljubazno i komunikativno osoblje, a recepcija je stalno otvorena. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking.

Studio za 2 osobe

Naša vila raspolaže sa dva studija (broj 11 i 12) koji su savršeni za romantična putovanja u paru, ili za dvoje prijatelja. Studiji su klimatizovani i imaju centralno grejanje pa su pogodni za boravak u bilo koje doba godine. Enterijeri su oplemenjeni drvenim podovima i ljupkim dekoracijama, a u njima ćete naći i garderobni orman i čiviluk, pa ćete ovde moći da se raskomotite i ugodno smestite.

Studiji imaju kompletno opremljene kuhinje sa malim trpezarijama, gde će vam na raspolaganju biti šporetna ploča sa ringlama, frižider, kao i posuđe i escjag, pa ovde možete prirpemiti sebi i dragoj osobi neki omiljeni topli napitak ili lagani obrok. Oba studija imaju i svoja kupatila, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili zbog eventualnih poslovnih obaveza tu je i besplatna bežična internet konekcija.

Cene studija se kreću od 8€ po osobi po noćenju, u zavisnosti od dela sezone.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilapapu@yahoo.com

Apartman za 4-5 osoba

Naša četiri apartmana (broj 21 i 22, 31 i 32) idealna su za porodice sa decom, parove koji vole uzajamno društvo, ili nerazdvojna četvoročlana ili čak petočlana društva. Svi apartmani su klimatizovani i imaju centralno grejanje pa su odlični za boravak u bilo koje doba godine. Uz to, veoma su prostrani i funkcionalni, a raspolažu odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa otvorenom kuhinjom, trpezarijom i garniturom za sedenje, kao privatnim kupatilima i balkonima sa panoramskim pogledom na grad.

U spavaćim sobama nalaze se francuski ležajevi i po jedan odvojen krevet ili fotelja koja se razvlači, a u njima ćete naći i natkasne, komode i garderobni orman kako biste se sasvim raskomotili i raspremili. Dnevne sobe imaju prijatne i tople enterijere, opremljene su udobnim garniturama za sedenje sa trosedom koji se razvlači, a tu je i TV sa kablovskim kanalima i DVD plejer za ljubitelje sedme umetnosti.

Takođe, zbog brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili radi eventualnih poslovnih obaveza čitava vila Papu “pokrivena“ je bežičnim internetom koji je za naše goste naravno besplatan. U kuhinji svakog od apartmana naći ćete šporetnu ploču sa ringlama, firžider, te posuđe i escajg, kako biste mogli da pripremate i kompletne obroke, a tu je i veliki trpezarijski sto sa stolicama za sve vaše zajedničke trenutke.

Apartmani raspolažu i svojim kupatilima sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, u kojima ćete naći i fen za kosu. Ipak, najlepši delovi apartmana su svakako privatni balkoni sa baštenskim garniturama i panormaskim pogledom na sve strane grada, stvoreni za uživanje u jutarnjoj kafi ili za romantične večeri uz čašu nekog dobrog, makedonskog vina.

Cene studija se kreću od 8 € po osobi po noćenju, u zavisnosti od dela sezone.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilapapu@yahoo.com

Kruševo


Kruševo je “najviši“ grad u Republici Makedoniji, i nalazi se na 1350 metara nadmorske visine, udaljen 120 kilometara od Ohrida i 150 kilometara od Skoplja. Ovaj slikoviti, planinski gradić ima oko 5.000 stanovnika, i predivan pogled na Pelagonijsku ravnicu sa svoje planine Busava. To je pravi muzej arhitekture, jer ćete u njemu pronaći i veoma stare građevine, ali i neke od najmodrenijih zgrada, reprezentativnih za makedonsku arhitekturu modernog doba.


Pročitajte više

Prilepska oblast


Prilep, rodno mesto legendarnog srpskog junaka Kraljvića Marka, nalazi se u najvećoj dolini Makedonije, Pelagoniji. Sam grad i prilepska okolina nalaze se na nadmorskoj visni od 650 metara, što doprinosi specifičnoj klimi i čini jednistvenu karatkteristiku ovog podneblja. Ova regija obiluje arheološkim nalazištima od kojih neka tek sada počinju da pokazuju svoj puni značaj. Većina arheoloških lokaliteta i dalje su teško dostupna, a Pešterica, nadomak prilepskog veštačkog jezera iznedrila je rukotvorine i plastiku koja je datirana na prelaz iz ranog u srednji neolit.


Pročitajte višePročitajte više - Kruševo Rent-A-Car - Kruševo
Ostavite komentar:

* obavezno