Hotel Centar :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hotel Centar

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
hotelcentar1@gmail.com

Sajt:
www.hotelcentar.com.mk

Telefon: +389 23 114 844

Telefon: +389 23 120 300

Faks: +389 23 114 025

Mobilni: +389 71 268 410 (dostupan 24 časa dnevno)

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija u centru Skoplja – 250 metara od Narodne skupštine
Ekološki standardi i “zeleni” sertifikat
Aerodromski i lokalni prevoz
Zatvoreni olimpijski bazen bez dodatne nadoknade
Fitnes centar
Stalno otvorena recepcija
Sef na recepciji
Sala za doručak
Doručak na bazi švedskog stola uračunat u cenu
Mališani do 3 godine bez dodatne nadoknade
Dečiji krevetić bez dodatne nadoknade
Klima uređaji i centralno grejanje
Napunjen mini bar
Frižider
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet visokog protoka
Peškiri, bade-mantili, papuče, fen za kosu – u kupatilima
Obezbeđen besplatan zatvoreni parking prostor

Hotel Centar, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U samom centru Skoplja nalazi se hotel Centar, jedan od retkih hotela na Balkanu koji ima zeleni sertifikat za visoku ekološku svest i savremene standarde održivog razvoja. Nalazimo se svega 200 metara od glavne železničke stanice, a samo nekoliko minuta šetnje deli vas od poslovnih centara, kulturnih spomenika i turističkih atrakcija prestonice Makedonije. Takođe, u neposrednoj blizini naći ćete restorane, kafiće i tržne centre, prodavnice, pekare i restorane brze hrane.

U hotelu Centar dočekaće vas stalno otvorena recepcija i predusretljivo i komunikativno osoblje, uz kafu i čaj doborodošlice. Dan možete započeti bogatim doručkom na bazi švedskog stola u našem restoranu, a na raspolaganju vam je i moderno uređen lobi, sa dizajniranim kancelarijskim prostorom gde možete koristiti internet vezu visokog protoka i zajednički računar.

Velika prednost našeg hotela je zatvoreni olimpijski bazen koji je gostima dostupan bez dodatne nadoknade, uz koji se nalazi fitnes centar koji se stalno unapređuje. Mi smo posvećeni vašem rasterećnom i opuštenom boravku, pa pružamo raznovrsne prateće usluge – od aerodromskog prevoza, angažovanja turističkih vodiča do hotelskog sefa na recepciji. Svi gosti koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan, zatvoreni parking.

Soba za 2 osobe

U skladu sa vrhunski dizajniranim, ekološki uređenim enterijerom, naš hotel nudi veliki izbor soba namenjenih poslovnim, turističkim i romantičnim putovanjima, pa su ove dvokrevetne sobe pravi izbor za kolege, parove, roditelje sa decom ili nerazdvojna društva. Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, zvučno su izolovane, pa će vam pružiti mnogo privatnosti i mira, otkloniti saobraćajnu buku i zadovoljiti sve vaše potrebe.

Sobe su opremljene francuskim ležajevima ili sa dva pojedinačna kreveta, sa dekorativnim uzglavljima i natkasnama, a garderobni orman i radni sto će vam omogućiti da se sasvim raskomotite. Ove sobe imaju veličnastveni pogled na sam centar Skoplja, oplemenjene su drvenim podovima, tepisima i zavesama, a radi vašeg komfora i udobnosti, na raspolaganju vam je napunjen mini bar sa bezalkoholnim i alkoholnim pićima, slatkiškima i grickalicama, a tu je i mali frižider, kako biste uvek imali pri ruci ohlađenu vodu ili sveže voće. Moderna kupatila su pedantno uređena, sa tuš kabinom, peškirima, bade-mantilima i papučama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je fen za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoj dan ne mogu ni da zamisle bez brze komunikacije i omiljenih sajtova, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija visokog protoka. Dan možete započeti uz bogat doručak na bazi švedskog stola, ili omiljenom jutarnjom rutinom u našem fitnes centru, koju možete obogatiti plivanjem u zatvorenom olimpijskom bazenu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelcentar1@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ove elegantne i prostrane sobe uređene su u skladu sa “zelenim” sertifikatom hotela, i namenjene su kolegama, prijateljima i porodicama. Sobe su klimatizovane i zvučno izolovane, pa će vam pružiti neophodan mir za potpuni odmor ili rad u bilo koje doba godine.

Opremljene su pojedinačnim krevetima sa natkasnama na uzglavlju, a garedobni orman i radni prostor pružiće vam priliku da se sasvim opustite i raskomotite. Enterijeri su pažljivo dizajnirani, oplemenjeni drvenim podovima, tepisima, nameštajem od prirodnih materijala i organskim materijalima, a radi vašeg komfora i što veće udobnosti, na raspolaganju vam je i napunjen mini bar, kao i frižider, kako biste pri ruci imali rashlađeno piće ili sveže voće. Moderna kupatila su pedantno uređena, sa tuš kabinom, peškirima, bade-mantilima i papučama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je fen za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoj dan ne mogu ni da zamisle bez brze komunikacije i omiljenih sajtova, u čitavom hotelu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija visokog protoka. Dan možete započeti omiljenom jutarnjom rutinom u našem fitnes centru, koju možete obogatiti plivanjem u zatvorenom olimpijskom bazenu, i uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelcentar1@gmail.com

Porodična soba za 4 osobe

Posebna ponuda našeg hotela orijentisana je na porodice sa decom, pa su ove tri sobe striktno bez duvanskog dima, i osmišljene tako da svojim prostorom i funkcionalnošću zadovolje sve vaše potrebe. Sobe su klimatizovane, imaju centralno grejanje i zvučno su izolovane, pa saobraćajna buka neće remetiti miran san vaše porodice, a i dečiji krevetići sa ogradom su vam na raspolaganju bez dodatne nadoknade.

Ove sobe opremljene su francuskim ležajem i pomoćnim krevetom koji se može raspremiti kao dodtni ležaj za jedno ili dvoje dece, a mališani do 3 godine su naši gosti bez dodatne nadoknade ukoliko koriste postojeće ležajeve. U skladu sa ekološkim uređenjem hotela, ove sobe su opremljene funkcionalnim nameštajem izrađenim od prirodnih materijala, oplemenjene drvenim podovima, tepisima i organskim materijalima. Radi vašeg komfora i što veće udobnosti, na raspolaganju vam je i napunjen mini bar, kao i frižider, kako biste pri ruci imali rashlađeno piće ili sveže voće. Moderna kupatila su pedantno uređena, sa tuš kabinom, peškirima, bade-mantilima i papučama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je fen za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji svoj dan ne mogu ni da zamisle bez brze komunikacije i omiljenih sajtova, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija visokog protoka. Dan možete započeti omiljenom jutarnjom rutinom u fitnes centru, uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola, a mališani će uživati u blagodetima zatvorenog, olimpijskog bazena.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelcentar1@gmail.com

Hotel Centar

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno