Hotel Tino Ohrid :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Hotel Tino Ohrid

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
hoteltino@t-home.mk

Sajt:
www.hoteltino.com.mk

Telefon: +389 46 230 450

Telefon: +389 46 230 451

Telefon: +389 46 261 665

Pogodnosti

Hotel se nalazi u centru Ohrida, na Makedonskom keju pored jezera
Recepcija otvorena 24 časa
Konferencijska sala
Vrhunski restoran sa letnjom terasom
Spa centar
Blakoni i terase sa pogledom na jezero i grad
Room service 24/7
Klima uređaj i centralno grejanje
TV sa kablovskim kanalima
DVD plejer
Mini bar
Priključak za računar
Usluga pranja i peglanja veša
Fen
Služba buđenja
Đakuzi kada (u VIP penthouse apartmanu)
Dodatni ležajevi za decu po želji
Bespaltan parking i garaža sa video nadzorom

Hotel Tino Ohrid, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U samom centru grada Ohrida, na šetalištu pored divnog Ohridskog jezera, nalazi se hotel Tino. Smešten na pet minuta od pešačke zone sa restoranima, kafićima i šoping zonom, ova lokacija koju hotel ima je gotovo savršena. Ne preblizu užurbanog urbanog dnevnog i aktivnog noćnog života Ohirda, a opet u njegovom srcu, naš hotel će vam zasigurno pružiti sav komfor i mir potreban za vaš san ili rad, i sve pogodnosti centralne gradske zone i jezera.

Pored odlične lokacije na samom Makedonskom keju, divnog pogleda na jezero i neposredne blizine gradskog centra i bogate kulturne i turističke ponude Ohirda, hotel Tino je vaš pravi izbor i za poslovna putovanja, radne odmore, semnare i prezentacije, jer u svom kompleksu ima veliku, potpuno opremljenu konferencijsku salu sa 80 mesta. Bogato uređen enterijer pruža osećaj luksuza i sa svojim visoko ocenjenim restoranom domaće kuhinje pogodan je i za različite vrste slavlja i obeležavanja vaših posebnih trenutaka.

Restoran ima i svoju veliku terasu, na kojoj ćete moći da uživate u raznovrsnim specijalitetima tradicionalne makedonske i internacionalne kuhinje, uz probrana vina naše vinske karte, u prirodnom ambijentu uz obalu jezera. A, za vrhunski odmor svim gostima hotela na raspolaganju je i prelepa oaza mira, naš spa centar sa saunom i masažnim kadama, potpuno posvećen nezi i dobrobiti vašeg tela i duha.

Soba za 2+1 osobu

Hotel Tino raspolaže sa 50 soba u koje se udobno mogu smesti tri odrasle osobe. U skladu sa lepim i funkcionalnim enterijerom hotela, sobe su klimatizovane, svetle, prostrane i udobne. Sve su opremljene francuskim ležajevima uz mogućnost dodatnog kreveta, pa su veoma udobne i za vaša poslovna putovanja i radne odmore, seminare i prezntacije, kao i za romantične odmore u paru ili male porodice. U većini soba ležajevi se mogu i u potpunosti odvojiti.

Garderobni orman sa vešalicama, komode i natkasne osiguravaju vašu komotnost i udoban ostanak, a za rad ili odmor, tu je i sto sa stolicama, kao i TV sa velikim izborom kablovskih kanala i DVD plejerom, priključak za računar i besplatna bežična internet konekcija. Sve sobe imaju privatna kupatila sa tuš kabinama, dva umivaonika i kompletan toaletni i kozmetički pribor, peškire i fen. Na usluzi vam je i mini bar i sef, room-service, dnevno pospremanje sobe, te pranje i peglanje veša, kao i služba buđenja. Takođe, po posebnom zahtevu, možemo dodati i ležajeve za decu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteltino@t-home.mk

Apartman za 2+1 osobu

Za sve parove na romatičnim putovanjima, ali i porodice sa decom, na raspolaganju je sva udobnost i komfor naša dva klimatizovana, luksuzno opremljena apartmana. Odvojena spavaća soba je prijatnog ambijenta zagasitih boja i preovlađujućih prirodnih materijala, i ima svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom i fenom.

Funkcionalan nameštaj biće od pomoći da se ovde opustite i raskomotite, a tu su i noćne komode i toaletni sto sa ogledalom. U spavaćoj sobi je i TV sa veilikim izborom kablovskih kanala za uživanje pred spavanje. U sobi za dnevni boravak nalazi se ugaona garnitura modernog dizajna koja može poslužiti da se udobno smesti još jedna odrasla osoba.

Tu je i veliki TV sa ravnim ekranom i DVD plejer za sve filmofile, kao i ljupki okrugli stočić sa stolicama pored izlaza na terasu, idealan za lagana ispijanja kafe ili eventualne poslovne obaveze, radi kojih su obezbeđeni i priključak za računar, kao i besplatna bežična internet konekcija. I u drugom kupatilu naći ćete tuš kabinu i kompletan toaletni i kozmetički pribor, peškire i fen.

Ipak, pravi dragulj ovih apartmana su njihove prostrane terase, kao stvorene za uživanje u suncu i pogledu na jezero, kao i panoramu grada, uz jutarnje kafe i večernja druženja. Na usluzi vam je i mini bar i sef, room-service, dnevno pospremanje sobe, te pranje i peglanje veša, kao i služba buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteltino@t-home.mk

VIP penthouse apartman za 2+1 osobu

Za goste sa prefinjenim ukusom i najvišim zahtevima rezervisan je naš VIP penthouse apartman. Prednost ovog apartmana, pored pažljivo dekorisanog luksuznog enetrijera i biranih komada nameštaja, svakako je otvoren karakter dnevne sobe ka prostranom balkonu, dok je drugi zid sav u prozorima, i sve ih možete otvoriti ili zamračiti prema svojim željama i potrebama.

Odvojena spavaća soba ima kraljevski krevet, lep toaletni stočić sa velikim ogledalom, te pažljivo odabrane zavese, tepih i ormane, natkasne i dekorativna svetla, a vaš boravak ovde sasvim luksuznim učiniće i kupatilo sa đakuzi masažnom kadom i svim toaletnim i kozmetičkim priborom. Za trenutke dokolice, tu je i TV sa velikim izborom kablovskih kanala sa DVD plejerom.

U dnevnoj sobi nalazi se udobna kožna garnitura sa trosedom i dve fotelje raspoređene oko stola, sa pažljivo odabranim tepihom i zavesama, u prostoru oplemenjenom sobnim biljkama i potpuno otvorenom prema jezeru. Apartman raspolaže još jednim toaletom i kutkom za rad, gde se nalazi i priključak za računar, a radi vaših obaveza ili zadovoljstva, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija.

Balkon iz dnevne sobe ima prelepu, romantičnu baštensku garnituru, idelanu za kafu udvoje ili neko dobro ohlađeno makedonsko vino uz zalazak sunca nad jezerom i večernju panoramu grada. Uz sve ovo, na usluzi vam je i mini bar i sef za čuvanje vaših dragocenosti, room-service, dnevno pospremanje sobe, te pranje i peglanje veša, kao i služba buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteltino@t-home.mk

O smeštaju Hotel Tino Ohrid

Za sve koji najviše cene aktivan odmor, kod nas možete koristiti usluge iznajmljivanja automobila i bicikala, a možemo organizovati i vožnje po jezeru, uz turističke vodiče , karte za muzeje i druge događaje, kao i izlete po okolini Ohrida. Hotel raspolaže i svojim parkingom i garažom pod nadzorom koji je besplatan za sve naše goste.

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno