Homestay Anastasija :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Homestay Anastasija

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
bkrcvsk@yahoo.com

Mobilni: +389 77 836 439

Pogodnosti

Kompleks se nalazi 100 metara od jezera, 250 metara od Gornje Porte Starog grada
Italijanski restoran i picerija u sklopu smeštaja
Zajednička terasa
Klima uređaj
Potpuno opremljena mini kuhinja
Mikrotalasna pećnica
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđđen besplatan parking

Homestay Anastasija, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Homestay Anastasija nalazi se na samo nekoliko minuta od samog centra Ohrida, 50-ak metara daleko od jezera i šetališa. U našem susedstvu je i velika Crkva Uspenja Svete Bogorodice, koja je jedna od najpopularnijih destinacija posetilaca Ohrida i ljubitelja kulturne baštine, a u njoj možete videti i čuvenu zbirku ikona i galeriju fresaka.

U prizemlju Homestay Anastasija postoji italijanski restoran i picerija, pa tu možete uživati u odličnoj hrani i atmosferi, a da i ne izađete iz kuće. Naši gosti svoje slobodno vreme mogu provoditi i na zajedničkoj terasi sa baštenskim garniturama i uživati u lepom vremenu, cvetnim žardinjerama i društvu drugih gostiju. Ukoliko dolazite spostvenim prevozom, možete računati na besplatan parking kod nas.

Studio za 2+1 osobu

Ovaj prizemni, klimatizovani studio namenjen je parovima na romantičnom odmoru, roditeljima sa decom, ali i malim porodicama ili nerazdvojnim tročlanim društvima. Studio ima zaseban ulaz i veoma je prijatan za boravak u bilo koje doba godine. Raspolaže jednim francuskim ležajem i sofom koja se može razvući, a uz funkcionalni nameštaj, natkasne, komodu i orman, ovde ćete moći da se sasvim raskomotite i ugodno smestite.

Ovaj studio je opremljen i mini kuhinjom sa rešoom, frižiderom mikrotalasnom pećnicom, posuđem i escajgom, pa se možete brzo i lako snaći i organizovati ishranu kao u sopstvenom domu, a tu je i lepa trpezarija sa stolom i stolicama za sve vaše zajedničke trenutke.

Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a ukoliko vam zatreba, možete se poslužiti mašinom za veš i priborom za peglanje. Za trenutke odmora i dokolice, tu je TV sa kablovskim kanalima, a za sve kojima odmor nije potpun bez društvenih mreža i omiljenih sajtova, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bkrcvsk@yahoo.com

Studio za 6 osoba

Ovaj veliki, klimatizovani, prizemni studio namenjen je porodicama sa decom ili velikim društvima, jer ga njegov fleksibilni nameštaj čini izuzetno komfornim za par na romantičnom putovanju ili malu porodicu, a može da sasvim udobno ugosti šest odraslih osoba. U odvojenoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, a tu su i natkasne, kao i garderobni orman, pa se ovde možete sasvim raskomotiti i raspremiti.

U dnevnoj sobi je smeštena prostrana garnitura za sedenje sa dvosedom, trosedom i foteljom koji se svi mogu rasklapati i ugostiti još četiri odrasle osobe. Tu se nalazi i kuhinja sa velikim trpezarijskim stolom i stolicama, opremljena frižiderom, šporetom, mikrotalasnom pećnicom, te posuđem i escajgom, pa ni priprema obroka i organizovanje ishrane po vašoj meri neće predstavljati problem.

Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. U trenucima odmora i dokolice, možete gledati TV sa kablovskim kanalima, a za sve kojima odmor nije potpun bez društvenih mreža i omiljenih sajtova, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bkrcvsk@yahoo.com

O smeštaju Homestay Anastasija

Uz šetalište ćete naći prodavnice i suvenirnice, restorane, kafiće i barove, a supermarkete, bogatu turističku ponudu Ohrida i druge specijalizovane servise u samom centru grada, na oko 1 km udaljenosti od nas. Ako od našeg kompleksa krenete uzbrdo, preko uspona dugog oko 250 metara stići ćete do Gornje Porte i ulaza u istorijsko jezgro grada sa antičkim teatrom, Samoilovom tvrđavom, Crkvom Bogorodice Perivpletos, arheološkim nalazištem i drugim atrakcijama.

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno