Hostel Atlantik :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Hostel Atlantik

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
hostelatlantik.mk23@yahoo.com

Sajt:
www.hostelatlantik.mk

Telefon: +389 26 13 82 71

Mobilni: +389 70 250 311

Pogodnosti

Hostel se nalazi na 5 minuta od centra Skoplja
Vrt sa garniturom za sedenje
TV sa velikim izborom kablovskih kanala
Besplatan bežični internet
Klima uređaj
Mini kuhinja (bez kuvanja)
Besplatan javni parking

Hostel Atlantik, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Hostel Atlantik smešten je u Skoplju, na veoma atraktivnoj lokaciji, samo 5 minuta od centra i glavnog trga. Ovaj deo prestonice Makedonije je jedan od najstarijih, a naš hostel je nedavno potpuno renoviran, sređen u skladu sa željama i potrebama posetioca i spreman da ugosti sve putnike namernike.

Hostel Atlantik se nalazi u neposrednoj blizini autobuske stanice i glavne železničke stanice. Najbliža prodavnica udaljena je od hostela samo 10 metara, a na istoj razdaljini se nalaze kafići i restorani gde ćete moći da probate neke od najukusnijih specijaliteta. Na samo 500 metara od hostela je i jedan veliki tržni centar.

Ukoliko do hostela dolazite autom, znajte da vam je ovde zagarantovan javni parking i to potpuno besplatno. U okviru hostela postoji i divan vrt u kome ćete imati priliku da se opustite uz šoljicu dobre kafe i gde će vaši mališani moći da se bezbedno igraju. Ovaj vrt je opremljen stolom i stolicama.

Soba za 2 osobe

Za dva para ili prijatelje koji prolaze kroz Skoplje ili obilaze prestonicu Makedonije, sobe za dve osobe su pravi izbor. Ove dve dvojne sobe dele kompletno opremljenu kuhinju u kojoj ćete moći da spremite kafu ili čaj ili neki laki obrok pošto klasično kuvanje nije dozvoljeno. Osim toga, sobe dele i zajedničko kupatilo gde postoji prostrana tuš kabina.

Sobe su veselih boja, a raspolažu ležajevima izrađenim od kvalitetnog drveta i udobnih dušeka na kojima ćete zaboraviti svaku, i najmanju brigu. Pored kreveta smešteni su noćni stočići sa lampama za ljubitelje čitanja do kasno u noć. Uz to, sobe su klimatizovane te ćete u toku letnjih meseci moći da se rashladite, a u toku zimskih ugrejete. TV sa kablovskim kanalima, kao i besplatna internet konekcija na raspolaganju su vam u obe sobe, bilo radi vaše zabave ili obaveza koje imate.

Cena za sobu za 2 osobe, bilo sa bračnim ili dva odvojena kreveta iznosi 30 € po noćenju;
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hostelatlantik.mk23@yahoo.com

Apartman za 4 osobe

Za porodicu ili četvoro prijatelja koji su navikli na maksimalni komfor, hostel Atlantik raspolaže jednim apartmanom za 4 osobe.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi jedan francuski ležaj, kao i dva standardna kreveta. Svaki od dušeka na krevetima, kao i sama posteljina su izuzetno čisti, te ćete moći da utonete u san bez ijedne brige. Tu je i prostran ormar dovoljan da smestite svu svoju garderobu i dragocenosti, kao i fotelja u kojoj se možete udobno zavaliti dok čitate svoju omiljenu knjigu.

Klima uređaj omogućava da ovde boravite u prijatnoj atmosferi tokom bilo kojeg godišnjeg doba. U okviru apartmana nalazi se i kuhinjica za spremanje kafe, čaja i laganih obroka, pošto kuvanje u hostelu nije dozvoljeno. Osim svega navedenog, apartman raspolaže još i kablovskom televizijom i besplatnom internet konekcijom, a tu je naravno i privatno kupatilo sa novom sanitarijom.

Cena za apartman za 4 osobe iznosi 48 €, a za tri osobe 40 € po noćenju;
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hostelatlantik.mk23@yahoo.com

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno