Etno Vila :: Prilepska oblast :: Kruševo

Osnovni podaci

Ime: Etno Vila

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Kruševo, Prilepska oblast

E-mail:
n.cavkar@yahoo.com

Telefon: +389 70 673 427

Pogodnosti

Etno Vila nalazi se u centru Kruševa
Rekonstruisana i restaurirana kuća sa kraja XIX veka
Prodavnice, kafići, restorani u neposrednoj blizini
Dve letnje terase
Autentična letnja kuhinja sa furunom
Centralno grejanje
Zajednički dnevni boravak sa TV-om i DVD plejerom (za sobe)
Apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje
TV sa kablovskim kanalima i DVD plejer (u oba apartmana)
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Etno Vila, Kruševo slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Etno Vila nalazi se u samom centru šarmantnog Kruševa, na nadmorskoj visini od čak 1.350 metara. Ova stara vlaška kuća, podignuta je u tradicionalnom planinskom stilu krajem XIX veka, a nedavno je obnovljena, rekonstruisana i restaurirana da izađe u susret svim potrebama savršenog odmora.

Etno Vila ima kombinovanu kamenu fasadu sa velikim dokastom, unutrašnjosti je potpuno restaurirana, sa velikim sekcijama prirodnog, kamenog zida, ognjištem, ćilimima i detaljima koje biste mogli videti i na nekoj od etnoloških postavki, sa posuđem kakvo se nekada upotrebljavalo, dekorativnim stolicama ili starom “singericom”.

Soba za 2+3 osobe

Naša etno vila nudi vam izbor od tri sobe koje su namenjene parovima, ali i porodicama, jer se u njih udobno mogu smestiti dve odrasle osobe, i još dvoje ili troje dece. Sobe imaju francuske ležajeve i pomoćne krevete, a zadržavaju etno duh obnovljene, stare, makedonske kuće, pa ćete ovde moći da uživate u istorijskoj atmosferi.

Sve sobe imaju centralno grejanje, pa su tople i ugodne i zimi. Tu su drveni podovi pokriveni tepisima, kao i ormani, komode i police, pa ćete ovde moći da se sasvim lepo raskomotite. Ove sobe imaju veliki zajednički dnevni boravak sa TV-om na kome možete gledati kablovske kanale, tu je DVD plejer, a možete se družiti i upoznavati sa drugim gostima.

Takođe, sobe dele spratno kupatilo opremljeno tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Za sve kojima je laptop, tablet i smartfon sastavni deo odmora, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija u čitavoj vili.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: n.cavkar@yahoo.com

Apartman za 2+3 osobe

Za sve koji žele da se u potpunosti raskomote i osećaju kao kod svoje kuće, na raspolaganju su dva apartmana koji će pružiti sav komfor parovima, manjim društvima i porodicama sa decom, jer se u ova dva apartmana mogu smestiti dve odrasle osobe, kao i još dvoje ili troje dece.

Apartmani se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravka sa otvorenom kuhinjom i trpezarijom, i imaju svoja privatna kupatila. U spavaćim sobama su francuski ležajevi, i u jednom apartmanu, tu je pomoćni ležaj koji se razvlači, dok drugi ima krevet na sprat. Apartmani svojim enterijerima čuvaju autentični duh tradicionalne makedonske kuće, pa ćete ovde moći da uživate u detaljima inspirisanim starim načinom života.

Oba apartmana imaju kuhinje u kojima ćete naći frižider, šporet, escajg i posuđe, pa možete organizovati ishranu kao kod svoje kuće. Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa velikim izborom kablovskih kanala kao i DVD plejer, a za sve kojima su društvene mreže i omiljeni sajtovi sastavni deo odmora, u celoj kući je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: n.cavkar@yahoo.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5

O smeštaju Etno Vila

Kako se nalazimo u samom centru Kruševa, kod autobuske stanice, u našoj neposrednoj blizini naći ćete mnoštvo kafića i restorana, mnogobrojne prodavnice i suvenirnice. Veliki memorijalni park Gumenje, gde se nalazi više spomenika i muzeja, najlepši vidikovac u gradu, kao i Memorijalna kuća Tošeta Proeskog udaljen je od nas samo 15-ak minuta.

Takođe, svim našim gostima na raspolaganju su dve velike letnje terase sa baštenskim garniturama, kao i letnja kuhinja, sa rekonstruisanim ognjištem i furunom. Oni koji kod nas dolaze svojim prevozom mogu računati na obezbeđen besplatan parking prostor.

Kruševo


Kruševo je “najviši“ grad u Republici Makedoniji, i nalazi se na 1350 metara nadmorske visine, udaljen 120 kilometara od Ohrida i 150 kilometara od Skoplja. Ovaj slikoviti, planinski gradić ima oko 5.000 stanovnika, i predivan pogled na Pelagonijsku ravnicu sa svoje planine Busava. To je pravi muzej arhitekture, jer ćete u njemu pronaći i veoma stare građevine, ali i neke od najmodrenijih zgrada, reprezentativnih za makedonsku arhitekturu modernog doba.


Pročitajte više

Prilepska oblast


Prilep, rodno mesto legendarnog srpskog junaka Kraljvića Marka, nalazi se u najvećoj dolini Makedonije, Pelagoniji. Sam grad i prilepska okolina nalaze se na nadmorskoj visni od 650 metara, što doprinosi specifičnoj klimi i čini jednistvenu karatkteristiku ovog podneblja. Ova regija obiluje arheološkim nalazištima od kojih neka tek sada počinju da pokazuju svoj puni značaj. Većina arheoloških lokaliteta i dalje su teško dostupna, a Pešterica, nadomak prilepskog veštačkog jezera iznedrila je rukotvorine i plastiku koja je datirana na prelaz iz ranog u srednji neolit.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kruševo Rent-A-Car - Kruševo
Ostavite komentar:

* obavezno