Hotel Inex Gorica :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Hotel Inex Gorica

Vrsta: Hotel

Rejting: (*****) 5 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
marketing@hotelinexgorica.com.mk

Sajt:
www.hotelinexgorica.com.mk

Telefon: +389 46 277 520

Telefon: +389 46 277 525

Pogodnosti

Hotel se nalazi na samoj obali jezera
Privatna plaža
Hotelski restoran
Aperitiv bar
Kongresne i konferencijske sale
Sauna i masaže
TV sa kablovskim kanalima
Klima uređaj
Balkoni
Mini bar
Direktna telefonksa linija
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Hotel Inex Gorica, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Luksuzni hotel Inex Gorica sa pet zvezdica, smešten je na Ohridskom jezeru, na obali staroj već pola veka. Nalazi se na tik pored puta za manastir sv. Naum, a posebna pogodnost je njegova privatna plaža na kojoj ćete moći da se opustite i uživate u zaista divnom ambijentu. Inače, do grada Ohrida ima 4 km, dok je aerodrom na udaljenosti 12 km od hotela.

Hotel Inex Gorica raspolaže mnoštvom aktivnosti zbog kojih ćete poželeti da se ovde vratite već naredne godine. Tu su teniski tereni i tereni za fudbal. Ukoliko nakon bavljenja sportom poželite da se relaksirate na raspolaganju su vam sauna i masaže.

U hotelskom restoranu služi se odličan izbor što domaćih, što internacionalnih jela. On se sastoji od Glavnog i Nacionalnog restorana. Kapacitet je 350 mesta, a na terasi restorana može da stane još 250 gostiju, gde je atmosfera izuzetno prijatna. Za one koji uživaju u dobrom piću tu je Aperitiv bar koji je otvoren 24h gde se gosti mogu družiti i uživati u dobrom provodu. Bar ima 60 mesta, a terasa čak 150.

Soba za 2 osobe

U sobama za dve osobe mogu da borave dvoje prijatelja ili jedan par koji želi da provede lep odmor na tik od same obale jezera. Hotel raspolaže sa čak 117 standardnih dvokrevetnih soba.

Sve sobe opremljene su prema najnovijim standardima. Klimatizovane su, pa ćete u toku leta moći da se rashladite, a u toku hladnijih dana lepo ugrejete. Sve ove, prelepo ukrašene i opremljene sobe imaju i mini bar gde ćete moći da popijete neko osveženje ili nešto prezalogajite.

U sobama se možete relaksirati uz kablovsku televiziju, a tu je i besplatan bežični internet koji možete koristiti bilo za posao ili radi zabave. Sobe izlaze na balkone u kome ćete moći da uživate, pijete prvu jutarnju kafu ili da se jednostavno se osamite i uživate u pogledu.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: marketing@hotelinexgorica.com.mk

Apartman za 3 osobe

U apartmanu za 3 osobe mogu spavati troje prijatelja ili manja porodica. Hotel Gorica raspolaže sa 6 Junior apartmana i 2 Predsednička apartmana. Junior apartmani prostiru se na 50m², a Predsednički apartman na čak 60 metara kvadratnih.

U ovim apartmanima nalaze se spavaće sobe sa jednim bračnim krevetom i još jednim standardnim. Svi oni su opremljeni kvalitetnom i mirišljavom posteljinom pa ćete svakako uživati u udobnom snu. Apartmani imaju i mini bar u kome ćete uvek moći da uzmete neko osveženje ili nešto da pojedete, a balkoni su posebno lepa mesta za odmor opuštanje i uživanje sa vama dragim ljudima uz čaj, kafu ili omiljeni hladni napitak.

Direktna telefonska linija, kao i besplatan internet beneficije su u svakom od ovih apartmana, a tu je i TV sa velikim brojem kanala koji vam takođe stoji na raspolaganju. Naravno deo svakog apartmana je i spostveno kupatilo opremljeno potpuno novom sanitarijom.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: marketing@hotelinexgorica.com.mk

O hotelu Gorica

Konferencijske i kongresne sala stoje na raspolaganju svima kojima su potrebne, a opremljene su kvalitetnim komadima nameštaja i savremenom tehnikom. Hotel nudi Dijamantsku, Zlatnu i VIP salu. U opremu spada kvalitetno ozvučenje, LCD projektor, flip-chart tabla, oprema za simultani prevod, bežični i kablovski internet, baš kao i sistemi za grejanje i hlađenje prostorija.

Ukoliko do hotela Gorica dolazite automobilom, vaš auto će ovde moći da bude na sigurnom budući da hotel raspolaže sopstvenim parkingom.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno