Urban Hostel :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Urban Hostel

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
contact@urbanhostel.com.mk

Sajt:
www.urbanhostel.com.mk

Telefon: +389 2 614 2 785

Mobilni: +389 78 432 384 (može i Viber)

Pogodnosti

Hostel se nalazi u mirnijem delu Skoplja, 10 minuta šetnje od centralnog gradskog trga
Mogućnost aerodromskog prevoza (uz doplatu)
Zajednička terasa sa baštenskom garniturom
Zajednički dnevni boravak sa akvarijumom i klavirom
Uslužni laptop računar u dnevnom boravku
Besplatan bežični internet
Zajednička kuhinja
LCD TV sa više od 120 kanala
Doručak na bazi švedskog stola
Neke sobe imaju terase
Neke sobe i apartman imaju privatna kupatila, a neka zajednička kupatila imaju đakuzi kade
Apartmanski smeštaj u drugoj zgradi u istom dvorištu, ovi apartmani imaju svoje kuhinje, kupatila i terase
Usluga pranja i peglanja veša
Obezbeđen besplatan parking, uz rezervaciju

Urban Hostel, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U centru Skoplja nalazi se novi i pristupačan, topao i veoma prijateljski Hostel Urban, koji je već poznat po odličnoj atmosferi, udobnom smeštaju i dobrim cenama. Smešten je u mirnom i tihom delu grada, a opet samo 10-ak minuta šetnje od centralog gradskog trga. U blizini su i stanice gradskog prevoza, pa će vam čitavo Skoplje biti dostupno čak i ako ne dolazite sopstvenim prevozom.

Takođe, prve prodavnice, kafići i restorani nalaze se u radijusu od 200 metara, a na nekoliko minuta šetnje od nas naći ćete i neke zanimljive pabove i barove. Tu su i pekare, supermarketi, bankomati i apoteke, pa će vam tako svi osnovni sadržaji praktično biti na dohvat ruke.

Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom u Urban Hostel može biti obezbeđeno besplatno parking mesto uz prethodnu rezervaciju. A, ukoliko dolazite avionom, možemo organizovati aerodromski prevoz i dočekati vas i ispratiti uz dodatnu naknadu. Naš hostel ima četiri sprata, kao i još jedan dodatni objekat sa apartmanima u istom dvorištu. Raspolažemo raznovrsnim sadržajima, i različitim tipovima smeštaja kako bismo izašli u susret svim pojedincima, parovima, porodicama i društvima koji su u poseti magičnom Skoplju.

Svim gostima je na raspolaganju su dnevne sobe sa televizorom koji ima čak 120 kanala, besplatan Wi-Fi i zajednički laptop koji možete koristiti. Ovaj prostor je veoma maštovito uređen i u njemu se nalazi akvarijum i pianino. Tu je i naša potpuno opremljena zajednička kuhinja, a pozivamo vas da dan započnete doručkom baziranom na švedskom stolu, uz jutranju kafu i novine. Uz sve ovo, nudimo i uslugu pranja i peglanja veša.

Spavaonica za 6 osoba

Za sve koji su se u Skoplju zatekli sami, ali i za sve koji na propotovanju žele da iskuse nove gradove, upoznaju kulturu i istoriju, bilo da su u paru ili većim grupama, na raspolaganju je naša spavaonica sa šest kreveta.

Ovde vas očekuju vedre boje, drveni parketi zastrti tepisima, kao i kreveti na sprat sa zavesama kako biste imali što više privatnosti, a svaki krevet ima i svoju pripadajuću komodu sa ključem gde moežte odložiti stvari. Zgrada ima centralno grejanje, pa je naš hostel pravi izbor za bilo koje doba godine.

Spavaonice imaju zajedničke toalete i kupatila na svakom spratu, a neka od kupatila su potpuno fenomenalna i imaju čak i đakuzi kade. Takođe, u celoj zgradi je dostupan besplatan Wi-Fi, a možete se poslužiti i potpuno opremljenom zajedničkom kuhinjom.

Cena jednog kreveta za noć je 13 evra.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontkatirajte nas na mejl: contact@urbanhostel.com.mk

Spavaonica za 4 osobe

Naš hostel raspolaže sa tri četvorokrevetne spavaonice koje su savršene za bilo koju nerazdvojnu ekipu, parove, ali i prave avanturiste ili kreativce. Spavaonice su vedrih boja, svetle, imaju drvene parkete prekrivene tepisima, pa su udobne i tole, a zgrada ima centralno grejanje, pa je naš hostel pravi izbor za bilo koje doba godine.

Ovde vas očekuju kreveti na sprat sa zavesama kako bi vaša privanost bila što veća, a svaki krevet ima i svou komodu sa ključem gde možete skloniti stvari na sigurno mesto. Spavaonice imaju zajedničke toalete i kupatila na svakom spratu, a neka od kupatila su potpuno fenomenalna i imaju čak i đakuzi kade. U celoj zgradi je dostupan besplatan bežični internet, a tu je i zajednička potpuno opremljena kuhinja, pa možete sebi spremiti omiljeni topli napitak ili jednostavan obrok.

Cena jednog kreveta za noć je 13 evra.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontkatirajte nas na mejl: contact@urbanhostel.com.mk

Soba za 1-2 osobe

Za sve kojima je privatnost ipak na prvom mestu, imamo dve sobe koje su idealne za poslovna putovanja ili parove na romantičnom odmoru. Ove sobe su veoma udobne, svetle i u vedrim bojama, sa drvenim parketima koji im daju toplinu, a zgrada ima centralno grejanje pa je naš hostel odličan izbor za bilo koje doba godine.

U sobama su francuski kreveti, garderobni ormani, natkasne i polica sa LCD televizorom koji ima veliki izbor kanala, uključujući i svetske sportske kanale, pa ćete u ovim sobama sasvim sigurno moći lepo da se raspremite i sasvim raskomotite. Obe sobe imaju svoje terase sa pogledom na panoramu Skoplja, a jedna od njih i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom, dok druga soba deli spratna kupatila i toalete od kojih neka imaju đakuzi kadu.

Takođe, radi eventualnih obaveza ili prostog zadovoljstva, na raspolaganju je nezaobilazan Wi-Fi u celoj zgradi, a tu je i zajednička kuhinja u kojoj ćete naći sve što vam je potrebno da skuvate sebi kafu ili omiljeni čaj, spremite neki lagan obrok ili poslasticu.

Cena sobe za jednu noć kreće se od 24€ do 35€, u zavisnosti da li je iznajmljuje jedna ili dve osobe.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontkatirajte nas na mejl: contact@urbanhostel.com.mk

Apartman za 5 osoba

Za veće porodice, parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima ili nerazdvojna društva, naš hostel ima i jedan veoma udoban apartman koji može ugodno da smesti čak do pet osoba. Uz dva francuska ležaja i jednim pomoćnim krevetom, apartman je svetao, prijatan, a ima i centralno grejanje, pa je pogodan za boravak tokom bilo kojeg godišnjeg doba. Drveni parket zastrt je tepisima, a možete ga i potpuno zamračiti lepim zavesama.

Ovde će vam na raspolaganju biti i privatno kupatlio sa hidromasažnom tuš kabinom, a za trenutke odmora i dokolice, tu je veliki LCD TV sa velikim izborom kanala, pa ne morate da se odreknete omiljenih serija, ili propustite neku važnu utakmicu. Takođe, radi eventualnih obaveza ili prostog zadovoljstva, na raspolaganju je nezaobilazan besplatni bežični internet u celoj zgradi, a možete koristiti i zajedničku kuhinju u kojoj ćete naći sve što vam je potrebno da skuvate sebi kafu ili omiljeni čaj, spremite neki lagan obrok ili poslasticu.

Cena apartmana po noćenju je od 46€ do 70€ u zavisnosti od broja osoba.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontkatirajte nas na mejl: contact@urbanhostel.com.mk

Apartman u dvorištu za 6 osoba

Za porodice, parove, različita nerazdvojna društva, ili sve prave avanturiste koji Skoplje žele da dožive sami, u zgradi u našem dvorištu raspolažemo sa čak 12 veoma maštovitih i udobnih apartmana koji mogu sasvim udobno da smeste do 6 osoba.

Ovi apartmani imaju odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa lepim garniturama za sedenje, i otvorene čajne kuhinje sa trpezarijom. Spavaće sobe sadrže po dva francuska ležaja, a u njima ćete naći i garderobne ormane, komode i natkasne sa noćnim svetlima, kako bi ste se udobno raskomotili i smestili. Dnevni boravak je pravo mesto za uživanje u zajedničkim trenucima, a ovde možete gledati i mnogobrojne programe na LCD televizorima.

U kuhinjama ćete naći i šporetnu ploču, električni čajnik, frižider i posuđe, pa tako možete sebi pripremiti omiljeni topli napitak ili jednostavan obrok. Svi ovi apartmani imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, kao i veoma lepe terase sa baštenskim garniturama, pa su u svakom pogledu pravi izbor za udoban i opušten odmor.

Cena apartmana po noćenju je od 46€ do 70€ u zavisnosti od broja osoba.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontkatirajte nas na mejl: contact@urbanhostel.com.mk

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno