Vila Gala :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Vila Gala

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
vilagala.mk@gmail.com

Sajt:
www.vilagala.mk

Telefon: +389 70 555 645

Pogodnosti

Vila Gala nalazi se u podnožju planine Vodno
Prodavnica u dvorištu vile
Trem sa klupama i stolovima
Zajednički salon sa TV-om
Neke sobe imaju balkone sa pogledam na planinu i grad
Klima uređaji i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan javni parking

Vila Gala, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Vila Gala se nalazi u podnožju planine Vodno, u prekrasnom šumskom ambijentu elitnog dela Skoplja, naselja koje ime deli sa planinom, a ipak na samo pola kilometra od strogog centra ovog grada, i njegove raznovrsne kulturno-turističke ponude. Naša odlična lokacija pruža vam lak pristup do svih istorijskih lokaliteta i kulturnih ustanova, a nudimo i mogućnost organizovanja raznovrsnih poseta muzejima, izleta ili drugih zanimljivih aktivnosti.

Zimi se možete šetati po snežnim pešačkim stazama na planini koje počinju samo 30 metara od naše vile, ili se žičarom uspeti do Milenijumskog Krsta na vrhu i uživati u njegovoj monumentalnosti i predivnom pogledu na panoramu Skoplja, a leti se prepustiti čarima prirode koje nudi prelepo Vodno sa svojom fantastičnom planinskom klimom, posetiti staru pravoslavnu crkvu i obići mnoga čuvena mesta na ovoj planini pešačkim ili biciklističkim stazama.

Soba za 2 osobe

Naša vila pravo je mesto za romantičan ili poslovni odmor, pa ukoliko putujete u paru ili sa prijateljem ili poslovnim partnerom, možete birati jednu od pet naših soba, od kojih tri imaju francuske ležajeve, a dve odvojene singl krevete. Sobe su prostrane i svedeno uređene, sa drvenim podovima, prekrivene tepisima i zavesama i oplemenjene prirodnim materijalima. U njima ćete naći i natkasne sa dekorativnim lampama, police i komode, te garderobne ormane, kako biste se u potpunosti raspremili i raskomotili, a neke od soba imaju i stolove sa barskim stolicama ili tabureima.

Sve sobe su kilmatizovane i imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak u bilo kojem delu godine, i raspolažu svojim privatnim kupatilama sa tušem i toaletnim priborom. Za trenutke dokolice, tu su televizori sa velikim izborom kablovskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija, a tu je i mala kuhinja sa osnovnim posuđem i frižider, pa možete ohladiti i neko izvrsno makedonsko vino.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vilagala.mk@gmail.com

Soba za 3 osobe

Jedina trokrevetna soba u vili Gala savršena je za manje porodice ili tročlana društva. Potpuno je klimatizovana i ima centralno grejanje, pa je pogodna za boravak u bilo koje doba godine. U njoj se nalazi jedan prostrani francuski krevet i jedan odvojeni ležaj, kao i natkasne sa dekotrativnim lampama, ormani i komode, kako biste se potpuno raspremili i raskomotili.

Trokrevetna soba ima i sto sa stolicama, malu čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem i frižiderom, kao i svoje kupatilo sa tušem i toaletnim priborom. Soba je ugodna, svetla i prijatna, čemu doprinose drveni podovi, skladno odabrane boje, ali i veliki balkon sa koga se pruža predivan pogled. Za trenutke dokolice na raspolaganju vam je LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, a radi brze komunikacije, društvenih mreža, omiljenih sajtova ili eventualnnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vilagala.mk@gmail.com

O smeštaju Vila Gala

U vili Gala dočekaće vas ljubazni domaćini i non-stop otvorena recepcija, a već u našem dvorištu naći ćete prodavnicu, dok u neposrednoj blizini ima obilje marketa, restorana tradicionalne, internacionalne i brze hrane, kao i stanice gradskog prevoza. Vila je udaljena 20 km od aerodroma, i ne raspolaže sopstvenim parkingom, ali će svi naši gosti naći besplatan gradski parking u neposrednoj blizini.

Ukoliko ne dolazite sopstvenim prevozom, mi vam možemo ponuditi usluge aerodromskog ili drugog prevoza uz doplatu, sve to kako bismo vaš ostanak kod nas učini što komfornijim i što prijatnijim. Na raspolaganju vam je i naš trem u dvorištu sa baštenskim garniturama, i zajdenički salon sa televizorom, gde se možete družiti sa drugim gostima naše vile i razmenjivati iskustva.

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte višePročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno