Hotel Ani :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hotel Ani

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
hotelani@hotelsani.com.mk

Sajt:
www.hotelsani.com.mk

Telefon: +389 23 222 193

Faks: +389 23 222 194

Mobilni: +389 70 741 800

Pogodnosti

Hotel se nalazi u samom centru Skoplja
Vrhunski hotelski restoran domaće i internacionalne kuhinje
Kafe-bar sa letnjom baštom ispred hotela
Recepcija 24/7
Room service, doručak u krevetu
Klima uređaj i centralno grejanje
Mini bar
Direktna telefonska linija
Besplatan bežični internet
SAT TV
Neke sobe imaju svoje terase
Prilagođeno boravku kućnih ljubimaca
Obezbeđen parking prostor

Hotel Ani, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U samom srcu prelepog Skoplja, na pola časa vožnje od međunarodnog aerodroma Aleksandar Makedonski, nalazi se Hotel Ani. Nedavno renoviran i sa rekonsturisanom fasadom, jedna je od lepših i upečatljivih zgrada u prestonici Makedonije. Lokacija hotela nudi obilje mogućnosti za istraživanje grada, bogate kulturno istorijske ponude, kao i restorana, barova, kafića i noćnih klubova.

Hotel Ani je idealno mesto za vaš porodičan ili romantičan odmor, ali i za poslovna putovanja. U sklopu hotela nalazi se i vrhunski restoran u kome možete probati tradicionalne i internacionalne specijalitete i uklopiti ih sa nekim od vrhunskih makendonskih ili stranih vina. Za jutarnje kafe uz novine ili večernja opuštanja uz piće po sopstvenom izboru, možete se spustiti u naš bar, a ispred hotela nalazi se lepa letnja bašta skrivena od ulice zelenilom i cvetnim aranžmanima.

Kod nas vas očekuje uvek otvorena recepcija, kao i besplatan, obezbeđeni parking za sve goste koji kod nas dođu spostvenim prevozom. Takođe, odmor kod nas možete upotpuniti doručkom i obrocima u bilo koje doba dana, a na raspolaganju vam je i room service, pa vam kontinentalni doručak može biti serviran i u krevetu. Naši smeštajni kapaciteti su skoro renovirani, klimatizovani i oplemenjeni prirodnim materijalima i moderno dizajniranim enterijerom, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne libite se da povedete i svoje ljubimce, vrata našeg hotela su im uvek otvorena!

Soba za 2 osobe

Idealne za parove, roditelje sa decom, poslovna putovanja, ali i sve koji su se u Skoplju zatekli sami, na raspolaganju je pet naših smeštajnih jedinica, od kojih tri imaju velike kraljevske francuske krevete, a preostale dve, odvojene singl ležajeve. Enterijeri naših soba su pažljivo dekorisani, a sobe funkcionalno i moderno opremljene, pa ćete u njima naći i sav nameštaj, ormane, natkasne, lampe na uzglavljima, kako biste se udobno i komforno smestili.

Sve sobe su klimatizovane i imaju i prostor za dnevni boravak ili rad sa stolovima i udobnim foteljama, a na raspolaganju vam je i besplatna bežična internet konekcija, pa vaš posao sasvim izvesno neće trpeti. Za trenutke odmora i dokolice, tu su televizori sa velikim izborom satelitskih ili kablovskih kanala. Sve sobe imaju svoja kupatla sa tuš kabinama i kompletnim toaltenim priborom.

Cene za sobu kreću se od 25€ do 35€ za noćenje, u zavisnosti od broja osoba;
Za sva pitanja u vezi sa tačnim cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: hotelani@hotelsani.com.mk

Soba za 3 osobe

Za manje porodice, parove, poslovna putovanja ili dobra društva, na raspolaganju su vam četiri naše sobe koje udobno mogu ugostiti do tri odrasle osobe. Dve sobe imaju francuske krevete i jedan standardni ležaj, a dve imaju tri odvojena kreveta. U ovim sobama ćete, pored kreveta, naći i garderobne ormane, natkasne, noćna svetla, kao i udoban kutak za odmor ili rad sa stolom i foteljama, a na raspolaganju vam je i bespaltna bežična internet konekcija, pa vaše obaveze svakako neće trpeti.

Sobe su klimatizovane i imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a ne libite se da povedete i svoje ljubimce, naša vrata su im uvek otvorena. Za trenutke odmora i dokolice, tu su televizori sa velikim izborom kablovskih ili satelitskih kanala, pa nećete propustiti ni svoje omiljene programe. Neke sobe imaju i svoje balkone i terase sa baštenskim garniturama, a za jutarnju kafu i novine ili večernja opuštanja.

Cene za sobu kreću se od 25€ do 45€ za noćenje u zavisnosti od broja osoba;
Za sva pitanja u vezi sa tačnim cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: hotelani@hotelsani.com.mk

Apartman za 5 osoba

Naša najveća smeštajna jedinica prilagođena je za velika društva ili porodice sa decom. Duplex apartman na galeriji ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, garderobnim ormanom, te stolom i foteljom, a u dnevnom boravku naći ćete tri odvojena kreveta sa natkasnama, garderobni orman i kutak za rad sa foteljama i stolom.

Apartman je klimatizovan i ovde vam je dostupna besplatna bežična internet konekcija, radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza. Apartman ima i svoje kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Za trenutke odmora i dokolice, tu je TV sa velikim izborom kablovskih ili satelitskih programa, a dostupan vam je i room service, kao i doručak u krevetu.

Cena apartmana je oko 50€ za noćenje;
Za sva pitanja u vezi sa tačnim cenama i slobodnim terminima, slobodno nam se obratite na mejl: hotelani@hotelsani.com.mk

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno