Vila AnMarin :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Vila AnMarin

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
makacoski@yahoo.com

Sajt:
www.anmarin.com

Telefon: +389 46 285 522

Mobilni: +389 71 383 344

Pogodnosti

Vila se nalazi na samoj obali Ohridskog jezera
Privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima
Veliko dvorište sa baštenskim garniturama i suncobranima
Roštilj u dvorištu
Zajednička kuhinja
Mogućnost izleta na jezero našim čamcima
Terase sa pogledom na jezero
Najveći broj studija je klimatizovan
Mogućnost spajanja dva studija za potrebe porodica
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Vila AnMarin, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U zagrljaju Galičice, na oko 10-ak km od grada Ohrida nalazi se ljupko seoce Peštani, a na samoj obali jezera neposredno pored magistralnog puta, naći ćete prelepu vilu AnMarin. Naši apartmani izmešteni su iz samog centra Peštana, pa su idealni za sve koji vole miran san i lagodan odmor. Vila se nalazi u zelenom okruženju sopstvenog velikog vrta gde dominira šarenoliko cveće, u kome ćete naći roštilj, stolove, klupe i stolice, suncobrane i besplatan parking za vaša vozila.

Naša privatna bela šljunkovita plaža delom je izbetonirana i opremljena ležaljkama i suncobranima, pa ovde možete uživati u svom privatnom parčencetu raja na obali Ohridskog jezera. Ukoliko želite, možete se izvesti našim čamcima na jezero, ili krenuti sa nama u obilazak teško dostupnih plaža i razgledanje Ohrida. Prve prodavnice naći ćete u neposrednoj blizini vile, a restorane i kafiće u centru Peštana, od koga vas deli polučasovna šetnja.

Studio za 2+1 osobu

Naša vila raspolaže sa pet studija koji su idealni pre svega za romatičan odmor u dvoje, ali i porodičan odmor, ili manju grupu prijatelja, pošto tri od pet studia imaju mogućnost dodavanja ležaja na zahtev. Takođe, za velika društva i veće porodice, možemo spojiti dva studija, maksimalno smo otvoreni za dogovore i fleksibilni, sve kako bi se naši gosti osećali veoma prijatno kod nas.

Četiri od pet studija opremljeno je klima uređajima, a svi imaju svoje balkone i terase sa pogledom na jezero. U svima se nalaze francuski kreveti sa natkasnama, a tu su i garderobni ormani i komode kako biste se u potpunosti raskomotili i raspremili. Na svakom spratu nalazi se i velika zajednička kuhinja sa trpezarijom, stolom i stolicama, frižiderom, šporetom, i svim posuđem koje vam može zatrebati kako biste se osećali kao kod svoje kuće.

Deo svakog studija je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke dokolice, eventualne poslovne obaveze ili čisto zadovoljstvo, na raspolaganju vam je odlična, besplatna, Wi-Fi mreža, koja pokriva i čitavo dvorište.

Cena iznosi 25€ za noć za dve osobe, odnosno 30€ noć za tri osobe.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: makacoski@yahoo.com

O smeštaju Vila AnMarin

Naša lokacija pruža mogućnost i za aktivan odmor, pa možete krenuti u obilaske istorijskih i kulturnih spomenika u samom Ohridu, obići Stari grad, amfiteatar, crkve i šetališta, a u našoj blizini je i arheološko nalazište koje se zove Zaliv Kostiju, koje krije ostatke jedne od najstarijih civilizacija i datirano je čak u kameno doba.

Takođe, možete krenuti nekom od brojnih pešačkih staza koje se penju i krivudaju lepom Galičicom, čiji uspon kreće nekoliko stotina metara od našeg dvorišta, i proveriti zašto je ova planina zakonom zaštićeno nacionalno blago Makedonije. Za sve avanturiste, na Galičici postoje i odlične mogućnosti za paraglajding, planinski biciklizam, a tu su i malo ozbiljniji planinarski usponi za koje će vam biti potrebna oprema. A, ukoliko budete raspoloženi za istraživanje drugih plaža, u okolini Peštana nalaze se i veoma popularne plaže Gradište, Nemo, Lagadin i Atlantik, a do njih možete doći i peške, ako ste u dobroj kondiciji i ne smeta vam da se prošetate.

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno