Vila Ani :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Vila Ani

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
vilaani@hotelsani.com.mk

Sajt:
www.hotelsani.com.mk

Telefon: +389 23 178 370

Faks: +389 23 178 386

Mobilni: +389 75 555 333

Pogodnosti

Vila se nalazi na 10 minuta vožnje od centra Skoplja, na brdu Vodno, sa lepim pogledom na grad
Market u sklopu vile
Veliko dvorište sa baštenskim garniturama
Sala za ručavanje
Bar
Lounge sa televizorima
Usluge vešeraja i hemijskog čišćenja
Terase sa pogledom na grad
Organizovanje prevoza uz dodatnu naknadu
Besplatan bežični internet
Klima uređaji i centralno grejanje
TV sa kablovskim kanalima
Suite apartman ima potpuno opremljenu kuhinju
Obezbeđen parking u dvorištu

Vila Ani, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Vila Ani smeštena je na obroncima slikovitog brda Vodno, 20-ak minuta hoda od živog i uzbidljivog centra Skoplja. Izmeštena iz samog centra grada, u okviru svog velikog dvorišta, pružiće vam sav mir i neophodnu tišinu za miran san ili neometane poslovne obaveze.

Tu je, za sve goste ispred vile obezbeđen i besplatan parking, a sa unutrašnje strane nalaze se stolovi, klupe i stolice pa možete uživati u zelenilu i lepoj panorami grada. U prizemlju je smeštena sala za ručavanje i otvoren bar, kao i garniture za sedenje i uživanje sa televizorima, gde se možete družiti sa drugim gostima. Takođe, u okviru kompleksa nalazi se i market pa nećete morati da tragate za osnovnim namirnicama.

Vila Ani je odlična polazna lokacija za istraživanje Skoplja, njegove duge istorije i bogate kulturne baštine. Renomirani restorani tradicionalne kuhinje, bogat noćni život, pešačka zona sa prodavnicama i šoping molovi, čine razlog više da odaberete baš prelepi glavni grad Makedonije kao svoje odredište. Skoplje nudi i raznovrsne mogućnosti za aktivan odmor, pa možete iznajmiti bicikle, ili se prepustiti sportskim aktivnostima, otvorenim terenima, bazenima i uživati u čarolijama Skoplja u bilo koje doba godine.

Soba za 2 osobe

Idealne za parove, roditelje sa decom, ali i sve prave avanturiste koji se kod nas zateknu sami, na raspolaganju su dve klimatizovane sobe opremljene kraljevskim krevetima. Sobe imaju i centralno grejanje pa su pogodne za odmor u bilo koje doba godine. U njima ćete naći i pažljivo odabrane komade nameštaja, komode, garderobne ormane i natksane, kako biste se sasvim raskomotili i udobno smestili.

Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa kadama ili tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Tu je i ugodan kutak za rad sa radnim stolom i stolicama, kao i besplatna bežična internet konekcija, pa vaše poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Za trenutke odmora i dokolice, tu je televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, kao i terase sa baštenskim garniturama i divnim pogledom na zatalasanu panoramu Skoplja. Kod nas možete računati i na kontinentalni doručak, a u prizmelju je i otvoreni bar.

Cene za sobu kreću se od 25€ do 35€ evra za noćenje, u zavisnosti od broja osoba, a za sva pitanja u vezi sa cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: vilaani@hotelsani.com.mk

Soba za 3 osobe

Za male porodice ili tročlana društva, na raspolaganju su dve naše sobe sa kraljevskim krevetima i singl ležajem, u toplim crvenkastim tonovima i prijatnom enterijeru. Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje pa su pogodne za odmor u bilo koje doba godine. Takođe, u njima ćete naći i pažljivo odabrane komade nameštaja, garderobni orman, komode i natksane kako biste se sasvim raspremili, a tu je i kutak za odmor ili rad sa radnim stolom i stolicama. Obezbeđen je i besplatan bežični internet, za vaše eventualne poslovne obaveze ili za razododu.

Za trenutke odmora i dokolice, tu je TV sa velikim izborom kablovskih kanala, pa se možete opustiti i uz omiljene programe. Sobe imaju svoja kupatila sa kadom ili tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a za potpuni ugođaj tu su terase sa baštenskim garniturama za jutranju kafu i uživanje u pogledu na lepu panoramu Skoplja.

Cene za sobu kreću se od 25€ do 45€ evra za noćenje, u zavisnosti od broja osoba, a za sva pitanja u vezi sa cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: vilaani@hotelsani.com.mk

Standard apartman za 4 osobe

Za porodice sa decom, parove koji vole da putuju zajedno ili četvoročlana društva, na raspolaganju je naš apartman sa dve spavaće sobe. U jednoj se nalazi kraljveski bračni krevet sa natkasnama, dekorativnim lampama i garedrobnim ormanom, a u drugoj su dva odvojena kreveta, kutak za rad sa stolom i stolicom, kao i toaletni stočić sa velikim ogledalom.

Za trenutke dokolice, tu je TV sa velikim izborom kablovskih kanala, pa se možete opustiti i uz svoje omiljene programe. Tu je i lepo uređeno kupatilo sa kadom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Uz sve ovo navedeno, apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje pa je pogodan za ostanak u bilo koje doba godine, a u letnjim mesecima, možete izaći na lep balkon sa garniturom za sedenje odakle se pruža čudesan pogled na centar Skoplja. Takođe, za potrebe brze komunikacije, aktivan život na društvenim mrežama ili eventualne poslovne obaveze, na raspolaganju vam je besplatna bežična internet konekcija.

Cena apartmana je 45€ za noćenje, a za sva pitanja u vezi sa cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: vilaani@hotelsani.com.mk

 

Suite apartman za 4 osobe

Za sve koji ne žele da se liše potpune udobnosti i komfora, na raspolaganju je naš apartman koji je posebno namenjen porodicama sa decom, ali i parovima i četvoročlanim društvima. Raspolaže sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i balkonom.

Apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje pa se ovde možete udobno smestiti u bilo koje doba godine. Spavaća soba opremljena je kraljvskim bračnim krevetom sa noćnim stočićima na uzglavljima, garderobnim ormanom i komodama, te se ovde možete sasvim raskomotiti, a oplemenjena je i bogatim dekoracijama i slikama na zidovima. U dnevnom boravku smeštena su dva odvojena kreveta, kutak za rad sa stolom i stolicom, kao i prostrana trpezarija za sve vaše zajedničke trenutke. Ovaj apartman je specifičan u vili Ani pošto u svom sastavu ima i potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, posuđem i escjagom, pa možete sami pripremati ukusne obroke po svojim receptima.

Za trenutke dokolice i odmora, tu je i TV sa dobrim izborom kablovskih kanala, kao i besplatna bežična internet konecija. A, kada se raskomotite i smestite, sigurno ćete poželeti da popijete kafu na vašoj terasi sa lepom garniturom za sedenje i pogledom na panoramu Skoplja, ili se opustite u toploj kupki u moderno uređenom kupatilu sa kadom, u kome ćete naći kompletan toaletni i kozmetički pribor, kao i nezaobilazne mekane peškire. Vaše je samo da se prepustite hedonizmu i – uživate.

Cena apartmana je 45€ za noćenje, a za sva pitanja u vezi sa cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: vilaani@hotelsani.com.mk

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno