Hotel Kocarev :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Hotel Kocarev

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
hotelkocarev@gmail.com

Sajt:
www.hotelkocarev.mk

Telefon: +389 46 260 004

Pogodnosti

Hotel se nalazi 200 metara od plaže Andon Dukon i isto toliko od crkve Svetog Erazma
4 km do centra grada Ohrida i aerodroma
Mogućnost organizovanja aerodromskog transfera
Stalno otvorena recepcija
Resotran sa letnjom terasom
Boravak na bazi noćenja sa doručkom
Mogućnost pansiona i polu pansiona
Otvoreni bazen u sklopu hotela sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima
Bar pored bazena
Tereni za košarku i fudbal
Dečije igralište
Neke sobe imaju terase
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Obezbeđen besplatan parking prostor pod video nadzorom

Hotel Kocarev, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel Kocarev nalazi se u neposrednoj blizini Crkve Svetog Erzama, samo 200 metara od plaže Andon Dukon na Ohridskom jezeru, u mirnom, prirodnom odkruženju koje će vas očarati blizinom jezera i planina. Sam centar Ohrida udaljen je 4 km, a blizina Ohridskog aerodroma, kulturnih spomenka i starog grada Struge sa mnogobrojnim manastirima i rimskim nasleđem čini našu lokaciju idealnom za sve ljubitelje aktvinog odmora prepunog sadržaja.

U okviru hotela Kocarev postoji i vrhunski restoran domaće kuhinje, gde možete uživati u prijatnom ambijentu i raznovrsnom meniju zasnovanom na tradicionalnom nasleđu i internacionalnim specijalitetima. Takođe, hotel nudi mnogo sadržaja i svima koji uživaju u opuštenim, spontanim danima. Tu je veliki otvoreni bazen sa spektakularnim pogledom na jezero i terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, a na raspolaganju su vam i tereni za fudbal i košarku.

Naši najmlađi gosti naći će svoje omiljeno mesto na bezbednom igralištu u hladu. Hotel ima stalno otvorenu recepciju i ljubazno, predusretljivo osoblje, a naša vrata su uvek otvorena i vašim ljubimcima, bez dodatne naknade. Možemo organizovati aerodromski transfer za vas, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je besplatan, hotelski parking pod video nadzorom.

Soba za 2 osobe

Ukoliko putujete sa kolegama, u paru ili u odličnom društvu, na raspolaganju vam je 26 šarmantnih dvokrevetnih soba koje će zadovoljiti vaše potrebe za mirom, komforom i privatnošću. Opremljene su odvojenim krevetima ili francuskim ležajevima lepih uzglavlja, sa natkasnama i garderobnim ormanima kako biste se raskomotili i raspremili bez obzira na to da li ostajete samo nekoliko dana ili nekoliko nedelja.

Sve sobe imaju centralno grejanje, pa su pogodne za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Tu su i privatna, moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti opuštajući se uz TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova ili poslovnih obaveza, u svim sobama je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija.

Neke od ovih soba imaju i privatne balkone sa pogledom na uređenu zelenu okolinu hotela, a i letnja terasa našeg restorana namenjena je vašem uživanju. Obilan i raznovrstan doručak uračunat je u cenu noćenja. Jutarnju kafu možete popiti i pored bazena, planirajući savršen dan na odmoru i uživajući u prvim zracima sunca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelkocarev@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ove svetle, šarmantno uređene i funkcionalne sobe namenjene su porodicama sa decom, kolegama i tročlanim društvima. Opremljene su odvojenim krevetima ili varijantom francuskog ležaja i jednog kreveta, a svih sedam soba zadovoljiće vaše potrebe za mirom, privatnošću i komforom. Sobe su pažljivo uređene, sa funkcionalnim nameštajem i radnim prostorom, pa se ovde možete sasvim lepo raspremiti i raskomotiti.

Uz direktnu telefonsku vezu i besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše poslovne obaveze neće morati da se odlažu. Sobe imaju privatna, moderno uređena kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti opuštajući se uz TV sa kablovskim kanalima, ili uživati u omiljenim sajtovima i društvenim mrežama.

Takođe, neke od soba imaju i svoje balkone sa pogledom na jezero ili planinsko zaleđe hotela, a letnja terasa našeg restorana je okružena zelenilom i pravo je mesto za druženje. Dan možete započeti uz obilan i raznovrstan doručak koji je uračunat u cenu noćenja, a prvu jutranju kafu možete popiti uživajući u jutarnjem suncu, uz naš bazen.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelkocarev@gmail.com

Hotel Kocarev

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno