Pansion i restoran Kutmičevica :: Oblast Struga :: Vevčani

Osnovni podaci

Ime: Pansion i restoran Kutmičevica

Vrsta: Pansion

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vevčani, Oblast Struga

E-mail:
kutmicevica@hotmail.com

Sajt:
www.kutmicevica.com.mk

Telefon: +389 46 798 626

Mobilni: +389 70 249 197

Pogodnosti

Zaštićeno selo Vevčani, 14 km od Ohridskog jezera
Izvanredan restoran tradicionalne kuhinje u okviru pansiona
Ambijentalna letnja terasa
Domaće, organski gajene namirnice
Vinograd i vinarija
Etno ambijent apartmana
Klima uređaji i centralno grejanje
Kamini u apartmanima
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Pansion i restoran Kutmičevica, Vevčani slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Pansion i restoran Kutmičevica pravo je mesto za uživanje u istorijskom i kulturnom nasleđu tradicionalnog makedonskog sela Vevčani, koje se nalazi u podnožju planine Jablanica. Udaljeni smo 14 km od Ohridskog jezera, a nadmorska visina od 930 metara čini ovo selo pravom klimatskom banjom.

U našem neposrednom okruženju nalazi se izuzetno bogata kulturna ponuda ovog jedinstvenog sela, Crkva Svetog Nikole, više restorana i prodavnica. Tokom boravka u Vevčanima imaćete priliku da uživate u očuvanoj, tradicionalnoj arhitekturi, kuhinji i običajima, kao i zapanjujućem pogledu na dolinu Struge i Ohridsko jezero u daljini.

Apartman za 2 osobe

U okviru našeg restauriranog, autentičnog domaćinstva podignutog tokom XIX veka, nalaze se tradicionalno uređene, udobne i komforne sobe ukoliko želite da provedete nekoliko dana u predivnom okruženju ovog zaštićenog sela. U skladu sa etno arhitekturom, bogatu dekorativnost ovih soba ističu kameni zidovi, autentični komadi nameštaja, ručno rađeni ćilimi i tkanine u jarkim bojama i upečatiljivim motivima.

Apartmani su klimatizovani i imaju centralno grejanje, a posebnoj, romantičnoj atmosferi doprinose i otvoreni kamini. Svi apartmani imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima.

Takođe, za sve kojima društvene mreže i brze mobilne aplikacije upotpunjuju svaki dan, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete započeti i kafom u krevetu, a svako jutro će vas dočekati sveža peciva, organske namirnice i tradicionalni makedonski doručak.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: kutmicevica@hotmail.com

Aparmtan za 3 osobe

Autentičan ambijent ovih apartmana usklađen je sa tradicionalnom arhitekturom našeg domaćinstva koje potiče iz sredine XIX veka. Prostrane i komforne sobe apartmana idealne su za porodice ili bliska društva, a pružiće vam sav komfor i mir, uz pravo iskustvo makedonskog gostoprimstva i običaja.

Ovi apartmani su kliamtizovani i imaju centralno grenjanje, pa ćete ovde kutak za odmor pronaći tokom čitave godine, a za bajkovitu atmosferu, apartmane krase i otvoreni kamini. Takođe, ovde će vas dočekati autentični komadi nameštaja, etno dekorativnost tkanina, jarkih boja i motiva. Svi apartmani imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim izborom kanala.

Za sve kojima društvene mreže i brze mobilne aplikacije upotpunjuju svaki dan, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Idealan dan počinje najvažnijim obrokom, koji u ovom pansionu znači domaće, organske namirnice, sveža peciva i makedonske đakonije, a kafu vam možemo poslužiti i u sobi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: kutmicevica@hotmail.com

O smeštaju Pansion i restoran Kutmičevica

U našem restoranu možete uživati u autentičnoj makedonskoj kuhinji i autentičnom etno ambijentu velike trpezarije, a tokom letnjih meseci pravom uživanju namenjena je i naša velika, otvorena terasa. Ovaj prelepi ambijent i odlična atmosfera pravo su mesto za sve vrste proslava, uz izvanredne specijalitete i živu muziku.

Sa ponosom ističemo da ćete ovde probati namirnice uzgajane na našim farmama u prostoru netaknute, očuvane prirode sela Vevčani. U okviru Pansiona i restorana Kutmičevica nalaze se i naši vinogradi, pa vas pozivamo da probate izvanredne sorte vina iz našeg podruma. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

restoran1 restoran2 restoran3 restoran4 restoran5

Vevčani


Vevčani su autentično, živopisno selo okruženo netaknutom prirodom obronaka Jablanice. Ovo jedinstveno, tradicionalno mestašce udaljeno je svega 20-ak minuta vožnje od Struge i obala Ohridskog jezera. Veruje se da je ovo jedno od najstarijih makedonskih sela, sa pretpostavkom da postoji čak od kraja VI veka, a da je već početkom XVIII veka ovde bila stalna naseobina.


Pročitajte više

Oblast Struga


Na krajnjem jugozapadu Makedonije, oblast Struga zhavata zapadni deo kotline i obale Ohridskog jezera, sa Jablanicom na zapadu i Karaormanom na severu. Ovu oblast obeležavaju prirodni ekosistemi jezera Ohrid, i dela toka Crnog Drima i veštačkog jezera Globočica, u zagrljaju planina Jablanice i Karaormana. Kontinentalne odlike oblasti menja blizina Jadranskog mora sa svojim toplim vazdušnim strujama, pa izuzetno prijatna klima čini jednu od osnova razvoja turističke ponude oblasti Struga.


Pročitajte višePročitajte više - Vevčani Rent-A-Car - Vevčani
Ostavite komentar:

* obavezno