Elsa Hotel :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Elsa Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
elsahotel@elsahotels.com

Sajt:
www.elsahotels.com

Telefon: +389 2 325 6547

Mobilni: +389 70 350 007

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija na glavnom Trgu u centru Skoplja
Lobi bar
Wine & Cheese bar
Noćenje sa doručkom
Spa u sobi (usluge masaža, kozmetičkog i frizerskog salona)
Mogućnost iznajmljivanje automobila
Iznajmljivanje limuzina sa šoferom
Aerodromski transfer, uz doplatu
Klimatizovani prostor
Kupatila sa đakuzi kadom ili tuš kabinom
Telefon
Mini bar
Aparat za kafu i čaj
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
LCD TV
Besplatan bežični internet
Filmovi i muzika (na zahtev)
Bombonjere i poslastice (na zahtev)
Vino ili šampanjac (na zahtev)
Sveže voće (na zahtev)
Sveže cveće (na zahtev)
Obezbeđen parking za goste hotela u obližnjoj garaži

Elsa Hotel, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Luksuzni Elsa Hotel nalazi se u samom srcu Skoplja, ssvega nekoliko koraka od glavnog Trga i komercijalne četvrti grada, pa se do najvažnijih kulturnih sadržaja, istorijskih spomenika i muzeja možete i prošetati. U našem hotelu postoji Wine & Cheese Bar, gde možete uživati u sasvim jedinstvenoj atmosferi i probati čuvene makedonske i svetske sireve i sorte vina.

Na vaš zahtev, predivan ambijent ovog bara može biti i vaš privatni VIP prostor, sa osobljem na usluzi. Možemo organizovati aerodromski transfer ukoliko je potrebno, dočekati vas sa limuzinom i cvećem u sobi, a možemo se pobrinuti i za usluge iznajmljivanja automobila.

Naše osoblje može organizovati raznovrsne obilaske Skoplja i izlete po okolini, a učinićemo sve da vaš boravak bude savršen – od rezervacije u najekskluzivnijim restoranima grada, do kupovine ulaznica za pozorišta, festivale i druge kulturne manifestacije. Ukoliko putujete u velikoj grupi, možemo vam staviti na raspolaganje i ceo privatni sprat, sa nizom pratećih usluga i servisa koji su vam dostupni. Gosti Elsa Hotela mogu, uz hotelsku karticu, koristiti usluge obližnje garaže za parking.

Soba za 1 osobu

Elegantna i besprekorno uređena jednokrevetna soba namenjena je predahu od putovanja, napornih poslovnih obaveza ili dana provedenog između sastanaka. Posebno osmišljen prostor, kraljevski krevet i posebna pažnja posvećena detaljima i funkcionalnosti ove sobe zadovoljiće sve vaše potrebe.

Ova mirna, privatna soba odiše prijatnim bojama i prirodnim materijalima kako biste se tu sasvim lepo raspremili i raskomotili. Moderno opremljeno kupatilo je sa tuš kabinom, peškirima, fenom i vrhunskom kozmetikom. Takođe, radi potpune relaksacije možemo doneti spa centar u vašu sobu! Na usluzi su vam profesionalni fizioterapeuti, frizeri i kozmetičari.

Kako biste uživali u svakom trenutku boravka, soba je opremljena mini barom, aparatom za kafu, direktnom telefonskom linijom i sefom, a odmor i dokolicu možete provesti i u opuštanju uz LCD TV. Besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je u svim našim sobama i javnim prostorima hotela. Učinićemo sve da vaš boravak u našem hotelu bude skrojen baš po vašoj meri, pa vas može dočekati sveže voće i cveće, filmovi i muzika po izboru, vrhunsko vino ili šampanjac.

Cena za noćenje u jednokrevetnoj sobi iznosi 45 €;
Doručak se plaća 5€;
Deca do 7 godina borave u hotelu bez naknade;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: elsahotel@elsahotels.com

Soba za 2 osobe

U hotelu Elsa na raspolaganju vam je izbor od četiri elegantno uređene sobe namenjene pravim romantičnim putovanjima, kao i bliskim društvima ili roditeljima sa decom. Posebno osmišljen prostor, kraljevski krevet i posebna pažnja posvećena detaljima i funkcionalnosti soba zadovoljiće sve vaše potrebe.

Ove veoma privatne sobe odišu prijatnim bojama i prirodnim materijalima kako biste se u njima sasvim lepo raspremili i raskomotili. Moderno opremljena kupatila su sa tuš kabinama ili đakuzi kadama, peškirima, fenom i vrhunskom kozmetikom, a radi potpune relaksacije možemo doneti spa centar u vašu sobu! Na usluzi su vam profesionalni fizioterapeuti, frizeri i kozmetičari.

Kako biste uživali u svakom trenutku boravka kod nas, treba da znate da je svaka soba opremljena mini barom, aparatom za kafu, direktnom telefonskom linijom i sefom, a odmor i dokolicu možete provesti i u opuštanju uz LCD TV. Besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je u svim našim sobama i javnim prostorima hotela. Za posebne prilike sobe ćemo osvežiti buketima cveća, svežim voćem, a možemo vas “iznenaditi” i omiljenim vinom, bombonjerama i šampanjcem.

Cena za noćenje u standard sobi za 2 osobe je 70€, dok jedna osoba ovde plaća noćenje 50€;
Doručak se plaća 5€ po osobi;
Deca do 7 godina borave u hotelu bez naknade;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: elsahotel@elsahotels.com

Deluks soba za 2+1 osobu

Posebnu ponudu našeg hotela čine ove dve raskošno uređene sobe, namenjene romantičnim parovima, poslovnim putovanjima ili porodičnom odmoru. Kraljevski francuski ležaj, đakuzi, cveće ili šampanjac u sobi samo su neke od pogodnosti koje su vam na raspolaganju.

Ove sobe su posebno osmišljene tako da pruže vrhunski komfor i jedinstven estetski doživljaj prostora, sa pažljivo biranim komadima stilskog nameštaja. Prirodni materijali, svedena paleta boja i elegantne dekoracije oplemenjuju ovaj prostor, a vrhunska tehnička opremljenost čini ga visokofunkcionalnim, pa će vam pri ruci biti i mini bar, aparat za kafu, ali i direktna telefonska linija, sef za sve vaše dragoscenosti i LCD TV. Besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je u svim našim sobama i javnim prostorima hotela.

Ono što ove sobe čini zaista posebnim su odvojeni saloni za dnevni boravak, sa sofama i foteljama u klasičnom stilu namenjeni vašem uživanju u odmoru, druženju ili radu. Ukoliko želite, u sobu donećemo i vrhunski spa centar. Raskošna kupatila sadrže đakuzi kadu, sa luksuznom pratećom galanterijom, a možemo vas “iznenaditi” i svežim voćem ili cvećem, omiljenim bombonjerama i vinom ili šampanjcem.

Cena za noćenje u deluks sobi za 3 osobe je 110€, za 2 osobe je 90€, dok jedna osoba ovde plaća noćenje 70€;
Doručak se plaća 5€ po osobi;
Deca do 7 godina borave u hotelu bez naknade;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: elsahotel@elsahotels.com

Elsa Hotel

hotel1 hotel2

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno