City Palace Hotel :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: City Palace Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
info@citypalacehotel.mk

Sajt:
www.citypalacehotel.mk

Telefon: +389 46 200 520

Mobilni: +389 78 405 002

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija na samom šetalištu pored Ohridskog jezera
200 metara od centra Ohrida
Hotelski restoran sa velikom letnjom terasom
Kafe bar
Konferencijska sala (korišćenje bez naknade za naše goste)
Spa centar (sauna, tursko kupatilo, đakuzi)
Aerodromski transfer
Mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala
Organizovanje izleta i ekskurzija
Stalno otvorena recepcija
Centralna klimatizacija
Fantastičan pogled na jezero iz svih soba
Neke sobe imaju balkone
Mini bar
Fen
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Direktna telefonska linija
Obezebeđen besplatan parking prostor

City Palace Hotel, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Novi, luksuzni hotel City Palace nalazi se na samoj obali Ohridskog jezera, na izuzetno ekskluzivnoj lokaciji u samom centru grada. Ovde će vas dočekati stalno otvorena recepcija, a našem komunikativnom i predusretljivom osoblju možete prepustiti da vodi računa o svim onim malim brigama koje prate svako putovanje. U sklopu ovog kompleksa postoji i vrhunski restoran gde možete uživati u tradicionalnim makedonskim specijalitetima, uz ambijentalnu makedonsku muziku. Ovaj restoran ima i veliku terasu sa pogledom na plavu površinu čarobnog jezera.

Posebnu ponudu hotela City Palace čini i konferencijska sala sa najsavremenijom tehničkom opremom, a za potrebe naših gostiju, upotreba ove sale je bez dodatne naknade. Nakon dana provedenog između poslovnih sastanaka i radnih obaveza, ili raznovrsnih obilazaka Ohrida i njegov bogate kulturne baštine, možete se relaksirati, opustiti i obnoviti energiju u egzotičnoj atmosferi našeg spa centra sa saunom, turskim kupatilom i đakuzi kadom. Takođe, u našem hotelu možete naći širok spektar usluga, od aerodromskog transfera, iznajmljivanja automobila i bicikala, organizovanja izleta i ekskurzija uz pratnju profesionalnih vodiča do masaža, besplatnog parkinga i info pulta.

Soba za 1-3 osobe

Moderno i elegantno uređene, ove klimatizovane sobe namenjene su kako parovima na romatičnim putovanjima, malim porodicama i dobrim društvima, tako i kolegama ili poslovnim putovanjima na kojima biste želeli prostor za neometan odmor i rad. Ove sobe opremljene su francuskim ležajevima ili sa po dva pojedinačna kreveta, a u sve njih može biti unet treći – dodatni ležaj. Uz funkcionalno raspoređen nameštaj, garderobne ormane i natksane, ovde ćete moći da se sasvim lepo raspremite i raskomotite.

Ovih 16 soba imaju i radni kutak sa pisaćim stolom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše poslovne obaveze neće trpeti. Jednostavni enterijeri ovih soba oplemenjeni su toplom paletom u bojama mleka i kafe, drvenim parketima i prirodnim materijalima i tkaninama. Sve sobe imaju privatna, luksuzno uređena kupatila sa kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, fenom peškirima i bade mantilima.

Ove sobe okrenute su ka jezeru i imaju predivan pogled na beskrajno plavetnilo Ohrida, a posebna prednost su i đakuzi kade, pa svaki dan možete pretvoriti u sasvim jedinstveno iskustvo. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a uz mini bar će vam rashlađena pića i grickalice uvek biti pri ruci. Za vaša dokumenta i dragocenosti predviđen je sef u sobi, a svoje slobodno vreme možete provesti i relaksirajući se u spa centru, ili lagano ispijajući kafu na predivnoj terasi hotela.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@citypalacehotel.mk 

Delux sobe za 2+1 osobe

Ove dve prostrane i raskošne sobe pružiće vam sasvim jedinstveno iskustvo svojim maštovitim enterijerom i polukružnom orijentacijom prostora, sa velikim staklenim zidom kroz koji se pruža neverovatan pogled na Ohridsko jezero i panoramu grada. Baš tu je i velika, hidromasažna đakuzi kada, kako biste svaki trenutak ovde pretvorili u sasvim poseban doživljaj. Luksuzne sobe namenjene su romantičnim ili porodičnim putovanjima, a opremljene su kraljevskim ležajevima i imaju mogućnost dodavanja još jednog kreveta.

Deluxe sobe su izuzetno funkcionalno opremljene kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, tu je i radni kutak sa pisaćim stolom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše poslovne obaveze neće biti ugrožene. Ono što ove dve sobe čini izuzetno atraktvnim je kombinovano led osvetljenje koje možete prilagođavati sopstvenom raspoloženju. Na raspoalganju su vam i moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, fenom, peškirima i bade mantilima.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a uz mini bar će vam rashlađena pića i grickalice uvek biti pri ruci. Za vaša dokumenta i dragocenosti predviđen je sef u sobi, a svoje slobodno vreme možete provesti i relaksirajući se u našem spa centru, ili lagano ispijajući kafu na predivnoj terasi hotela.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@citypalacehotel.mk 

Junior soba za 2+1 osobu

Ove dve prostrane sobe namenjene su malim porodicama, parovima na romantičnim odmorima, ali i kolegama. Prostrane i u potpunosti opremljene luksuznim nameštajem prevazilaze uobičajenu hotelsku ponudu i pružiće vam sav neophodni mir za odmor ili rad. Opremljene su prostranim francuskim ležajem sa lepim uzglavljem i natkasnama, a garderobni ormani omogućiće vam da se ovde sasvim raspremite i raskomotite.

Junior sobe dovoljno su prostrane da se u njih može uneti dodatni ležaj, za trećeg gosta, a da se funkcionalnost prostora ne poremeti. Sobe imaju i radni kutak sa pisaćim stolom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše poslovne obaveze neće biti ugrožene. Jednostavni enterijeri ovih soba oplemenjeni su toplom paletom u bojama mleka i kafe, drvenim parketima i prirodnim materijalima i tkaninama. Obe junior sobe imaju svoja privatna, luksuzno uređena kupatila sa kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, fenom, peškirima i bade mantilima.

Ove sobe okrenute su ka jezeru i poseduju predivan pogled u kome možete uživati, a posebna prednost su i đakuzi kade, pa svaki dan možete pretvoriti u sasvim jedinstveno iskustvo. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim kanalima, a uz mini bar će vam rashlađena pića i grickalice uvek biti pri ruci. Za vaša dokumenta i dragocenosti predviđen je sef u sobi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@citypalacehotel.mk

City Palace Hotel

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno