Golden Sunset Apartmani :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Golden Sunset Apartmani

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
aptgoldensunset@hotmail.com

Sajt:
www.goldensunset.mk

Telefon: +389 46 277 320

Mobilni: +389 76 404 521

Pogodnosti

Kuća je locirana na svega 30m od jezera i 100m od plaže
8 kilometara od centra grada Ohrida
Neometan panoramski pogled na jezero
Uređen vrt sa zajedničkom terasom i grilom
Terase studija i apartmana sa pogledom na jezero
Klimatizovano
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Mogućnost organizovanja aerodromskog transporta (uz doplatu)
Obezbeđen besplatan parking prostor

Golden Sunset Apartmani, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Golden Sunset Apartmani nalaze na samoj obali jezera, svega 100 metra od plaže, u turističkom mestu Dolno Konjsko, desetak minuta vožnje od centra Ohrida. Naša izvanredna lokacija zahvata prvi red kuća pored jezera, te nudi fantastičan panoramski pogled na Ohridsko jezero i plažu između hotela Granit i Metropol. U našoj neposrednoj okolini možete naći prodavnice, restorane i kafiće, a velike tržni centar i odlične mogućnosti za večernji izlazak su u gradu Ohridu.

Golden Sunset Apartmani pravi su izbor ukoliko želite da provedete svoj odmor na plaži, a udaljenost od velikih urbanih centara donosi lagodan životni ritam, obilje mira i dosta privatnosti. Opustite se i uživajte u velikom dvorištu sa zajedničkom terasom, gde, ukoliko ste raspoloženi, možete raspaliti i roštilj. Ukoliko je potrebno, možemo organizovati i aerodromski transfer uz dodatnu nadoknadu, a za sve naše goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolganju je i besplatan parking.

Studio za 2 osobe

Četiri maštovita i zanimljivo uređena studija namenjena su romantičnom odmoru i pružiće vam su udobnost, komfor, mir i privatnost kakvu priželjkujete. Ovi studiji nalaze se u prizemlju i na spratu kuće, pa možete odabrati nešto što će sasvim zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Klimatizovan prostor oplemenjen je drvenim parketima, dizajnerskim nameštajem i originalnim dezenima, čineći vaš odmor jednostavnim i istovremeno jedinstvenim iskustvom. Opremljeni su francuskim ležajevima sa natkasnama na uzglavlju, te ormanima, komodama ili policama, a neki od njih sadrže i mali dnevni boravak sa sofom ili foteljama. Svaki studio ima i sasvim opremljenu kuhinju, kako biste svoj odmor organizovali prema navikama i potrebama. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i elegantnom galanterijom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve goste kojima odmor ne može da prođe bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. U gurmanlucima, novim poznanstvima i nezaboravnim večerima možete uživati i na zajedničkoj terasi u dvorištu, a svi studiji imaju svoje terase sa neometanim, panoramskim pogledom na jezero.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aptgoldensunset@hotmail.com

studioza2-1 studioza2-2 studioza2-3

Studio za 3 osobe

Šarmantni, moderno uređeni i maštovito opremljeni studio za 3 osobe namenjen je kako malim porodicama, tako i bliskim tročlanim društvima. Nalazi se u prizemlju kuće i ima direktan ulaz sa svoje vrtne terase, te će vam pružiti obilje mira i privatnosti. Klimatizovan je i ima površinu od 37 m2, a opremljen je francuskim ležajem i jednim pojedinačnim krevetom.

Savremene linije nameštaja, upečatljivi dizajn i visoka funkcionalnost čine ovaj studio izuzetno komfornim, a mali dnevni boravak sa foteljama i stočićem mami na kafu i opuštanje uz omiljenu knjigu. Studio ima i sasvim opremljenu kuhinju, sa malom trpezarijom kako biste svoj odmor organizovali prema svojim navikama i potrebama. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i elegantnom galanterijom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve goste kojima odmor ne može da prođe bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Pravo uživanje i opuštanje pronaći ćete u našem vrtu, gde se možete družiti sa drugim gostima, a vaša vrtna terasa sa garniturom za sedenje pruža priliku za opuštanje i uživanje u spektakularnim večerima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aptgoldensunset@hotmail.com

studioza3-1 studioza3-2 studioza3-3 studioza3-4

Studio za 4 osobe

Ovaj pravi porodični studio pružiće sav komfor roditeljima sa decom, ali i bliskim tročlanim ili četvoročlanim društvima. Potpuno je klimatizovan, maštovito i funkcionalno uređen, sa jednim francuskim ležajem i dve odvojene sofe. Oplemenjen drvenim parketima, prirodnim materijalima i pažljivo odabranim nameštajem, pleni svojim izgledom i funkcionalnošću.

Studio sadrži i sasvim opremljenu kuhinju, sa malom trpezarijom kako biste svoj odmor organizovali prema svojim navikama i potrebama. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i toaletnom galanterijom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve goste kojima odmor ne može da prođe bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Fanatastčan pogled sa terase prenosi se na čitav studio jer je sasvim otvoren prema njoj. Ova terasa je namenjena jutarnjim kaficama, druženju i opuštanju uz panoramski pogled na jezero.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aptgoldensunset@hotmail.com

studioza4-1 studioza4-2 studioza4-3 studioza4-4 studioza4-5

Apartman za 2 osobe

Moderno uređen apartman za 2 osobe namenjen je prvenstveno parovima na romantičnom odmoru, ali i pojedincima koji žele da uživaju u potpunom komforu ili planiraju duži boravak u Ohridu. Prostor je oplemenjen drvenim parketima, pažljivo odabranim nameštajem i upečatljivim bojama, pa pruža osećaj pravog doma. Odovojena spavaća soba je sa francuskim ležajem i natkasnama na uzglavlju, te ostalim funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Dnevni boravak ovog apartmana panoramski je otvoren ka terasi, pa pruža predivan pogled na jezero, a tu su i fotelje sa stočićem. Apartman sadrži i sasvim opremljenu kuhinju, sa malom trpezarijom kako biste odmor organizovali prema svojim navikama i potrebama. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i elegantnom galanterijom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve goste kojima odmor ne može da prođe bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Velika terasa ovog apartmana opremljena je garniturom za sedenje, pa uz jutarnju kafu, doručak ili spektakularne zalaske sunca možete uživati u panoramskom pogledu na Ohridsko jezero.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aptgoldensunset@hotmail.com

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3 apartmanza2-4 apartmanza2-5

Apartman za 4 osobe

Naši najveći apartmani namenjeni su kako opuštenom letovanju u krugu porodice, tako i romantičnim putovanjima ili uživanju u društvu prijatelja. Oba četvorokrevetna apartmana su klimatizovana, i imaju zasebne ulaze. Jedan se nalazi u prizemlju, dok je drugi na spratu, a oba imaju fantastičan pogled na panoramu i jezero.

Elegantno uređenje, drveni parketi i prirodna paleta boja čine ove prostrane apartmane izuzetno prijatnim i udobnim za boravak. Na raspolaganju, u svakom od njih, vam je spavaća soba sa dva singl kreveta, natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raskomotili. Dnevni boravak namenjen je uživanju u druženju i zajedničkim trenucima, a opremljen je sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu.

Velika kuhinja sa trpezarijom sastavni je deo dnevnog boravka i sasvim je opremljena svim potrebnim posuđem i kuhinjskim aparatima, pa pruža mogućnost da slobodno, samostalno i ekonomično organizujete svoj odmor na Ohridskom jezeru. Apartmani raspolažu i svojim lepo uređenim kupatilima sa tuš kabinom, peškirima i elegantnom galanterijom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a za sve goste kojima odmor ne može da prođe bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Pravo uživanje i opuštanje pronađite u našem vrtu, gde se možete družiti sa drugim gostima, a privatna vrtna terasa i jednog i drugog apartmana sa garniturom za sedenje pruža priliku za opuštanje i uživanje u spektakularnim večerima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aptgoldensunset@hotmail.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno