Hotel Vila Silia :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hotel Vila Silia

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
vilasilia@yahoo.com

Sajt:
www.hotelvilasilia.com.mk

Telefon: +389 2 273 66 03

Telefon: +389 2 273 55 62

Mobilni: +389 72 234 072

Pogodnosti

Vila se nalazi 1,5 km od strogog centra Skoplja, podno brda Vodno
Zeleno dvorište sa bašteniskim garniturama
Deca gratis ukoliko koriste postojeće krevete
Krevetac za bebe (uz zahtev – besplatno)
Sve sobe su isključivo za nepušače
Klima uređaji i centralno grejanje
Dve sobe imaju velike balkone sa panoramskim pogledom na Skoplje
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Direktna telefonska linija
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Vila Silia, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel Vila Silia nalazi se na oko 1,5 km od centra Skoplja, nadomak čuvenog skopskog brda Vodno. Smešten daleko od gradske buke i gužve, a nadomak poslovnog centra prestonice Makedonije, naš hotel ima i svoje divno zeleno dvorište, a sadrži i dva velika balkona.

U neposrednoj blizini hotela vile Silia lociran je i jedan veliki supermarket, kao i stanice gradskog prevoza, kojima možete biti u samom centru Skoplja za svega nekoliko minuta. Takođe, ukoliko želite, možemo za vas organizovati aerodromski prevoz, uz doplatu, a prevoz sa glavne autobuske ili železničke stanice za sve naše goste je besplatan. Svi oni koji nas posete sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking.

Mi se posebno radujemo porodicama sa decom, i omogućili smo svoj deci kod nas boravak potpuno gratis. Uz to, na vaš zahtev, možemo u sobe uneti i krevetac sa ogradom. Vašim mališanima na raspolaganju biće i naše veliko dvorište, gde će oni moći da uživaju u bezbednoj igri kada god je lepo vreme, dok vi možete uživati u odmoru na lepim baštenskim garniturama, i pod suncobranima.

Soba za 1-3 osobe

Naš hotel raspolaže sa četiri sobe koje su idealne za poslovne, romantične ili porodične odmore, pa ovde možete predahnuti od dugog puta, ili se upustiti u razgledanje Skoplja i njegovih znamenitosti. Naše jednostavno nameštene i vedre sobe imaju klima uređaje i centralno grejanje, pa su udobne i prijatne za boravak u bilo koje doba godine.

Opremljene su funkcionalnim nameštajem. Inače, dve sobe imaju francuske ležajeve i jedan pojedinačni krevet, dok druge dve imaju sva tri odvojena krevete, svaki za po jednu osobu. Natkasne na uzglavljima, lampe za čitanje u krevetu, garderobni ormani i komode koji su vam na raspolaganju omogućiće vam da se potpuno raspremite i raskomotite, a drveni parketi, tepisi i zavese oplemenjuju dodatno enterijere svih soba. Uz to, sobe imaju i privatna kupatila opremljena tuš kabinama.

Za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, tu je besplatna, bežična internet konekcija dostupna je u čitavoj kući. Ovde ćete moći da koristite i direktnu telefonsku liniju, u svakoj od soba, pa vaše eventualne poslovne obaveze sasvim izvesno neće trpeti.

Dve od četiri sobe imaju velike balkone sa baštenskim garniturama i divnim pogledom na panoramu Skoplja, pa ukoliko vam je bitno da vaša soba ima balkon, to nam i napomenite pri rezervaciji. Takođe, sve naše sobe su garnatovano bez duvanskog dima.

Cena za 3 osobe po noćenju u sobi iznosi 45€, za 2 osobe je 35€, dok 1 osoba plaća cenu od 25€ po noćenju;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilasilia@yahoo.com

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno