ibis Styles Skopje Hotel :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: ibis Styles Skopje Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
hb2d0@accor.com

Sajt:
www.accorhotels.com/gb/hotel-B2D0-ibis-styles-skopje/index.shtml#origin=ibis

Telefon: +389 23 067 067

Pogodnosti

Na 3km od centra Skoplja

Skopje City Mall u blizini

Lobby bar

Snack bar

Besplatan Wi-Fi

Klima uređaj

Prilagođen je i osobama sa invaliditetom

Dozvoljeni kućni ljubimci

Javni otvroren hotelski parking

ibis Styles Skopje Hotel, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel ibis Styles Skopje 4* nalazi u mirnom delu Skoplja, na 3km od gradskog centra. Na kraćoj pešačkoj udaljenosti od hotela je novi i najveći trzni centar u gradu “Skopje City Mall”, kao i restorani gde možete probati ukusne domaće specijalitete. Hotel nudi razne sadržaje svojim gostima, uključujući i moderan lobby bar, zatim snack bar za grickalice i osveženja, a uz to, širom hotela obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet.

ibis Styles Skopje Hotel ima 47 klimatizovanih soba, koje nude vrhunsku udobnost i komoditet,  a hotel nudi i porodične sobe za 3 ili 4 osobe. New York, London, Berlin, Amsterdam, Sydney, Tokyo, Istanbul… – svaka soba nosi naziv neke svetske metropole. Pronađite svoju sreću i uživanje u imaginarmon svetu od 47 gradova.

Standardna soba za 2 osobe sa bračnim krevetom

1

Standardna soba za 2 osobe sa dva pojedinčna kreveta

https://www.accorhotels.com/B2D0

Porodične sobe za 4 osobe

1 https://www.accorhotels.com/B2D0

ibis Styles Skopje Hotel

ibis Styles Skopje ima recepciju koja radi 24 časa, prilagođen je i osobama sa invaliditetom, a takođe je i 100% hotel bez duvanskog dima. Sa sobom slobodno povedite i kućne ljubimce, pošto su i oni dobrodošli kod nas, a za sve koji u hotel dođu svojim kolima imamo obezbeđen javni otvroren hotelski parking. Naši ljubazni zaposleni su Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja, potrebe i želje.

1 2 3 4 5 6 7 8 https://www.accorhotels.com/B2D0

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno