Vila Blago Juska :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Vila Blago Juska

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
blagojuska@gmail.com

Sajt:
www.villablago.nl

Telefon: +31 630 644 381 (holandski broj)

Pogodnosti

Vila se nalazi na samoj obali jezera, 10 km od centra grada Ohrida
Do najbližih prodavnica, kafića i restorana ima 500 metara
Stalno otvorena recepcija
Doručak na bazi švedskog stola
Privatna plaža
Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje
Sala za doručak
Roštilj u dvorištu
Terase soba sa pogledom na jezero ili unutrašnje dvorište
Grejanje na pelat
Besplatan bežični internet
Mogućnost iznajmljivanja automobila
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Blago Juska, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Vila Blago Juska udobno je smeštena na samoj obali Ohridskog jezera, u mirnom priobalnom mestu Peštani. Do centra grada Ohrida ima 10-ak minuta vožnje, a prve restorane, prodavnice i kafiće naći ćete na svega nekoliko minuta šetnje pored obale jezera. Kod nas će vas dočekati stalno otvorena recepcija i ljubazno osoblje, a ukoliko je potrebno, možete se osloniti na nas da učinimo vaš boravak na Ohridu što rasterećenijim.

U sklopu vile Blago Juska postoji sala za doručak sa kafe barom, gde se možete okrepiti i uživati u omiljenom piću. U velikom dvorištu je smešten i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, gde su vam na raspolaganju ležaljke i suncobrani, pa možete birati hoćete li se kupati na bazenu ili u jezeru. Uz bazen se nalazi i više garnitura za sedenje, a večeri su posebno romantične uz diskretno osveteljenje. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking, a ukoliko je potrebno, kod nas možete i iznajmiti auto.

Soba za 2 osobe

U našoj vili na raspolaganju vam je ukupno 10 soba namenjenih romantičnim parovima ili nerazdvojnim prijateljima. Sobe se nalaze u prizmelju, na prvom i drugom spratu, sve imaju zaseban ulaz i pružiće vam neophodni mir i komfor.

Ove elegantne i prostrane sobe opremljene su francuskim ležajevima ili sa dva pojedinačna kreveta, a uz natkasne, garderobni ormani i funkcionalni nameštaj, ovde ćete moći da se sasvim lepo raspremite i raskomotite. Enterijeri soba su oplemenjeni prirodnim materijalima i vedrim bojama, i imaju mali prostor za dnevni boravak sa stilskim stolom i foteljama. Tu su i moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz omiljene sajtove i društvene mreže, pošto je u čitavom kompleksu dostupna besplatna, bežična internet konekcija.

Grajanje tokom hladnijeg vremena je na pelat. Sve sobe imaju i svoje ljupke balkone sa baštenskim garniturama, sa pogledom na plavetnilo jezera, ili unutrašnje dvorište sa bazenom i bitoljske planine. Boravak kod nas može biti baziran i na doručku, a takođe u ovoj našoj sali možete popiti kafu ili omiljeno piće u bilo koje doba dana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: blagojuska@gmail.com

Vila Blago Juska

 

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno