Hotel & restoran Tomče Sofka :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hotel & restoran Tomče Sofka

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
tomcesofka@yahoo.com

Sajt:
www.tomcesofka.mk

Telefon: +389 23 11 72 50

Telefon: +389 23 16 52 47

Faks: +389 23 12 72 93

Pogodnosti

Hotel je smešten u zelenilu gradskog parka nadomak centra grada
Vrhunski restoran domaće i interncionalne kuhinje
Svečana restoran sala za proslave
Usluge keteringa
Stručan tim koji će vam pomoći u organizaciji svih aspekata proslava
Bar u foajeu
Mini sala za konferencije
24 časa recepcija
Room service
Sefovi na recepciji
Usluge pranja i peglanja veša
Dežurni doktor
Služba buđenja
Klima uređaji i centralno grejanje
Besplatan kablovski i bežični internet
LCD televizori sa kablovskim kanalima
Mini linija
Telefonska linija
Obezbeđen besplatan parking

Hotel & restoran Tomče Sofka, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel & restoran Tomče Sofka smešten je u centru Skoplja, glavnog grada Makedonije. Udaljen je 20 kilometara od međunarodnog aerodroma “Aleksandar Makedonski”, a samo 1km od glavne autobuske i železničke stanice u prestonici Makedonije. Hotel se nalazi u mirnoj okolini gradskog parka, a udaljen je jedva 10-ak minuta šetnje od samog gradskog jezgra, istorijskih znamenitosti grada, prodavnica, barova i kafića – svega što Skoplje ima da ponudi.

U neposrednoj okolini, u zelenom ambijentu gradskog parka, možete naći raznovrsne rekreativne aktivnosti za odmor po svojoj meri – za šetnje i vožnju bicikla po parku i obali Vardara, a za ljubitelje sporta, tu su tereni za fudbal, odbojku, košarku i druge sportove.

Ekskluzivni restoran u okviru hotela Tomče Sofka veoma je pogodan za sve vrste proslava, i već je brendiran kao jedna od omiljenih sala za venčanja i koktele. Restoran u svojoj ponudi ima raznovrsna jela tradcionlane i internacionalne kuhinje koja vas nikako neće ostaviti ravnodušnim. Među pažljivo odabranim vinima naše karte naći ćete dobar izbor izvrsnih makedonskih, ali i svetskih vina sa goegrafskim poreklom, koje vam možemo preporučiti u skladu sa specijalitetima koje ste odabrali. Svi gosti hotela svoj boravak sa nama mogu upotpuniti i doručkom na bazi švedskog stola i “a la karte“ obrocima u našem restoranu u bilo koje doba dana.

Hotel & restoran Tomče Sofka je idealno mesto i za poslovna putovanja, seminare i konferencije, jer u ponudi ima i mini konferencijsku salu. U foajeu hotela se, pored recepcije koja je otvorena 24 časa, nalazi i bar u kome možete uživati uz jutarnju kafu i novine, ili večernji odmor od dugog poslovnog dana ili turističkog obilaska grada. Svi naši gosti koji dođu sopstvenim prevozom mogu računati na praking ispred hotela koji vam je na usluzi naravno bez nadoknade.

Soba za 1 osobu

Idealno rešenje za goste na proputovanju kroz Sokplje ili Makedoniju, koji imaju potrebu za predahom i prilikom da uživaju u obilasku grada i njegovih znamenitosti, ali i za poslovna putovanja, konferencije ili radne odmore.

Obe naše jednokrevetne sobe pružaju sav komfor, pa i više od toga. Imaju prostrani francuski ležaj, osvetljen kutak za rad za pisaćim stolom, fioku i ladicu, kao i garnituru za sedenje sa foteljama ili kaučem, gde se možete opustiti ispred televizora. Sobe su klimatizovane i imaju svoja kupatila sa tuš kabinom u kojima ćete naći kompletan toaletni pribor.

Na raspolaganju vam je LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, telefonska linija, stereo mini linija sa radijom, kablovska i bežična internet konkecija, a za vaš potpuni komfor, nudimo usluge pranja i peglanja veša, službu buđenja i pospremanja, kao i room service. Na recpeciji hotela nalaze se i sefovi za vaša dokumenta i dragocenosti, a vaš ostanak možete upotpuniti i doručkom na bazi švedskog stola, kao i a la karte ručkom i večerom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: tomcesofka@yahoo.com

Soba za 2 osobe

Za sve koji najradije putuju u društvu, raspolažemo sa više dvokrevetnih soba koje su idealne za kraći ili duži boravak, za odmor i rekareaciju, ali i za poslovna putovanja, konferencije i seminare.

Sobe imaju francuski ležaj ili odvojene krevete, raspolažu svojim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom i garniturom za sedenje sa LCD televizorom gde se možete opustiti uz kablovske kanale. Za potpuni ugođaj, na raspolaganju vam je i stereo mini linija, telefonska linija, kao i besplatna kablovska i bežična internet konekcija.

Naš hotel svim svojim gostima nudi usluge recepcije i room-service, službu buđenja i pospremanja, pranja i peglanja veša, a na recpeciji hotela nalaze se i sefovi za vaša dokumenta i dragocenosti. Takođe vaš boravak kod nas možete upotpuniti i doručkom na bazi švedskog stola, kao i a la karte ručkom i večerom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: tomcesofka@yahoo.com

Mini apartman za 2 osobe

Mini apartmani u potpunosti opravdavaju svoje ime nudeći potpun komfor i sve pogodnosti većeg prostora. Hotel ima šest ovakvih apartmana koji su vrlo popularni kod naših gostiju. U njima se veoma komforno mogu smestiti parovi, ili mala društva, ali nije neobično ni da ovaj tip apartmana rezerviše samo jedna osoba, jer su veoma pogodni za poslovna putovanja, goste konferencija, seminara i one koji čak i na odmoru najviše vole da rade.

Apartmani imaju centralno grejanje i klima uređaje, te su pogodni za ostanak tokom čitave godine. U njima ćete, pored prostranog kraljevskog kreveta, naći i kutak sa radnim stolom sa svojim svetlom, fiokom i ladicom. Kako vaš posao nipošto ne bi trpeo, obezbeđena je kablovska i bežična internet konekcija i privatna telefonska linija. Za časove dokolice i opuštanja tu je prostrana garnitura za sedenje, sa LCD televizorom sa kablovskim kanalima, kao i stereo mini linija sa radijom.

Mini apartmani imaju svoja kupatila sa tuš kabinom, u kojima postoji kompletan toaletni pribor. Naš hotel svim svojim gostima nudi usluge recepcije i room-service, službu buđenja i pospremanja, pranja i peglanja veša. Na recpeciji hotela nalaze se i sefovi za vaša dokumenta i dragocenosti, a vaš ostanak možete upotpuniti i doručkom na bazi švedskog stola, kao i a la karte ručkom i večerom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: tomcesofka@yahoo.com

Deluks apartman za 2 osobe

Naša tri deluks apartmana su izuzetno udobna i maksimalno komforna. Luksuzno opremljen ambijent obogaćen je pažljivo biranim dekorativnim figurama i slikama te pruža priliku za neponovljivo uživanje u odmoru ili opuštanje posle napornog dana. Ovo su apartmani koje ponosno pokazujemo i mladencima kao prostor besprekorno uređen za prve medene trenutke, uz jagode i šampanjaci drugo.

Deluks apartmani raspolažu kraljevskim krevetima i raskošnim dnevnim boravkom sa garniturom za sedenje u većem društvu i stilskim nameštajem. I kupatila su luksuzno opremljena, i imaju masažne kade, savršene za tople, mirisne kupke, a u njima ćete naći i kompletan toaletni pribor. Sa klima uređajem i centralnim grejanjem, apartmani su pogodni za vaš boravak tokom čitave godine. Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, kablovska i bežična internet veza, privatna telefonska linija, kao i stereo mini-linija sa radiom.

Naš hotel svim svojim gostima nudi usluge recepcije, i room-service, službu buđenja i pospremanja, pranja i peglanja veša. Na recpeciji hotela nalaze se i sefovi za vaša dokumenta i dragocenosti, a vaš ostanak možete upotpuniti i doručkom na bazi švedskog stola, kao i a la karte ručkom i večerom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: tomcesofka@yahoo.com

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno