Villa Dudan :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Villa Dudan

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
maslova@ohrid.com.mk

Telefon: +389 46 265 583

Mobilni: +389 70 353 999

Pogodnosti

Vila se nalazi u samom centru Ohida, na 10 metara od Ohridskog jezera
Šoping zona Ohrida u neposrednoj blizini vile
Velika zajednička terasa sa suncobranima, stolicama i stolovima
Centralno grejanje u vili
Studio ima potpuno opremljenu kuhinju
Sobe na spratu imaju zajedničku kuhinju sa trpezarijom
Frižider u svakoj sobi
TV sa kablovskim kanalima

Villa Dudan, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Villa Dudan nalazi se na izvanrednoj lokaciji, samo 20 metara od Ohridskog jezera i 7 minuta šetnje od strogog centra ovog lepog grada. Predivan pogled na grad i jezero pruža se prozora ove vile, a atraktivni sadržaji ovog popularnog letovališta nalaze se na pešačkoj udaljenosti od nas. Tako se možete prošetati do čuvene Crkve Svete Sofije ili Samuilove Tvrđave, koja je udaljena oko 2 kilometra.

Gostima vile Dudan na raspolaganju je velika, zajednička terasa na spratu gde se nalaze i apartmani, opremljena ležaljkama i suncobranima, i se možete družiti i uživati u svakom trenutku odmora. Ukoliko ste raspoloženi da pripremite kafu ili neki lagani obrok, možete koristiti veliku, zajedničku odlično opremljenu kuhinju sa trpezarijom, pa uz kaficu možete razmenjivati i recepte. Takođe, možemo organizovati i aerodromski transfer, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan javni parking u blizini vile.

Soba za 2 osobe

Elegantno i veoma prijatno uređena dvokrevetna soba namenjena je kako romantičnim parovima, tako i dvočlanim društvima, ili kraćim poslovnim putovanjima. Soba je oplemenjena drvenim parketima, a dominantni crveni i bordo detalji čine je klasično lepom i donose utisak luksuza. Ova soba ima dva pojedinačna kreveta koji se mogu spojiti i u jedan francuski ležaj, sa komplementarnim natkasnama i velikim ugradnim ormanom u hodniku kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Mali dnevni boravak sa foteljama i stočićem čini ovu sobu veoma udobnom i funkcionalnom. Kako bi vaš boravak bio što komotniji, soba ima frižider, a na istom spratu nalazi se i velika, zajednička kuhinja, pa tu možete pripremiti kafu, čaj ili neki lagani obrok. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima.

Za važne utakmice ili omiljene programe možete se opustiti i ispred LCD TV-a sa satelitskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u društvenim mrežama i omiljenim on-line sadržajima. Velika zajednička terasa pravo je mesto za uživanje u sunčanju i društvu, a za intimna, čarobna jutra, ova soba ima i svoju malu terasu sa pogledom na dvorište.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: maslova@ohrid.com.mk

Soba za 3 osobe

Elegantne i moderno uređene, ove dve trokrevetne sobe namenjene su porodičnim, romantičnim ili čak – kraćim poslovnim putovanjima. Imaju površinu od oko 30m2, i nalaze se na drugom spratu kuće, gde je i velika zajednička kuhinja, kao i terasa za sunčanje. Ove dve sobe stilski su različito uređene, pa je jedna u luksuznim zagasitim tonovima crne i bordo, dok je druga svasvim vedra i svetla.

Obe su opremljene prostranim francuskim ležajevima i jednim odvojenim krevetom, te komplementarnim natkasnama i velikim ugradnim ormanima kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Mali dnevni boravak sa foteljama i stočićem čini sobe veoma udobnim i funkcionalnim. Kako bi vaš boravak bio što komotniji, ove sobe imaju svoje frižidere, a na istom spratu nalazi se i velika, zajednička kuhinja pa možete pripremiti kafu, čaj ili neki lagani obrok. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima.

Za važne utakmice ili omiljene programe možete se opustiti i ispred LCD TV-a sa satelitskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u društvenim mrežama i omiljenim on-line sadržajima. Sunčanju, druženju i uživanju u odmoru namenjena je i zajednička terasa, a jedna od ove dve sobe ima i svoj privatni balkon sa pogledom na jezero.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: maslova@ohrid.com.mk

Studio za 2+2 osobe

Ovaj simpatični studio namenjen je udobnom boravku parova ili malih porodica. Nalazi se u suterenu i ima zaseban ulaz, pa je pogodan i za osobe koje se teže kreću ili mališane. U spavaćem delu nalazi se prostrani francuski ležaj sa natkasnama i funkcionalnim nameštajem kako biste se ovde sasvim lepo raspremili i raskomotili.

U drugom delu je  dnevni boravak sa sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj. Mala čajna kuhinja sa frižderom opremljena je osnovnim posuđem, a uz odlično opremljenu veliku zajedničku kuhinju, možete samostalno organizovati svoj odmor. Ovaj studio ima i svoje lepo uređeno kupatilo sa kadom, kompletnim toaletnim priborom i peškirima.

Za važne utakmice ili omiljene programe možete se opustiti i ispred TV-a sa satelitskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u društvenim mrežama i omiljenim on-lie sadržajima. Velika prednost ovog prizemnog studija je i velika terasa u privatnom delu dvorišta. Suncobran, baštenski nameštaj i veoma prijatan ambijent namenjeni su vašem uživanju u društvu i svakom trenutku odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: maslova@ohrid.com.mk

Apartman za 4 osobe

Moderno opremljen i elegantan, ovaj apartman idealan je za porodice sa decom, ali i za bliska tročlana ili četvoročlana društva. Ima površinu od oko 30m2 i nalazi se na drugom spratu kuće, gde je i velika terasa, kao i zajednička kuhinja.

Apartman je oplemenjen drvenim parketima, a dominantni crveni i bordo detalji čine ga klasično lepim i donose utisak luksuza. Sastoji se od dve spavaće sobe, jedne opremljene francuskim ležajem, i druge gde je jedan krevet i jedna fotelja koja se može razmestiti, ali se ipak, zbog veličine ne preporučuje za četiri odrasle osobe.

Natkasne i komplementaran funkcionalni nameštaj, kao i mali dnevni boravak čine ovaj apartman dosta komotnim i prijatnim. Kako bi vaš boravak bio što udobniji, apartman ima i svoj frižider, a na istom spratu nalazi se i velika, zajednička kuhinja pa možete pripremiti kafu, čaj ili neki lagani obrok. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima.

Za važne utakmice ili omiljene programe možete se opustiti i ispred LCD TV-a sa satelitskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u društvenim mrežama i omiljenim sadržajima. Velika zajednička terasa predviđena je za druženje i sunčanje, a ovaj apartman ima i svoju privatnu terasu sa pogledom za dvorište.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: maslova@ohrid.com.mk

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno