Hotel Aleksandrija :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Hotel Aleksandrija

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
info@hotelaleksandrija.com

Sajt:
www.hotelaleksandrija.com

Telefon: +389 46 258 860

Telefon: +389 46 258 861

Pogodnosti

Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji na samoj obali Ohridskog jezera
U jezgru starog grada, 200 metara od centra Ohrida
U blizini su plaže: Saraište, Potpeš i Kaneo
Restoran i kafe bar sa letnjom terasom
Stalno otvorena recepcija
Room service
Usluge održavanja odeće
Sekretarske usluge
Centralna klimatizacija
Terase i balkoni, većina sa pogledom na jezero
Direktna telefonska linija
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični interent
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Aleksandrija, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hotel Aleksandrija se nalazi na samoj obali Ohridskog jezera, u centru grada Ohrida i deo je starog gradskog jezgra nazvanog Varoš. Naša ekskluzivna lokacija u samom centru znači i da ćete na samo nekoliko koraka naći obilje kafića, restorana, klubova, suvenirnica, specijalizovanih vinarija i draguljarnica sa čuvenim ohridskim biserima. U neposrednoj blizini su i tri prelepe plaže: Saraište, Potpeš i Kaneo, koje plene svojom lepotom i bistrinom vode.

U sklopu hotela Aleksandrija nalazi se i odličan restoran gde možete probati tradicionalne gurmanluke, ali i internacionalne specijalitete, a kafe bar ima i svoju terasu na samom šetalištu pored jezera. Na našoj stalno otvorenoj recepciji dočekaće vas predusretljivo i komunikativno osoblje, a biće nam posebno zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja, ili preporučimo ono najbolje što Ohrid ima u ponudi. Kako bi vaš odmor i boravak kod nas prošao sasvim neometano, naš hotel pruža i usluge održavanja odeće, osnovnih sekretarskih poslova i, naravno, besplatnog parkinga za sve naše goste.

Soba za 2-3 osobe

Naš hotel raspolaže sa 13 soba namenjenih romantičnim putovanjima, malim porodicama i nerazdvojnim društvima, ali i kolegama i svima koji žele da se sasvim odmore ili pronađu miran kutak za rad. Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa svoje utočište na samoj obali Ohrida kod nas možete naći u bilo koje doba godine.

Sobe su opremljene funkcionalnim i veoma elegantnim nameštajem od prirodnih materijala i punog drveta, a svedenu modernost enterijera umekšavaju zaobljene linije nameštaja i prirodne boje. Pored prostranog francuskog ležaja sa noćnim policama na uzglavlju, u ovim sobama nalazi se i veliki garderobni orman, kao i sto sa tabureom i velikim ogledalom koji može poslužiti i kao toaletni kutak, ali i kao veoma praktičan radni prostor. Kupatila u ovim sobama su moderno i ekonomično uređena, sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Slobodno vreme možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Tako uz internet i direktnu telefonsku liniju u sobi, možete neometano obavljati i poslovne obaveze. Većina soba ima i predivne balkone i terase sa garniturama za sedenje, odakle se pruža čaroban pogled na jezero.

cene

Cene su za najam sobe, za dati broj osoba;
Za više informacija obratite nam se na mejl: info@hotelaleksandrija.com

Apartman za 2+1 osobu

Ovaj apartman ima apsolutno najbolji pogled na jezero i nagrađen je najvećom terasom, što ga čini idealnim romantičnim kutkom, ali i odličnim izborom za porodične odmore, ili poslovna putovanja kada želite da budete zaklonjeni od gužve i buke.

Apartman je mnogo prostraniji od soba našeg hotela, potpuno je klimatizovan, udoban i veoma prijatan za boravak u bilo koje doba godine. Opremljen je funkcionalnim i veoma elegantnim nameštajem od prirodnih materijala i punog drveta, a svedenu modernost enterijera umekšavaju zaobljene linije nameštaja i prirodne boje. Pored prostranog francuskog ležaja sa noćnim policama na uzglavlju, u ovde se nalazi i veliki garderobni orman, kao i sto sa tabureom i velikim ogledalom koji može poslužiti i kao toaletni kutak, ali i kao veoma praktičan radni prostor.

Takođe, velika prednost ovog apartmana je prostran dnevni boravak sa kožnom garniturom za sedenje koja se može i razmestiti po potrebi, a sam apartman je dovljno prostran da njegovu jednostavnu eleganciju neće poremetiti ni dodatni ležaj. Kupatilo je moderno i ekonomično uređeno, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Slobodno vreme možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Tako uz internet i direktnu telefonsku liniju u sobi, možete neometano obavljati i poslovne obaveze. Ovaj šarmantni apartman pružiće vam privilegovanu priliku da svaki dan svog odmora započnete uz pogled na šetalište i jezero, a spektakularne večeri u Ohridu će biti razlog da se ovamo ponovo vratite.

Okvirna cena iznajmljivanja ovog apartmana je 110€ po noćenju.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelaleksandrija.com

Deluxe apartman za 2+1 osobu

Ovaj luksuzni apartman je naša sasvim posebna ponuda, namenjena posebnim prilikama, medenim putovanjima, ali i pravim hedonistima u potrazi za savršenim odmorom. Deluxe apartman je veličine dvosobnog stana, opremljen klima uređajima i centralnim grejanjem, a ono što ga odvaja od drugih soba i čini zaista luksuznim, je velika đakuzi kada u njegovom sklopu, pa svaki slobodan trenutak možete provesti u potpunom opuštanju i relaksaciji.

Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem sa natkasnama, garderobnim ormanom i toaletnim stolom, a pravi romantičari će uživati u velikom plafonskom ogledalu. Dnevni boravak ima više garnitura za sedenje sa stolom, trosedima i foteljama, što ovaj luksuzni apartman čini pogodnim i za nešto veća društva, posebno ako se ima u vidu da se i ovde može uneti dodatni ležaj. Komforu i udobnosti ovde doprinose i dva toaleta i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora možete provesti uz veliki TV sa kablovskim kanalima, ili u odličnom društvu u divnoj dnevnoj sobi. Radi brze komunikacije, društvenih mreža i omiljenih sajtova, u čitavom hotelu je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija, a s obzirom i na direktnu telefonsku liniju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Uz sve ovo, prostrana terasa ovog apartmana okrenuta je ka šetalištu i obali, pa svoj dan možete početi uz jedan od najlepših pogleda u čitavom Ohridu, ili se možete spustiti u naš kafe i učestvovati u zanimljivom životu pored samog jezera.

Okvirna cena iznajmljivanja ovog deluxe apartmana je 150€ po noćenju.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelaleksandrija.com

Hotel Aleksandrija

hotel1 hotel2 hotel3

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno