Vila Mal Sveti Kliment :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Vila Mal Sveti Kliment

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
vilamalsvetikliment@t-home.mk

Sajt:
www.vilamalsvetikliment.com

Telefon: +389 46 250 655

Faks: +389 46 250 654

Pogodnosti

Vila se nalazi 50 metara od Ohridskog jezera
Deluks apartmani imaju terase sa pogledom na Ohridsko jezero
Doručak u krevetu po vašem izboru
Besplatan bežični internet
Klima uređaj
Mini Bar
Ugradni sef za dragocenosti
Kablovska televizija sa DVD plejerom
Javni parking 400 metara od kuće
Izbor vrhunskih, domaćih vina iz sopstvenih vinograda

Vila Mal Sveti Kliment, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U srcu starog grada Ohrida, u neposrednoj blizini Donje Kapije, nalazi se ekskluzivna vila Mal Sveti Kliment. U maloj mirnoj uličici, daleko od saobraćajne gužve, ali u srcu Ohrida, naša vila će vam pružiti sav neophodni mir na samo 50 do 100 koraka od jezera i večernjeg provoda. Tu ćete naći dobar broj kafića i restorana koji nude izvrsne specijalitete. Vila svoje ime duguje Crkvi Svetog Klimenta koja se nalazi preko puta.

Jedinstveni položaj pruža jedan od najlepših pogleda na Ohridsko jezero, zaliv i luku. Vila Mal Sveti Kliment je izgrađena u skladu sa tradicionalnom arhitekturom starog Ohrida, sva u kamenu i prirodnim materijalima. Luksuz enterijera naglašen je nameštajem od punog, rezbarenog drveta. Parovi i mladenci u potrazi za drugačijim i originalnim zajedničkim putovanjem, u našoj vili moći će da uživaju u pravoj ekskluzivnosti, i vrhunskoj usluzi.

Ukoliko ste ljubitelj vina, dobrodošli ste da uživate u našim domaćim vinima vrhunskog kvaliteta. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju javni parking udaljen 400 metara od vile.

Soba za 2 osobe

Postoje tri dvokrevetne sobe, smeštene u prizemlju i na prvom spratu kuće, od kojih budžet i deluks dvokrevetna soba imaju fotelje koje mogu poslužiti kao dodatni ležaj. Budžet soba nalazi se u prizemlju, a standardna i deluks soba su smeštene na prvom spratu.

U sve tri sobe se nalaze veliki francuski ležajevi, ormani, komode, sto i stolce od punog drveta ukrašene ručnim rezbarijama, kao i velika uramljena ogledala. Sve sobe imaju zasebna kupatila sa tuš kabinama, okrenute su ka ulici i imaju pogled na Crkvu Svetog Klimenta. Na raspoalganju vam je i televizor sa velikim brojem kablovskih kanala kao i DVD plejer za sve koji bez filmova ne mogu da zamisle idealan odmor, zatim tu su i ugradni sef za sve vaše dragocenosti, mini bar, kao i besplatan bežični internet. Doručak po želji može vam biti serviran u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima standardne, budžet i deluks dvokrevetne sobe, kontaktirajte nas na: vilamalsvetikliment@t-home.mk

Delux aprartman za 2+2 osobe

Na drugom i trećem spratu kuće nalaze se četiri luksuzna apartmana koji su u osnovi za dve osobe. Mladenci na medenom mesecu, parovi, ali porodice sa decom, uživaće u prostranim i svetlim, funkcionalnim apartmanima sa ručno izrađenim drvenim nameštajem.

U spavaćim sobama su veliki francuski ležaji, sa lepim komodama i policama od punog drveta. Dnevne sobe imaju ugodne garniture za sedenje sa televizorom i velikom ponudom kablovskih kanala, a za ljubitelje sedme umetnosti, na raspolaganju je i DVD plejer. Tu se nalazi i pomoćni ležaj na koji se sasvim udobno mogu smestiti još dve osobe, te su apratmani pogodni i za veća društva ili porodice.

Apartmane krase i orman, komoda i toaletni sto sa velikim ogledalom. Uz to, svi oni imaju svoja potpuno opremljena kupatila sa tuš kabinama, i balkone sa lepim pogledom na Crkvu Svetog Klimenta ili Ohridsko jezero, grad i luku, bilo za prvu jutarnju kafu, ili za uživanje u zalascima sunca na jezeru. Sve sobe su klimatizovane, imaju ugrađen sef za sve vaše dragocenosti, mini bar i besplatan bežični internet. Doručak po svom izboru možete naručiti direktno u krevet.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima deluks apartmana, kontaktirajte nas na: vilamalsvetikliment@t-home.mk

Penthouse apartman za 2+2 osobe

Ponos i najluksuzniji kapacitet ove vile je penthaus apartman za dve osobe. Na posledenjem spratu, sa površinom od 48 kvadrata raspolaže sa dve sobe, potpuno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa džakuzi kadom te garantuje udobnost najluksuznijih hotela i bez sumnje je jedan od najekskluzivnijih apartmana u čitavom Orhridu.

Spavaća soba ima luksuzni francuski ležaj, savršen za početak zajedničkog života mladenaca, ormare, police i stolove od punog drveta, ukrašene rezbarijama u tadicionalnom stilu. Dnevna soba je nizom prozora sasvim otvorena ka Ohridskom jezeru i panorami grada. Tu je udobna garnitura za sedenje, komoda sa televizorom, velika, ramovima ukrašena ogledala. U dnevnom boravku nalazi se i sofa na kojoj se sasvim komforno mogu smestiti još dve osobe, pa u vrhunskoj udobnosti ovog apratmana može uživati i četvoročlano društvo ili porodica sa decom.

Tu je i kutak za dvoje sa stolom i stolicama, za uživanje u tradicionalnim ohridskim specijalitetima, a možete probati i neka od vrhunskih domaćih vina sa geografskim poreklom vinarije Mal Sveti Kliment. Kuhinja sa šporetom i frižiderom je sasvim pogodna za one kojima je spremanje hrane zadovoljstvo. Apartman je klimatizovan, ima televizor sa kablovskim kanalima i DVD plejer za sve ljubitelje filma, ugrađen sef za sve vaše dragocenosti, kao i besplatan bežični internet. Za sve goste koji žele da se osećaju kao da su na medenom mesecu, doručak može biti serviran u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima penthouse apartmana, kontaktirajte nas na: vilamalsvetikliment@t-home.mk

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno