Hotel Emi :: Istočna Makedonija :: Strumica

Osnovni podaci

Ime: Hotel Emi

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Strumica, Istočna Makedonija

E-mail:
emi.kompanidooel@yahoo.com

Sajt:
www.hotelemi.com

Telefon: +389 34 340 681

Telefon: +389 70 214 681

Pogodnosti

Banket sala (600 mesta)
Restoran sala (300 mesta)
Mogućnost pomoći prilikom organizacije raznih svečanosti
Lobi
Recepcija
Mini bar
LCD TV sa kablovskim kanalima
Telefon, direktna linija
Fen, higijenska sredstva
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Besplatan parking u sklopu hotela

Hotel Emi, Strumica slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Luksuzan hotel Emi nalazi se u jednom od urbanih gradova Makedonije, Strumici, smešten na ugodnoj udaljenosti od gradskog meteža, a opet, na samo 2km od glavnog trga, 1km od glavne autobuske stanice, te na samo 20-ak minuta šetnje do strogog centra grada i velikog broja popularnih istorijskih, sportsko-rekreativnih, poslovnih i šoping centara.

U sklopu hotela Emi gostima je na raspolaganju ogromna banket sala, kapaciteta do 600 gostiju, po nazivom Emi Ekskluziv. Savršena je za organizaciju brojnih svečanosti kao što su svadbe, krštenja, maturske i apsolventske večeri, koktel zabave i drugo. Vrhunska usluga, predivan ambijent i specijalne efekti uveličaće svako slavlje. Ukoliko postoji potreba za pomoći prilikom izbora hrane, muzike, fotografa, kamermana, limuzine ili bilo šta drugo, ljubazan i sposoban tim hotela Emi stoji vam na raspolaganju.

Soba za 1 osobu

Standaradne jednokrevetne sobe hotela Emi dizajnirane su i opremljene da ispune visoka očekivanja i potrebe pripadnika moderne biznis klase, kao i posetilaca koji su u Strumici kako bi uživali u njenoj velikoj turističkoj ponudi.

Pored udobnog kreveta, sa udobnom posteljinom, jednokrevetne sobe imaju i noćne stočiće i lampe kraj njega, radni sto, stolicu, te ormare sa dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Moderno uređeno i luksuzno, zasebno kupatilo, u svakoj od soba, pored kade, umivaonika i ogledala sadrži, peškire, fen za kosu, gel za tuširanje i šampon.

Gosti se u privatnosti svojih soba mogu poslužiti omiljenim pićem iz mini bara. Naši gosti u svakoj od ovih soba mogu uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na LCD TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet, kao i telefon sa direktnom linijom. Takođe, po potrebi mogu koristiti i klima uređaj, uključen u cenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: emi.kompanidooel@yahoo.com

Soba za 2 osobe

Enterijer dvokrevetnih soba hotela Emi odlikuje istančan ukus i prvoklasan kvalitet, u kombinaciji sa toplim ambijentom i savršenom funkcionalnošću. Sobe su pažljivo dizajnirane i dva prijatelja ili poslovna saradnika se mogu opustiti u prostranim zasebnim krevetima, uživajući u udobnosti i mekoći posteljine kojom su presvučeni.

Pored kreveta, dvokrevetne sobe imaju i noćne stočiće i lampe kraj njega, radni sto, stolicu, te ormare sa dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Moderno uređeno i luksuzno, zasebno kupatilo, u svakoj od soba, pored kade, umivaonika i ogledala sadrži, peškire, fen za kosu, gel za tuširanje i šampon.

Gosti se u privatnosti svojih soba mogu poslužiti omiljenim pićem iz mini bara, a u svakoj od ovih soba mogu uživati i u mnogobrojnim kablovskim kanalima na LCD TV-u, kao i sadržajima koje mogu naći putem besplatnog bežičnog interneta. Tu je i telefon sa direktnom linijom, a takođe, po potrebi mogu koristiti i klima uređaj, uključen u cenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: emi.kompanidooel@yahoo.com

Soba za 3 osobe

Trokrevetne sobe u sastavu hotela Emi su komforne, prostrane i idealne za porodične posete. Njihov ambijent odiše elegancijom i jednostavnošću, dok su funkcionalnost sobe i mogućnosti koje pruža na zavidnom nivou.

Pored bračnog i zasebnog kreveta, mekanih, udobnih i nadasve lepih, ove trokrevetne sobe sadrže i noćne stočiće i lampe kraj njega, radni sto, stolicu, te ormare sa dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Moderno uređeno i luksuzno, zasebno kupatilo, u svakoj od soba, pored kade, umivaonika i ogledala sadrži, peškire, fen za kosu, gel za tuširanje i šampon.

Gosti se u privatnosti svojih soba mogu poslužiti omiljenim pićem iz mini bara, a u svakoj od njih mogu uživati i u mnogobrojnim kablovskim kanalima na LCD TV-u, kao i sadržajima koje mogu naći putem besplatnog bežičnog interneta. Tu je i telefon sa direktnom linijom, a takođe, po potrebi mogu koristiti i klima uređaj, uključen u cenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: emi.kompanidooel@yahoo.com

Apartman za 2 osobe

Prostrani dvokrevetni apartmani hotela Emi odišu luksuzom i elegancijom, izuzetno su prostrani i dizajnirani tako da opravdaju i najveća očekivanja svojih posetilaca. Pored komfornog i udobnog bračnog kreveta, obučenog u kvalitetnu i mekanu posteljinu, apartmani hotela Emi sadrže i noćne stočiće i lampe kraj njega, radni sto, stolicu, te ormare i komodu sa dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Tu je i stočić sa još dve stolice i svi oni detalji koji će učiniti da vam boravak u ovim apartmanima ostane u dugom sećanju. Moderno uređeno i luksuzno, zasebno kupatilo, pored kade, umivaonika i ogledala sadrži, peškire, fen za kosu, gel za tuširanje i šampon.

Gosti se u privatnosti svojih apartmana mogu poslužiti omiljenim pićem iz mini bara, a u svakom od njih mogu uživati i u mnogobrojnim kablovskim kanalima na LCD TV-u, kao i sadržajima koje mogu naći putem besplatnog bežičnog interneta. Tu je i telefon sa direktnom linijom, a takođe, po potrebi mogu koristiti i klima uređaj, uključen u cenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: emi.kompanidooel@yahoo.com

Porodični apartman za 4 osobe

Porodični apartmani hotela Emi posebno su osmišljeni za goste koji, bilo da u Strumici borave poslom ili zadovoljstvom, teže da se u svakom trenutku osećaju udobno i relaksirano, baš kao kod kuće. Njihov ambijent odiše luksuzom i toplinom, dok su funkcionalnost i sklad enterijera na zavidnom nivou.

Pored spavaće sobe, opremljene francuskim ležajem, kraj kog se nalaze noćni stočići i lampe, u ovom apartmanu gostima je na raspolaganju i dnevni boravak sa garniturom za sedenje koja se može rasklopiti i ugostiti još dve osobe. Tu je i klub stočić, radni odnosno toaletni sto, kao i dovljno prostora u garderoberima. Luksuzno opremljeno i lepo uređeno kupatilo ima tuš kabinu, umivaonik i ogledalo, a sadrži i peškire, fen za kosu, gel za tuširanje i šampon.

Gosti se u privatnosti ovog apartmana mogu poslužiti omiljenim pićem iz mini bara, dok uz to mogu i uživati u mnogobrojnim kablovskim kanalima na velikom LCD TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet, kao i telefon sa direktnom linijom. Takođe, po potrebi mogu koristiti i klima uređaj, uključen u cenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: emi.kompanidooel@yahoo.com

O smeštaju Hotel Emi

U sastavu ovog impozantnog hotela nalazi se još jedna banket sala, nova, restoran Emi, kapaciteta do 300 gostiju, gde se takođe mogu održavati, kako raznorazne proslave, tako i poslovni skupovi, seminari i kongresi.

Uskoro se očekuje otvaranje i letnje bašte, a do tada gosti se mogu odmoriti, pripremiti ili nekoga sačekati u luksuznom i elegantnom lobiju hotela.

Ljubazno osoblje recepcije tu je da, u svakom trenutku, tokom dana i noći, odgovori na svako vaše pitanje i pruži vam sve relevantne informacije. Svim posetiocima našeg objekta omogućen je i besplatan parking, sa čak 100 mesta.

Strumica


Strumica je glavni poljoprivredni centar Makedonije, sa razvijenom prehrambenom i tekstilnom industrijom, domaćom i međunarodnom trgovinskom mrežom, i najveći je grad istočne Makedonije i štipske oblasti. Pa ipak, za putnike radoznalce, biznismene koji prilikom svojih poslovnih poseta vole da nauče nešto o gradu čiji su gosti, geografe i školarce, avanturiste i ljubitelje zaljubljivanja u nove i neistražene gradove, važnija je činjenica da je nebo nad ovim gradom vazda bogato zvezdama i dovoljno često vedro da je, kako se smatra, grad upravo zbog toga u davna i pradavna vremena dobio ime Astraion (Grad zvezda).


Pročitajte više

Istočna Makedonija


Ljubitelji prirode, jezera, planina, a naročito starih običaja i kulture – znaju. Čim se neko mesto pročuje usled svoje lepote, neobičnosti i karaktera, čim meštani naviknu na dolazak novih, nepoznatih ljudi, čim na putevima, gradskim trgovima i planinskim stazama počnete da nailazite na poznanike ili poznanike svojih poznanika, mesto kome ste se toliko radovali i u vezi koga, možda pomalo osećali kao istraživač ili pustolov, kao da nekako gubi draž.


Pročitajte višePročitajte više - Strumica Rent-A-Car - Strumica
Ostavite komentar:

* obavezno