Hotel Pine :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hotel Pine

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
info@hotelpine.com.mk

Sajt:
www.hotelpine.com.mk

Telefon: +389 2 30 600 41

Mobilni: +389 70 29 59 86

Pogodnosti

Hotel je smešten na svega 1 km od centra Skoplja, u podnožju Vodna
Restorani, prodavnice i kafići u neposrednoj blizini
Launge-salon u prizmelju hotela
Stalno otvorena recepcija
Noćenje sa doručkom
Room service
Dostava hrane
Zen bašta
Turistička i transportna agencija
Organizovanje izleta i obilazaka
Klima uređaji
Apartmani imaju francuske balkone
Apartmani imaju sasvim opremljene kuhinje
LCD TV sa kablovskim kanalima
Radio sa MP3 konekcijom
Besplatan Wi-Fi internet
Sobe za nepušače
Aparat za kafu
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Pine, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Ispod obronaka lepe planine Vodno, samo kilometar od centra Skoplja nalazi se Hotel Pine. Udaljeni smo svega 10-ak minuta od komercijalnog i poslovnog dela grada, što našu lokaciju čini idealnom za poslovna ili turistička putovanja. Takođe, u našoj neposrednoj okolini postoji veliki izbor prodavnica, kafića i restorana, kao i drugih servisa.

Svakog jutra kod nas se služi odličan doručak u našem salonu, a ako vreme dozvoli, uz jutarnju kafu i sveže pecivo možete uživati i u našoj predivnoj zen bašti. Ovo je posebno osmišljen, zaklonjen prostor, namenjen vašem odmaranju i druženju u miru i zelenilu. Naša zen bašta oplemenjena je tradicionalnim makedonskim skulpturama i pravo je okruženje kako za druženje odraslih, tako i za bezbednu igru mališana.

U hotelu Pine će vas dočekati stalno otvorena recepcija i naše ljubazno i komunikativno osoblje, a ukoliko je potrebno, možemo organizovati vaše putničke aranžmane, kao i aerodromski ili železnički transfer. Naša turistička agencija može organizovati najrazličitije obilaske Skoplja i njegovih znamenitosti, kao i raznovrsne izlete po Makedoniji. Ukoliko vam je potreban prevoz dok ste u Makedoniji, kod nas možete iznajmiti i automobil, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i privatan, besplatni parking.

Soba za 1-3 osobe

U hotelu Pine svaka soba opremljena je tako da vam pruži maksimalan komfor sa puno pažnje posvećene sitnicama koje odmor i boravak čine sasvim opuštenim i jednostavnim. Na raspolaganju vam je 8 elegantno i moderno uređenih soba, savršenih za romantična, porodična ili poslovna putovanja, uz mogućnost izbora između francuskih i odvojenih kreveta.

Sve sobe su klimatizovane i biće odličan izbor i za pojedince, ali i za porodice ili tročlana društva. Enterijeri soba su oplemenjeni prirodnim materijalima, laganim tkaninama i prijatnim paletama boja, a kako smo na umu imali i poslovne ljude, sve sobe imaju i udoban radni prostor sa ergonomskim stolicama. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila, sa tuš kabinama, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Kako bi vaš boravak kod nas bio sasvim jednostavan i opušten, sobe su opremljene i aparatima za pripremu kafe, a za osveženje, grickalice ili ručak, dostupan vam je room service, kao i dostava hrane iz obližnjih restorana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za dobru atmosferu tu je i radio sa MP3 konekcijom. Takođe, zbog vašeg uživanja ili eventualnih poslovnih obaveza, na raspolaganju vam je i besplatna, bežična internet konekcija. Naše osoblje spremno je da izađe u susret svim vašim potrebama, a svakog jutra u našem salonu služi se i odličan doručak, a uz jutarnju kafu, omiljenu jutarnju rutinu ili novine, možete uživati i u našoj zen bašti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelpine.com.mk

Apartman za 3-5 osoba

U hotelu Pine na raspolaganju su vam dva moderno i vedro uređena apartmana, opremljena tako da vam pruže optimalan komfor. Dosta pažnje posvećeno je sitnicama koje će vaš odmor i boravak učiniti sasvim opuštenim i jednostavnim. Ova dva apartmana su klimatizovana i savšrena su kako za veća društva, tako i za kolege ili porodice.

Odvojena spavaća soba ima francuski ležaj, natkasne, garderobni ormar i drugi funkcionalni nameštaj. Otvoreni dnevni boravak namenjen je vašem uživanju u druženju i relaksaciji, a ovde se nalazi i udobna garnitura koja se može raspremiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe, kao i još jedan singl krevet.

Apartmani imaju i svoje lepo uređene i dobro opremljene kuhinje sa trpezarijama, pa tu možete sebi pripremiti kafu ili neki lagan obrok. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila, sa tuš kabinama, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Za osveženje, grickalice ili ručak, dostupan vam je room service, kao i dostava hrane iz obližnjih restorana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za dobru atmosferu tu je i radio sa MP3 konekcijom. Uz to, radi vašeg uživanja ili eventualnih poslovnih obaveza, na raspolaganju vam je i besplatna, bežična internet konekcija. Naše osoblje spremno je da izađe u susret svim vašim potrebama, a svakog jutra u našem salonu služi se i odličan doručak, a uz jutarnju kafu, omiljenu jutarnju rutinu ili novine, možete uživati i u našoj zen bašti. Kako biste uživali u lepom zelenom okruženju najlepše prirodne četvrti Skoplja, ovi apartmani imaju i svoje francuske balkone.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelpine.com.mk

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno