Hotel Bel Kamen :: Istočna Makedonija :: Planina Plačkovica

Osnovni podaci

Ime: Hotel Bel Kamen

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Planina Plačkovica, Istočna Makedonija

E-mail:
marketing@hotelbelkamen.com.mk

Sajt:
www.hotelbelkamen.com.mk

Telefon: +389 32 522 933

Pogodnosti

Restoran kapaciteta do 160 gostiju
Bar u sastavu restorana
Terasa kapaciteta 260 gostiju
Tereni za košarku, fudbal, tenis
Fitness sala
SPA centar (đakuzi, finska sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani lepote)
LCD TV sa kablovskim kanalima
Terase su sastavni deo soba
Besplatni bežični internet
Besplatan parking u sklopu hotela

Hotel Bel Kamen, Planina Plačkovica slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Vrh najlepše planine istočne Makedonije, Plačkovice, po kojoj je luksuzni hotel Bel Kamen dobio ime, nalazi se na nadmorskoj visini od 1707. metara. Ipak, sam hotel je na visini je 1450m i smešten je u blizini mnogih prirodnih lepota planine, kao što su kanjon Zrnovske reke, Velika pećina i drugi. Hotel je takođe odlično polazište za posetu nekih od tradicionalnih sela na planini kao što su Gradec, Blatec, Argulica i Radanje, dok se na 20-ak kilometara od hotela nalazi glavni grad oblasti, Štip.

Restoran hotela Bel Kamen raspolaže kapacitetom od 160 gostiju. Iz restoranskog menija mogu se poručiti kulinarski delikatesi inspirisani nacionalnim blagom makedonske kuhinje, sa naglaskom na organske proizvode proizvedene na samoj planini Plačkovica. Naročito smo ponosni na organsku plantažu aronije koju često koristimo u našim specijalitetima. Gostima je takođe na raspolaganju i terasa sa kapacitetom od još 260 mesta, okružena šumom bukve, gde je takođe moguće organizovati sve vrste svečanih proslava i žurki. U okviru restorana, gostima je na raspolaganju i bar koji radi 24h dnevno.

Soba za 2 osobe

Svih 12 dvokrevetnih sobe hotela Bel Kamen omogućiće gostima, romantičnom paru ili prijateljima, ugodan odmor, miran san i uživanje u toplom ambijentu koji odiše tradicionalnim šarmom. Pored mekanom posteljinom presvučenih kreveta u sobama se nalaze i noćni stočići i lampe, toaletni stočić sa ogledalom, kao i dovoljno prostora za odlaganje garderobe i stvari.

Gosti ovih soba mogu uživati u nekim od brojnih kablovskih programa na TV-u, sa ravnim ekranom ili u nekom od sadržaja dostupnim zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, dok se zahvaljući mini baru koji je sastavni deo sobe, u svakom trenutku mogu poslužiti nekim hladnim pićem ili poslasticom. Deo ovih soba je i potpuno opremljeno uredno i lepo kupatilo. Pogled na čarobno planinsko okruženje, međutim je, najverovatnije prvi koji će naše goste ostaviti bez reči.

Za više informacija, kao i informacije o terminima obratite nam se na mejl: marketing@hotelbelkamen.com.mk

Porodična soba za 4 osobe

Jedinstvena četvorokrevetna soba hotela Bel Kamen, odličan je izbor za veselo društvance ili za porodicu koja pored čari ove makedonske planinske lepotice želi da uživa i u čarima opuštenog boravka u prijatnom hotelskom smeštaju.

U ovoj su sobi, gostima pored kreveta obučenih u mekanu posteljinu, na raspolaganju i noćni stočići, lampe, ogledalo i toaletni stočić, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Oni koji ovde odsednu mogu uživati u nekim od brojnih kablovskih programa na TV-u, sa ravnim ekranom ili u nekom od sadržaja dostupnom zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, dok se zahvaljući mini baru koji je sastavni deo sobe, u svakom trenutku mogu poslužiti omiljenim hladnim pićem ili nekom poslasticom. Deo ovih soba je i potpuno opremljeno uredno i lepo kupatilo.

Ipak, pravi dragulj ove sobe je pogled na prelepa planinska prostranstva koja hotel okružuju i, bar kako nam gosti kazuju, dovode ih do istinskog opuštanja i spokoja.

Za više informacija, kao i informacije o terminima obratite nam se na mejl: marketing@hotelbelkamen.com.mk

VIP apartman za 5 osoba

Ovaj luksuzni apartman hotela Bel Kamen, ne samo što odiše bogatim tradicionalnim šarmom, već će svojim gostima omogućiti vrhunsko opuštanje svih čula, zahvaljujući komforu i potpunoj funkcionalnosti apartmana.

Pored udobnih i u mekanu i kvalitetnu posteljinu obučenih kreveta, gostima su na raspolaganju lampe, noćni stočići, toaletni stočić sa ogledalom, ugaona garnitura, prijatno osvetljenje i svi oni detali koji jedan smeštaj čine posebnim i jedinstvenim, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Oni koji ovde odsednu mogu uživati u nekim od brojnih kablovskih programa na TV-u, sa ravnim ekranom ili u nekom od sadržaja dostupnom zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, dok se zahvaljući mini baru koji je sastavni deo sobe, u svakom trenutku mogu poslužiti omiljenim pićem ili poslasticom. Deo ovih soba je i potpuno opremljeno uredno i lepo kupatilo.

Pravi ukras ovog apartmana je čaroban, lekovit pogled na okolna planinska prostranstva, netaknutu prirodu, dok svež vazduh koji se može udahnuti osvežava dušu svakog našeg uvaženog gosta.

Za više informacija, kao i informacije o terminima obratite nam se na mejl: marketing@hotelbelkamen.com.mk

O smeštaju Hotel Bel Kamen

Nakon organizovanog pešačenja, planinarenja ili vožnje bicikla stazama planine Plačkovica, koje se mogu dogovoriti u sklopu hotela, ili sportskih aktivnosti u fitness sali hotela, ili na svežem planinskom vazduhu na jednom od terena, košarkaškom, teniskom, fudbalskom ili golf terenu u sastavu hotela, ništa neće tako dobro doći kao uživanje u SPA centru, koji se takođe nalazi u sklopu hotela.

Ovaj SPA centar se sastoji od đakuzi kade, parnog kupatila, finske saune, a gosti mogu uživati i u nekoj od masaža, te brojnim tretmanima lepote. Gosti koji dolaze svojim automobilima mogu biti bezbrižni budući da im je u sklopu hotela obezbeđen besplatan parking.

restoran djakuzi1 sport lezaljke

Planina Plačkovica


Među brojne planinske dragulje Republike Makedonije svakako se ubraja i planina Plačkovica, koja se u dužini od 34km i u pravcu severozapad-jugoistok prostire štipskom oblašću. Kanjon Zrnovske reke deli planinu na dva dela, istočni i zapadni. Zapadni deo Plačkovice je niži, njegov najviši vrh je Turtel, na 1.689m nadmorske visine, dok se na istočnom delu planine izdiže najviši, vrh Lisec, na 1.754m nadmorske visine.


Pročitajte više

Istočna Makedonija


Ljubitelji prirode, jezera, planina, a naročito starih običaja i kulture – znaju. Čim se neko mesto pročuje usled svoje lepote, neobičnosti i karaktera, čim meštani naviknu na dolazak novih, nepoznatih ljudi, čim na putevima, gradskim trgovima i planinskim stazama počnete da nailazite na poznanike ili poznanike svojih poznanika, mesto kome ste se toliko radovali i u vezi koga, možda pomalo osećali kao istraživač ili pustolov, kao da nekako gubi draž.


Pročitajte višePročitajte više - Planina Plačkovica Rent-A-Car - Planina Plačkovica
Ostavite komentar:

* obavezno