ibis Skopje City Center Hotel :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: ibis Skopje City Center Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
h9672-gm@accor.com

Sajt:
www.accorhotels.com/gb/hotel-9672-ibis-skopje-city-center/index.shtml#origin=ibis

Telefon: +389 2 3123 700

Pogodnosti

Hotel se nalazi u samom centru Skoplja

Besplatan Wi-Fi

Bar

Doručak koji se servira po principu ‘’all you can eat’’

100% bez duvanskog dima

Prilagođen je osobama sa invaliditetom

Kućni ljubimci su dobrodošli

Javni parking

ibis Skopje City Center Hotel, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

ibis Skopje City Center Hotel je hotel sa 4 zvezdice, koji se nalazi u samom srcu grada. Sve glavne poslovne i kulturne znamenitosti biće vam na pešačkoj udaljenosti, pa je hotel savršen za poslovna putovanja, tako i za one koji traže odmor i opuštanje.

Inače, ibis Skopje City Center Hotel ima čak 110 klimatizovanih soba, koje nude vrhunsku udobnost i komoditet, najbolji u gradu, a širom hotela obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet. Još jedna od pogodnosti je odličan doručak koji se servira po principu ‘’all you can eat’’, a koji je kombinacija tradicionalnog i kontinentalnog doručka.

Takođe, iz kojeg god da ste dela sveta, kod nas vas za doručak čeka i deo vaše lokalne kuhinje! To je naš specijalitet. Takođe, u našem hotelskom baru možete uživati u širokom izboru pića, zajedno sa ukusnom gastronomskom ponudom. I to, bilo u samom baru ili u privatnosti vaše sobe.

Standard double room

Standard twin room

Double room + desk bed

ibis Skopje City Center Hotel

Recepcija ibis Skopje City Center Hotela radi 24 časa, a naši ljubazni zaposleni su vam na raspolaganju za sva vaša pitanja, potrebe i želje. Hotel je 100% bez duvanskog dima, a prilagođen je i osobama sa invaliditetom, starijim osobama i onima koji se otežano kreću. Vršimo i usluge menjačnice, kućni ljubimci su dobrodošli, a za one koji dođu svojim kolima tu je obližnji javni parking.

ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center ibis Skopje City Center

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno