Hotel-restoran Manastir :: Istočna Makedonija :: Kriva Palanka

Osnovni podaci

Ime: Hotel-restoran Manastir

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kriva Palanka, Istočna Makedonija

E-mail:
restoranmanastir@gmail.com

Telefon: +389 76 499 599

Mobilni: +389 76 499 699

Pogodnosti

Kulturno, umetnički i religijski značajno mesto
3 kilometra od Krive Palanke
U okviru manastira Sv. Joakim Osogovski
Etno restoran u okviru kompleksa
Pansionski boravak
Konferencijske sale
Letnji paviljon
Parno grejanje
Zvučna izolacija
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen parking

Hotel-restoran Manastir, Kriva Palanka slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel-restoran Manastir nalazi se u sklopu manastira Sveti Joakim Osogovski u Krivoj Palanci, u netaknutoj prirodi na padinama Osogovskih planina, na severo-istoku Makedonije.  Ovaj manastirski kompleks udaljen je tri kilometra od samog centra grada na nadmorskoj visini od 825 metara, u predivnom okruženju hrastove šume koja prekriva planinske padine i obronke.

Inače, sam manastir je podignut na temeljima prastare crkve koja datira iz XI veka, i pleni svojom duhovnom, arhitektonskom i umetničkom vrednošću. Ovo okruženje pokazalo je svoj fantastičan turistički potencijal, te se oko samog manastira razvio etno kompleks sa vrhunskim hotelskim smeštajem i pratećim sadržajima.

Soba za 2 osobe

Ove klasične, svedeno i funkcionalno uređene sobe namenjene su svim našim gostima u potrazi za potpunim odmorom, privatnošću i mirom. Parovi, male porodice ali i kolege pronaći će sve što je potrebno za udoban boravak i nezaboravno iskustvo manastirskog mira i divne prirodne okoline.

Ove sobe su oplemenjene drvenim parketima, pažljivo odabranim nameštajem i prirodnim materijalima, a odlična toplotna i zvučna izolacija čini ih veoma tihim i privatnim. Opremljene su odvojenim krevetima, te natkasnama, garderobnim ormanom i radnim stolom, kako biste se raspremili, raskomotili i uživali u radu ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu. Sobe raspolažu svojim privatnim kupatilima sa tuš kabinama i elegantnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a svakako možete uživati u kafama i tradicionalnim specijalitetima u lepom ambijentu našeg restorana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko radije uživate u društvenim mrežama i brzoj komunikaciji, dostupna vam je i besplatna, bežična internet konekcija. Sa prozora ovih soba pruža se lep panoramski pogled na zelenu okolinu, koja mami na druženje i rekreaciju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: restoranmanastir@gmail.com

Soba za 3 osobe

Namenjene tročlanim društvima, roditeljima sa decom ili grupnom smeštaju, ove jednostavno uređene i moderno opremljene sobe pružiće vam sav komfor i mir za potpuni odmor i uživanje u okolini. Ove sobe su oplemenjene drvenim parketima, pažljivo odabranim nameštajem i prirodnim materijalima, a odlična toplotna i zvučna izolacija čini ih veoma tihim i privatnim.

Imaju tri pojedinačna kreveta, natkasne, garderobne ormare i radne stolove, kako biste se lepo raspremili, raskomotili i uživali u radu ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu. Sobe raspolažu svojim privatnim kupatilima sa tuš kabinama i toaletnim i kozmetičkim priborom. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a svakako možete uživati u kafama i tradicionalnim specijalitetima u lepom ambijentu našeg restorana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko radije uživate u društvenim mrežama i brzoj komunikaciji, dostupna vam je i besplatna, bežična internet konekcija. Ove sobe pružaju predivan pogled na okolinu, a uz jutarnju kafu možete se opustiti i u velikom, lepo uređenom vrtu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: restoranmanastir@gmail.com

Soba za 4 osobe

Naše najveće sobe namenjene su grupnom smeštaju, te porodicama sa decom ili bliskim društvima. Svi naši gosti u potrazi za mirom i spokojnom okolinom pronaćiće preko potreban komfor u ovim zvučno izolovanim sobama. Sve su oplemenjene drvenim parketima, pažljivo odabranim nameštajem i prirodnim materijalima, a odlična toplotna i zvučna izolacija čini ih veoma tihim i privatnim.

Imaju pojedinačne krevete, natkasne, garderobne ormare i radne stolove, kako biste se lepo raspremili, raskomotili i uživali u radu ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu. Sobe raspolažu i svojim privatnim kupatilima sa tuš kabinama i elegantnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a svakako možete uživati u kafama i tradicionalnim specijalitetima u lepom ambijentu našeg restorana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko radije uživate u društvenim mrežama i brzoj komunikaciji, dostupna vam je i besplatna, bežična internet konekcija. Jutaranja kafa u zelenilu, opuštanje u fenomenalnom okruženju ili druženje sa drugim gostima – izbor je samo vaš.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: restoranmanastir@gmail.com

O smeštaju Hotel-restoran Manastir

Izuzetan tradicionalni restoran sa ambijentalnom salom pruža priliku da uz pravu gurmansku trpezu odmorite srce i dušu, i prepusitite se isceljujućim, blagotovornim uticajima šumovitog okruženja. Sa kapacitetom od 150 mesta i prekrasnim letnjim paviljonom za još 250 gostiju, Hotel-restoran Manastir pravo je mesto za sve proslave ili venčanja.

Savremena konferencijska sala podiže mogućnosti za posloni turizam, pa su prezentacije, seminari i tim bildinzi ušli u svakodnevne programe ovog jedinstvenog mesta. Sasvim poseban događaj i jedna od najvažnijih manifestacija ovog dela Makedonije je verski praznik posvećen Svetoj Bogorodici, pa svakog 28. avgusta Manastir Svetog Joakima Osogovskog okolina oživaljava i privlači sve više posetilaca iz cele zemlje i regiona. Uz sve ovo, divna okolina nudi i velike mogućnosti za aktivan odmor uz šetnje, treking, planinarenja ili vožnju bicikla, kao i zanimljive izlete po okolini i obilazak verskih i kulturnih atrakcija.

manastir1 manastir2 manastir3 manastir5 manastir4 manastir6

Kriva Palanka


Jedan od najsevernijih gradova Republike Makedonije, Kriva Palanka nalazi se svega 14 kilometara od granice sa Bugarskom, dok je od prestonice Skoplja daleko oko 100 km. Ovaj lepi gradić smešten je u dolini koju okružuju obronci Osgovskih planina i jedan je od retkih gradova čije je osnivanje ostalo jasno zabeleženo. Naime, 1634. godine, za vreme vladavine sultana Murata IV, njegov vezir, Bajram Paša osnovao je ovaj grad pre svega kako bi zaštitio carske karavane na opasnom drumu prepunom hajduka, divljih plemena i naravno vukova.


Pročitajte više

Istočna Makedonija


Ljubitelji prirode, jezera, planina, a naročito starih običaja i kulture – znaju. Čim se neko mesto pročuje usled svoje lepote, neobičnosti i karaktera, čim meštani naviknu na dolazak novih, nepoznatih ljudi, čim na putevima, gradskim trgovima i planinskim stazama počnete da nailazite na poznanike ili poznanike svojih poznanika, mesto kome ste se toliko radovali i u vezi koga, možda pomalo osećali kao istraživač ili pustolov, kao da nekako gubi draž.


Pročitajte višePročitajte više - Kriva Palanka Rent-A-Car - Kriva Palanka
Ostavite komentar:

* obavezno