Park Diamond Apartments :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Park Diamond Apartments

Vrsta: Apartmani

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
diamondohrid@gmail.com

Telefon: +389 78 333 807

Pogodnosti

Nalazimo se odmah pokraj Ohridskog jezera

Pogled na jezero

Na 1,4 km od plaže Kuba Libre

Na 6 km od plaže Saraište

Otvoreni bazen

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Park Diamond Apartments, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Kompleks Park Diamond Apartments smešten je u Ohridu, na 1,4 km od plaže Kuba Libre, 2,4 km od luke ovog grada i 6 km od plaže Saraište. Takođe, samo jezero je na svega par metara udaljeno, a u neopsrednoj blizini naći ćete i dobar izbor kafića i restorana. U okviru kompleksa vas čeka i otvoreni sezonski bazen sa ležaljkama i suncobranima, kao i lepim barom koji nudi raznovrsna osveženja. Tu je i vrt, dok je čitav smeštaj pokriven i odličnim Wi-Fi internetom.

Sve smeštajne jedinice Park Diamond Apartments  imaju balkon, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i prostor za sedenje. Takođe sadrže dobro opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo sa kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Ukoliko želite da putujete sa manje prtljaga, peškire i posteljinu možete iznajmiti u smeštaju, uz doplatu. Uz to, ove vas čekaju bicikli i automobili koji se takođe mogu iznajmiti, a za one koji dođu svojim kolima biće obezbeđeno parking mesto.

Apartman za 2-6 osoba

1 2 3 4 5 6 7

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno