Smeštaj Lile Peštani :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Lile Peštani

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
bororazmoski@yahoo.com

Telefon: +389 70 297 037

Pogodnosti

Smeštaj se nalazi na 20 metara od plaže, u samom centru Peštana
10 km od Ohrida
100 metara od prodavnica, restorana i autobuske stanice
Veliko dvorište
Doručak ili obroci po želji
Organizovanje izleta na jezero, Galičicu ili obilazaka znamenitosti
Aerodromski transfer (uz doplatu)
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Pribor za roštilj u dvorištu
Velika zajednička kuhija u prizemlju
Terase sa pogledom na planinu ili jezero
Neke jedinice su klimatizovane
Sve jedinice imaju centralno grejanje
Čajna kuhinja u svakoj jedinici
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Smeštaj Lile Peštani, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Smeštaj Lile Peštani nalazi se u samom centru Peštana, udaljen samo 20-ak metara od šljunkovite plaže Ohridskog jezera, gde vas očekuju raznovrsni sadržaji na vodi. Peštani su na oko 10 km od grada Ohrida i 20 kilometara od najbližeg međunarodnog aerodroma, a nalaze se u podnožju Nacionalnog Parka “Galičica”. Predivno prirodno okruženje, bogata kulturna baština i zanimljivi muzeji velika su prednost Peštana, a jedan odličan restoran, prodavnice i lokalna autobuska stanica nalaze se u krugu od 100 metara od naše kuće.

Ukoliko želite, vaš boravak kod nas možemo obogatiti i domaćim specijalitetima koje pripremamo na vaš zahtev, a ovde se služi i domaća rakija, vino i hleb. Svim našim gostima na raspolaganju je i zajednička, odlično opremljena kuhinja u prizmelju, a vašem uživanju, relaksaciji i druženju, namenjen je i lepo uređen vrt sa dosta zelenila. U dvorištu Smeštaja Lile Peštani postoji i terasa za sunčanje, a za prave domaće gurmanluke tu je i sav pribor za roštilj i pripremu hrane na otvorenom.

Soba za 2 osobe

Ovih pet jednostavno i lepo uređenih soba namenjene su opuštenom, romantičnom odmoru u predivnom prirodnom okruženju između Ohridskog jezera i prelepe planine Galičica. Sve sobe su prostrane, svetle i funkcionalne, pa će vam pružiti sav komfor i udobnost, a kako imaju centralno grejanje, naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine.

Opremljene su francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, a garderobni orman i drugi nameštaj omogućiće vam da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite. Svim gostima dostupna je velika i odlično opremljena kuhinja u prizmelju, a za jutarnju kafu, sveže voće ili grickalice, sve sobe imaju malu čajnu kuhinju sa frižiderom, aparatom za kafu i osnovnim posuđem. Takođe, tu su i privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoje slobodno vreme najradije provode uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vašem uživanju u prelepoj peštanskoj klimi namenjene su i terase sa garnturama za sedenje, pa svoju prvu jutranju kafu možete popiti i uz pogled na zelene obronke Galičice.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bororazmoski@yahoo.com

Soba za 3 osobe

Pet jednostavno i lepo uređenih trokrevetnih soba namenjeno je porodicama ili tročlanim društvima, u potrazi za odmorom u predivnom prirodnom okruženju između Ohridskog jezera i planine Galičica. Sve sobe su prostrane, svetle i funkcionalne, pa će vam pružiti komfor i udobnost, a kako imaju centralno grejanje, naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine.

Opremljene su francuskim ležajem i odvojenim krevetom sa natkasnama na uzglavlju, a garderobni ormar i drugi nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Svim gostima dostupna je velika i odlično opremljena kuhinja u prizmelju, a za jutarnju kafu, sveže voće ili grickalice, sve sobe imaju malu čajnu kuhinju sa frižiderom, aparatom za kafu i osnovnim posuđem. Takođe, sastavni deo svake sobe su i privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoje slobodno vreme najradije provode uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete početi i domaćim doručkom koji vam možemo poslužiti i u sobi, a pravo mesto za prvu jutarnju kafu su i terase sa predivnim pogledom na Galičicu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bororazmoski@yahoo.com

Studio za 2-3 osobe

Dva lepo uređena, svetla studija namenjena su parovima ili porodicama koje žele više prostora i odmor u pravoj, domaćoj atmosferi. Ovi vedri studiji su veoma prostrani i funkcionalni, pa će vam pružiti sav komfor i udobnost, a kako imaju centralno grejanje, naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine.

Opremljeni su francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, a garderobni orman i drugi nameštaj omogućiće vam da se ovde sasvim ugodno raspremite i raskomotite. Oba studija imaju i svoje lepo opremljene čajne kuhinje pa se možete sasvim opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće, a za prave poslastice i gurmanluke na raspolaganju vam je i pribor za roštilj u dvorištu. Studiji imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Uz sve ovo, trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoje slobodno vreme najradije provode uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete početi i domaćim doručkom koji vam možemo poslužiti i u studiju, a pravo mesto za prvu jutarnju kafu su i terase sa predivnim pogledom na Galičicu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bororazmoski@yahoo.com

Apartman za 2-4 osobe

Za opušten, aktivan odmor u društvu porodice ili prijatelja, ali i za sve parove koji žele da uživaju u potpunom komofru, na raspolaganju su dva velika, moderno uređena apartmana. Vedri, prostrani i svetli, ovi apartmani su topli, imaju i centralno grejanje, a uz zvučnu izolovanost, pružiće vam obije mira i privatnosti.

U zasebnoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj sa natkasnama na uzglavlju, a ovde je i drugi funkcionalni nameštaj koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite. Takođe, u spavaću sobu možemo uneti i dodatni ležaj. Dnevni boravak namenjen je druženju i zajedničkim aktivnostima, a opremljen je garniturom za sedenje koja može poslužiti i kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu.

Tu je i sasvim dobro opremljena kuhnja sa šporetom, frižiderom i svim posuđem koje vam može zatrebati za udoban odmor i boravak. Vaš boravak kod nas može biti upotpunjen i obrocima koje možemo pripremati specijalno za vas, a ukoliko se uželite roštiljskih specijaliteta, sav potreban pribor je u dvorištu. Ovi apartmani imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Uz sve ovo, trenutke odmora i dokolice možete provesti gledajući TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoje slobodno vreme najradije provode uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ipak, pravom uživanju u jutranjoj kafi namenjene su terase sa pogledom na zelene obronke planine ili Ohridsko jezero.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bororazmoski@yahoo.com

Bungalov za 4 osobe

Našu posebnu ponudu čine ova dva bungalova, namenjena mirnom, porodičnom odmoru. Oni su potpuno klimatizovani, a imaju i centralno grejanje, pa su pogodni za odmor i boravak tokom čitave godine. Prostrani su i vedri, a uz zvučnu izolaciju pružiće vam obilje privatnosti i mira.

Oba bungalova su prizemne jedinice, pa čine odličan izbor i za porodice sa malom decom ili lica koja se otežano kreću. Sadrže dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima, pa su pogodne i za parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima.

Oba bungalova imaju i prostor za dnevni boravak, kao i čajne kuhinje, u kojima možete sebi pripremiti i omiljenu kafu ili čaj, kao i neki lagan obrok. Vaš boravak kod nas može biti upotpunjen i obrocima koje možemo pripremati specijalno za vas, a ukoliko se uželite roštiljskih specijaliteta, sav potreban pribor je u dvorištu. Ovi bungalovi imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoje slobodno vreme najradije provode uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovi bungalovi otvaraju se ka našem zelenom dvorištu, a imaju i svoje velike terase sa garniturama za sedenje, pa tu možete uživati u svojoj jutarnjoj kafi dok se mališani bezbedno igraju na svežem vazduhu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bororazmoski@yahoo.com

O smeštaju Smeštaj Lile Peštani

U Peštanima možete iznajmiti i automobile, čamce, bicikle i skutere, a za vas možemo organizovati i izlete po jezeru, vođene ture po Galičici ili obilaske grada Ohrida i drugih znamenitosti Makedonije. Naklonjeni smo opuštenom, porodičnom odmoru, pa su ovde dobrodošli i svi kućni ljubimci, bez dodatne nadoknade. Ukoliko je potrebno, organzujemo sve vrste aerodromskih transfera, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno