Hotel Kapri :: Bitoljska oblast :: Bitolj

Osnovni podaci

Ime: Hotel Kapri

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bitolj, Bitoljska oblast

E-mail:
hotelkapri@kapri.com.mk

Sajt:
www.kapri.com.mk

Telefon: +389 47 256 500

Faks: +389 47 257 600

Pogodnosti

Restoran sa više celina
Letnja bašta (restoran), bistro
Lobi
Mogućnost pansionske ishrane
Mogućnost organizacije svečanosti
Potpuno opremljena sala za seminare
Plazma TV
Klima uređaj
Centralno grejanje
Mini bar
Besplatan bežični internet
Besplatan privatan parking u garaži

Hotel Kapri, Bitolj slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel Kapri sa svojom bogatom ponudom, nalazi se na samo 3.5km udaljenosti od centra čuvenog grada konzula, Bitolja. Smešten je na početku puta Nižepole – Pelister, na 500m od puta koji povezuje Prilep i Ohrid. U neposrednoj blizini hotela postoje dve benzinske stanice.

Restoran hotela Kapri, u kome je moguća pansionska ishrana, podeljen je na 4 zasebne celine. Glavna sala, u prijatnom i toplom ambijentu ugostiće do 330 gostiju, i pogodna je za organizaciju različitih zabava i veselja, seminara, promocija koktela i drugih svečanosti.

Moderno uređena Mala sala elegantno je uređena i nešto intimnijeg karaktera, kapaciteta je do 30 gostiju i nalazi se u sklopu glavne. Odlična je za organizaciju poslovnih ručkova, seminara, veridbi i drugih događaja. Na Letnjoj terasi hotela Kapri, atmosfera je opuštena, ambijent prijatan, a u isto vreme može primiti do 50 gostiju. Tokom vikenda gosti na ovoj terasi mogu očekivati živu muziku, dok tokom zime restoran, u prilagođenim uslovima i dalje radi.

Soba za 2 osobe

Dvokrevetne sobe hotela Kapri, kojih ima ukupno 15, pre svega su udobne i prijatne, a karakteriše ih i smisao za lepo i elegantno.

U krevetima, koji se po potrebi mogu spojiti ili razdvojiti kojima su opremljene uživaće romantični parovi ili možda prijatelji, dok omiljenu knjigu ili važne predmete mogu spustiti na noćni stočić, koji se nalazi pokraj kreveta. U sobama postoje i garderoberi sa dovoljno prostora za odlaganje odeće i stvari, a tu je i radni sto i stolica. Sastavni deo svake od ovih soba je i lepo uređeno i savremeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima.

Oni koji u ovim sobama odsednu mogu uživati u nekom od brojnih programa na plazma TV-u, ili u nekom od sadržaja dostupnom zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, dok će im u toku vrelih letnjih časova prijatnu temperaturu omogućiti besplatna klima, a u toku hladnih grejanje.

Cena noćenja sa doručkom za jednu osobu je 1550 denara (25€/dan);
Cena noćenja sa doručkom za dve osobe je 2800 denara (46€/dan);
Cena svakog dodatnog obroka je 470 denara (7.5€);
Smeštaj dece do 5 godina starosti je besplatan, a deca između 6 i 12 godina plaćaju 50% cene.
Za više informacija obratite nam se na mejl: hotelkapri@kapri.com.mk

Studio za 2+1 osobu

I oni gosti koji u svom smeštaju preferiraju malo više slobode i komfora, uživaće u dvokrevetnim studijima hotela Kapri, kojih ima ukupno tri.

Svi oni pored udobnog bračnog kreveta, obučenog u mekanu i lepu posteljinu imaju i noćni stočić, a tu je i dovoljno mesta za odlaganje garderobe i stvari, dok prijatnom ambijentu doprinosi i odgovarajuće osvetljenje. Deo koji je namenjen dnevnom boravku opremljen je foteljama i klub stočićem, kao i kaučem koji se može razvući i obezbediti udoban noćni ležaj za još jednu osobu.

Sastavni deo sva ova tri studija je i lepo uređeno, moderno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima. Naši gosti u svakom od studija mogu uživati u mnogobrojnim kanalima na plazma TV-u, na raspolaganju im je i besplatni bežični internet, dok se u svakom trenutku mogu poslužiti omijenim pićem ili grickalicom iz mini bara. U toku vrelih letnjih časova prijatnu temperaturu omogućiti besplatna klima, a u toku hladnih grejanje. Mogu se poslužiti i telefonom.

Cena noćenja u studiju sa doručkom za jednu osobu je 2450 denara (40€/dan);
Cena noćenja sa doručkom za dve osobe je 3100 denara (50€/dan);
Cena noćenja sa doručkom za tri osobe je 3300 denara (54€/dan);
Cena svakog dodatnog obroka je 470 denara (7.5€);
Smeštaj dece do 5 godina starosti je besplatan, a deca između 6 i 12 godina plaćaju 50% cene.
Za više informacija obratite nam se na mejl: hotelkapri@kapri.com.mk

Studio za 3+1 osobu

Porodica ili grupica prijatelja uživaće i fino se odmoriti u jednoj od dva trokrevetna ili po potrebi i četvorokrevetna studija hotela Kapri.

Pored udobnih kreveta, bračnog i zasebnog, u svima postoji dovoljno mesta za odlaganje garderobe, noćni stočić i lampe neophodne za uživanju u omiljenom štivu, kao i svi oni detalji koji jedan prostor čine prijatnim i ugodnim. U delu koji predstavlja dnevni boravak smeštene su fotelje i klub stočić, a tu je i kauč na rasklapanje koji može poslužiti kao udobni ležaj za još jednu (četvrtu) osobu.

Tu su još i radni sto i stolica. Uredno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima, sastavni je deo oba studija. U privatnosti svojih soba gosti se mogu opuštati uz neki od mnogobrojnih kanala na plazma TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Takođe, u svakom trenutku mogu poslužiti omijenim pićem ili grickalicom iz mini bara. Tokom leta hladiće ih klima, tokom zime grejati centralno grejanje, a u svakom trenutku sa svojim najbližima ili pak poslovnim saradnicima mogu biti u kontaktu zahvaljujući telefonu sa direktnom linijom.

Cena noćenja u studiju sa doručkom za jednu osobu je 2450 denara (40€/dan);
Cena noćenja sa doručkom za dve osobe je 3100 denara (50€/dan);
Cena noćenja sa doručkom za tri osobe je 3300 denara (54€/dan);
Cena noćenja sa doručkom za 4 osobe je 4180 denara (68€/dan);
Cena svakog dodatnog obroka je 470 denara (7.5€);
Smeštaj dece do 5 godina starosti je besplatan, a deca između 6 i 12 godina plaćaju 50% cene.
Za više informacija obratite nam se na mejl: hotelkapri@kapri.com.mk

O hotelu Kapri

Gostima je u sklopu hotela Kapri na raspolaganju i zastakljeni bistro – terasa, koji tokom zime gostima omogućava interesantan pogled na okolinu, od koje ih deli samo staklo, dok tokom leta mogu uživati u njenim čarima i svežem vazduhu, istovremeno se časteći nekim od restoranskih specijaliteta, ili svojim omiljenim pićem na jednom od dva šanka. Kapacitet bistroa je do 50 gostiju.

Hotel Kapri predstavlja i odličan izbor za organizaciju seminara ili konferencija, budući da je poslovnim ljudima na raspolaganju potpuno opremljena sala za seminare, koja sadrži LCD projektor, flip čartove, mikrofon i ozvučenje kao i grafoskop. Istovremeno može primiti 80 osoba.

Oni gosti koji dođu svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je u okviru zatvorene parking garaže za njih obezbeđeno dovoljno besplatnih mesta. Parking mesta su takođe dostupna i za autobuse.

hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7

Video prezentacija hotela

Bitolj


Prva asocijacija na Bitolj, administrativni, ekonomski, industrijski, obrazovni, naučni i kulturni centar istoimene oblasti je da je to grad konzula, budući da i danas, u njemu počasne konzule ima nekoliko zemalja, dok je nakon Berlinskog kongresa 1878. godine ovde bilo čak 12 diplomatskih koznulata. Ovaj zanimljiv grad burne istorije okružen je planinama Baba, čiji se najviši vrh, Pelister, nalazi na nadmorskoj visini od, čak 2.601m i Nidže, te počiva na reci Dragor u središtu najprostranije i veoma plodne makedonske ravnice Pelagonije.


Pročitajte više

Bitoljska oblast


Na jugu velike plodne makedonske ravnice Pelagonije, mala oblast oko drevnog grada Bitole, odnosno Bitolja, u sebi sadrži toliko čari i retkosti. Netaknuto prirodno bogatstvo, gorske oči i raznovrstan biljni i životinjski svet, zatim istorijsko kulturni biser očuvan još od drevnih antičkih vremena do danas, da iako mala, nudi obilje načina da se prošire vidici, nauče nove stvari i provede vreme u okruženju iskonske, očuvane prirode.


Pročitajte višePročitajte više - Bitolj Rent-A-Car - Bitolj
Ostavite komentar:

* obavezno