Get Inn Hostel :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Get Inn Hostel

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
getinnhostel@gmail.com

Sajt:
www.getinnskopjehostel.com

Telefon: +389 2 3136 241

Mobilni: +389 77 551 455

Pogodnosti

Odlična lokacija hostela, na 10 minuta šetnje od Trga i Kamene Ćuprije
Stalno otvorena recepcija
Gratis ponude i usluge
Organizovanje tura i obilazaka
Iznajmljivanje bicikala
Bašta sa garniturama za sedenje i roštiljem
Zajednička terasa sa garnutrama i pogeldom na grad
Zajednički dnevni boravak
Odlično opremljena zajednička kuhinja sa trpezarijom
Besplatan Wi-Fi internet
Neke sobe imaju klima uređaje
Video obezbeđenje
Obezbeđen besplatan parking prostor

Get Inn Hostel, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Get Inn Hostel zauzima izvrsnu poziciju u samom centru Skoplja, u blizini Glavne železničke stanice i svega 10 minuta šetnje je od Trga, Kamene Ćuprije i izvanredno bogate kulturne, istorijske i turističke ponude glavnog grada Makedonije. U našoj neposrednoj okolini postoji više restorana, kafića i pabova, marketa i prodavnica, pa se možete brzo i lako snaći i uživati u istraživanju ovog predivnog grada.

Otkrivanje bogatog nasleđa Skoplja može da počne već u hostelu, jer se on nalazi u obnovljenoj zgradi koja je izgrađena pre velikog zemljotresa 1963. godine. Spoj funkcionalno osmišljenog modernog dizajna, vedrih boja i printova sa tradicionalnim odlikama makedonske građanske kuće čini Get Inn Hostel izuzetno zanimljivim i prijatnim mestom za opuštanje i uživanje u odmoru i dobrom društvu. Ovde vas očekuje stalno otvorena recepcija, društveni i komunikativni domaćini, obilje raznovrsnih sadržaja, degustacija vina ili rakija, turističkih mapa i organizovanih obilazaka.

Soba za 2 osobe

Dve veoma prijatne, uredno i funkcionalno osmišljene sobe namenjene su romantičnim parovima, kao i svim gositma koji žele privatnost tokom svog boravka u Skoplju. Ove sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, postavljene su drvenim parketima i prekrivene tepisima, što ih čini prijatnim, toplim i zdravim za boravak. Opremljene su francuskim ležajevima i funkcionalnim nameštajem, a uzglavlja krase velike panel-fotografije prirodnih prizora.

Za sve ljubitelje društvenih mreža, mobilnih aplikacija i brzu, besplatnu komunikaciju, čitav hostel i sve sobe pokrivene su besplatnom, bežičnom internet konekcijom. Na raspolaganju su vam dva zajednička kupatila sa tuš kabinama, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a peškire ćete naći u svojoj sobi.

Slobodno vreme možete provesti u opuštanju u velikom dnevnom boravku, možete pripremiti sebi kafu ili lagan doručak, i upoznavati se sa novim ljudima, novim pričama i iskustvima. Pogled na grad uz čašu izvrsnog domaćeg makedonskog vina pruža se sa naše terase, a ukoliko ste raspoloženi za pravo bekstvo u mir i prirodu možete se zavaliti u našoj skrivenoj bašti, raspaliti roštilj i jednostavno uživati u odmoru.

Cena sobe za jednu osobu je 20€/noć, dok je cena za dve osobe 30€/noć;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: getinnhostel@gmail.com

Spavaonica za 4 osobe

Vedra i funkcionalna, ova spavaonica opremljena je sa dva kreveta na sprat i biće odličan izbor za porodice, društva, slučajne putnike i putnike namernike. Klimatizovana je i ima centralno grejanje, a drveni podovi, tepih i lagane tkanine čine je veoma prijatnom, ušuškanom i zdravom za boravak. Svaki krevet ima svoj ormarić sa ključem pa tu možete odložiti stvari, a tu je i stočić sa tabureima za opuštanje u sobi.

Za sve ljubitelje društvenih mreža, mobilnih aplikacija i brzu, besplatnu komunikaciju, čitav hostel i sve sobe pokrivene su besplatnom, bežičnom internet konekcijom. Na raspolaganju su vam dva zajednička kupatila sa tuš kabinama, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a peškire ćete naći u svojoj sobi.

Slobodno vreme možete provesti u opuštanju u velikom dnevnom boravku, pripremiti sebi kafu ili lagan doručak, i upoznavati se sa novim ljudima, novim pričama i iskustvima. Tajna, skrovita bašta hostela okružena zelenilom pravo je mesto za sabiranje utisaka, a naša terasa sa pogledom na grad inspirisaće vas na istraživanje, a prosto mami i na uživanje u čaši vina uz prohladan, večernji povetarac.

Cena kreveta u ovoj spavaonici je 13€/noć;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: getinnhostel@gmail.com

Spavaonica za 6 osoba

Svetla, prostrana i funkcionalna, ova spavaonica namenjena je kako grupnim smeštajima, tako i svim putnicima u potrazi za mirnim kutkom za odmor, dobar san i punjenje baterija. Spavaonica je opremljena drvenim parketom, prekrivena tepihom i ima centralno grejanje, što je čini toplom, udobnom i zdravom za boravak tokom čitave godine.

Svaki krevet ima svoje noćno svetlo i utičnicu za struju, što je veoma zgodno ukoliko su vam telefon, tablet ili laptop nerazdvojni saputnici, a ovde je obezbeđena i besplatna bežična internet konekcija. Na raspolaganju su vam dva zajednička kupatila sa tuš kabinama, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a peškire ćete naći u spavaonici na krevetu.

Slobodno vreme možete provesti u opuštanju u velikom dnevnom boravku, pripremiti sebi kafu ili lagan doručak, i upoznavati se sa novim ljudima, novim pričama i iskustvima. Jutarnja kafa na terasi sa pogledom na grad pravi je način da započnete dan, a utočište možete naći i u našoj skrivenoj bašti, gde možete uživati u zakolnjenoj, mirnoj prirodi ili raspaliti roštilj ukoliko ste raspoloženi za odlične gurmanluke i pravu društvenu atmosferu tokom letnjeg dela godine.

Cena kreveta u ovoj spavaonici je 12€/noć;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: getinnhostel@gmail.com

Spavaonica za 8 osoba

Naša najveća spavaonica namenjena je najvećim društvima, grupnom ili pojedinačnom smeštaju, našim dragim putnicima namernicima i svima koji su u potrazi za pravom merom mira i druženja sa drugim gostima. Spavaonica je opremljena drvenim parketom, prekrivena tepihom i ima centralno grejanje, što je čini toplom, udobnom i zdravom za boravak tokom čitave godine.

Svaki krevet ima svoje noćno svetlo i utičnicu za struju, što je veoma zgodno ukoliko su vam telefon, tablet ili laptop nerazdvojni saputnici, a ovde je obezbeđena i besplatna bežična internet konekcija. Na raspolaganju su vam dva zajednička kupatila sa tuš kabinama, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a peškire ćete naći na svom krevetu u spavaonici.

Slobodno vreme možete provesti u opuštanju u velikom dnevnom boravku, pripremiti sebi kafu ili lagan doručak, i upoznavati se sa novim ljudima, novim pričama i iskustvima. Pogled na grad uz čašu izvrsnog domaćeg makedonskog vina pruža se sa naše zajedničke terase, a ukoliko ste raspoloženi za pravo bekstvo u mir i prirodu možete se zavaliti u našoj skrivenoj bašti, raspaliti roštilj i jednostavno uživati u odmoru.

Cena kreveta u ovoj spavaonici je 10€/noć;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: getinnhostel@gmail.com

O smeštaju Get Inn Hostel

Tokom letnje polovine godine, možete se opustiti u zelenilu našeg vrta, među cvetnim arnažmanima i udaljeni od gradske buke, ili vreme provoditi na terasi sa pogledom na dinamičnu atmosferu Skoplja. Veliki dnevni boravak sa garniturama za sedenje, obiljem prostora za opuštanje nakon dana provedenog na nogama namenjen je svim našim gostima, pa ovde možete steći nova poznanstva i čuti iskustva drugih putnika. Ukoliko budete želeli da se okrepite, pripremite sebi omiljenu kafu, ohladite pivo ili vino, ali i spremite neki lagan obrok, na raspolaganju vam je velika, odlično opremljena kuhinja sa lepom trpezarijom.

Svaki dan u Get Inn Hostelu donosi nove mogućnosti i gratis usluge o kojima se možete detaljnije informisati, pa se nemojte iznenaditi večerom, rakijom ili vinom dobrodošlice, gratis frizerskim ili vešerajskim uslugama, besplatnim biciklima ili čak, gratis obilaskom znamenitosti grada u pratnji svog domaćina – vrsnog poznavaoca Skoplja i strastvenog svetskog putnika. Kako bi vaš boravak kod nas bio sasvim rasterećen, na raspolaganju vam je i menjačnica novca (bez ikakve provizije), a kako biste bili sasvim rasterećeni i opušteni, čitav hostel je pokriven video obezbeđenjem. Takođe, tu je i besplatan, privatni parking obezbeđen za sve goste našeg hostela koji dolaze sopstvenim prevozom.

hoatel1 hoatel2 hoatel3 hoatel4 hoatel5 hoatel6 hoatel7

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno