Hotel Monako :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hotel Monako

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
contact@hotelmonako.com

E-mail 2:
reservations@hotelmonako.com

Sajt:
www.hotelmonako.com

Telefon: +389 2 30 90 005 (recepcija)

Mobilni: +389 70 342 000 (David - menadžer hotela)

Pogodnosti

Hotel je lociran na samo 1 km od centra Skoplja
Obilje kafića, prodavnica i resotrana u neposrednoj blizini
24h otvorena recepcija
Sef na recepciji
Hotelski bar sa letnjom terasom
Doručak na bazi švedskog stola
Sauna (uz doplatu)
Besplatan room-service
Usluga vešeraja
Neke sobe i svi apartmani imaju  zatvorene balkone
Klima uređaj i centralno grejanje
LCD TV
Besplatan ultra brzi Wi-Fi internet
Aerodromski transfer, uz doplatu
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Monako, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel Monako nalazi se u širem centru Skoplja, u blizini Zoološkog parka i tek 15-ak minuta šetnje od centra grada. Hotel Monako u svom neposrednom okruženju ima brojne restorane, kafiće, kao i dva velika komercijalna bulevara. Recepcija hotela Monako otvorena je 24 časa dnevno, a naše ljubazno osoblje pobrinuće se za svaku vašu potrebu i učiniti vaš boravak kod nas nezaboravnim.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u baru hotela Monako sa velikom letnjom terasom, a opuštanju i relaksaciji gostiju namenjen je i spa centar sa saunom. Hotel Monako nudi i aerodromski transfer uz doplatu, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je i besplatan hotelski parking.

Soba za 1-2 osobe

Hotel Monako nudi maksimalno komforne sobe namenjene poslovnim putovanjima ili romantičnim parovima. Sve sobe su klimatizovane, a prijatni enterijeri opremljeni su francuskim ležajevima i sadrže radni prostor, pa će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih gostiju. Lepo uređena kupatila opremljena su tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke opuštanja možete provesti uz LCD TV. Kao posebnu povoljnost hotel Monako nudi besplatnu, bežičnu internet konekciju ultra visoke brzine.

Cena noćenja za 2 osobe u ovoj sobi iznosi 36€, dok je cena za 1 osobu 31€;
Cena noćenja sa doručkom za 2 osobe iznosi 41€, a za 1 osobu 34€;
Upotreba hotelske saune: 10 €/sat;
Aerodromski transfer 20€ za najviše 3 osobe;
Popusti za duži boravak i popusti za organizovane grupe;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@hotelmonako.com

Soba za 1-2 osobe sa balkonom

Hotel Monako raspolaže maksimalno komfornim sobama koje su pravi izbor za poslovne ljude ili romantična putovanja. Posebna prednost ovih soba su njihovi zatvoreni balkoni, te su ove sobe namenjene i pušačima. Sve sobe su klimatizovane, a prijatni enterijeri opremljeni su francuskim ležajevima i sadrže radni prostor, pa će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Lepo uređena kupatila opremljena su tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke opuštanja možete provesti uz LCD TV. Radi vašeg uživanja ili poslovnih obaveza, obezbeđena je ultra brza, besplatna bežična internet konekcija.

Cena noćenja za 2 osobe u ovoj sobi iznosi 37€, dok je cena za 1 osobu 32€;
Cena noćenja sa doručkom za 2 osobe iznosi 42€, a za 1 osobu 35€;
Upotreba hotelske saune: 10 €/sat;
Aerodromski transfer 20€ za najviše 3 osobe;
Popusti za duži boravak i popusti za organizovane grupe;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@hotelmonako.com

Junior apartman za 1-3 osobe

Hotel Monako nudi vam izbor lepo uređenih i prostranih apartmana namenjenih porodičnom odmoru, ali i svim drugim vrstama putovanja. Ovi apartmani imaju svoje zatvorene balkone, te su namenjeni i pušačima. Svi Junior apartmani su klimatizovani, a prijatni enterijeri opremljeni su francuskim ležajevima i jednim odvojenim krevetom, a sadrže radni prostor kako bi zadovoljili potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Lepo uređena kupatila opremljena su tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke opuštanja možete provesti uz LCD TV. Takođe, radi vašeg uživanja ili poslovnih obaveza, obezbeđena je ultra brza, besplatna bežična internet konekcija.

cene

Upotreba hotelske saune: 10 €/sat;
Aerodromski transfer 20€ za najviše 3 osobe;
Popusti za duži boravak i popusti za organizovane grupe;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@hotelmonako.com

Hotel Monako

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno