City Boutique Hotel :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: City Boutique Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
contact@cbh.mk

Sajt:
www.cbh.mk

Telefon: +389 2 609 00 40

Mobilni: +389 78 255 782

Pogodnosti

Hotel je smešten na 2,5 km od centra Skoplja i 500 metara od brda Vodno
Stalno otvorena recepcija
Lobi bar sa velikim TV-om
Radni prostor u prizemlju
Organizacija obilazaka i izleta
Aerodromski transfer (uz doplatu)
Noćenje sa doručkom
Francuski balkoni
Klima uređaj
Zvučna izolacija
Mini bar
LCD TV sa kablovskim kanalima
Fen i kozmetika u kupatilima
Besplatan Wi-Fi interent visoke brzine
Besplatan privatni parking

City Boutique Hotel, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

City Boutique Hotel nalazi se u veoma lepom, mirnom okruženju, 2,5 kilometra udaljen od centra Skoplja, 6 kilometara od Glavne železničke i autobuske stanice, kao i 20 kilometara od međunarodnog aerodroma. Locirani smo na samo 500 metara od prelepog gradskog brda Vodno, a najbliže prodavnice, kafiće i restorane naći ćete već u neposrednoj blizini hotela.

U City Boutique Hotelu će vas dočekati stalno otvorena recepcija sa dežurnim telefonima i ljubaznim, komunikativnim osobljem. Prilikom prijave možete se opustiti u modernom, veoma prijatnom lobiju, sa televizorima, ali i komotnim prostorom za rad ukoliko ste sa sobom poneli i poneku radnu obavezu.

Svakog jutra kod nas se služi i raznovrstan, obilan doručak, koji vam možemo servirati i u sobi. Za vas možemo organizovati i raznovrsne obilaske grada i izlete. Ukoliko je potrebno, dostupne su vam i usluge aerodromskog transfera uz doplatu, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i naš privatni besplatan parking.

Soba za 1-3 osobe

Ove moderne i jedinstvene sobe namenjene su kako samcima, tako i dvočlanim ili tročlanim društvima na turističkim putovanjima, kao i kolegama ili malim porodicama, a njihova izrazita fleksibilnost čini ih odličnim izborom i za parove. Klimatizovane su i zvučno izolovane, imaju površinu od oko 25 m2 i pružiće vam obilje privatnosti i mira.

Ove upečatljive i ukusno osmišljene sobe plene svojim izgledom, odabirom materijala i paletom boja sa karakterističnim, vedrim detaljima. Sobe su opremljene pojedinačnim krevetima sa originalnim zidnim dekoracijama na uzglavlju, te natkasnama i garderobnim ormarima kako biste se sasvim udobno smestili i raskomotili.

Mali dnevni boravak sa klupskim stočićem i foteljom čini sobe izvanredno funkcionalnim, a fotelja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu ili dete. Sve sobe imaju privatna, elegantna kupatila sa tuš kabinama, mnoštvom mekanih, svežih peškira i kompletnim toaletim priborom, a tu je i fen. Radi vašeg komfora i udobnosti, sobe su opremljene i popunjenim mini barom, a doručak vam možemo poslužiti i u sobi.

Lagodno vreme i trenutke dokolice možete provesti i u opuštanju ispred LCD TV-a sa kablovskim kanalima, ili uz omiljene sadržaje, društvene mreže i aplikacije, za šta je u svim sobama i javnim prostorima hotela obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Ove udobne i zanimljive sobe imaju i svoje lepe, francuske balkone sa pogledom na dinamičnu panoramu Skoplja.

Noćenje za 1 osobu je 30€, dok je noćenje sa doručkom za 1 osobu 35€;
Noćenje za 2 osobe je 35€, dok je noćenje sa doručkom za 2 osobe 40€;
Noćenje za 3 osobe je 45€, dok je noćenje sa doručkom za 3 osobe 50€;
Za više informacija u vezi sa tačnim cenama, popustima i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@cbh.mk

Soba za 1-4 osobe

Ove elegantne, urbane i moderne sobe pravi su izbor kako za porodice sa decom, tako i za različita društva, turistička, poslovna ili romantična putovanja. Klimatizovane i zvučno izolovane, pružiće vam obilje privatnosti i mira. Ove upečatljive i sa ukusom osmišljene sobe plene svojim izgledom, odabirom materijala i paletom boja sa karakterističnim, vedrim detaljima.

Dve sobe opremljene su pojedinačnim krevetima, dok dve porodične sobe imaju prostrane, francuske ležaje sa originalnim zidnim dekoracijama na uzglavlju, te natkasnama i garderobnim ormanima kako biste se sasvim udobno smestili i raskomotili. Mali dnevni boravak sa klupskim stočićem i dve fotelje čini ove sobe izvanredno funkcionalnim, a obe fotelje se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još dve odrasle osobe ili decu.

Sve sobe imaju privatna, elegantna kupatila sa tuš kabinama, mnoštvom mekanih, svežih peškira i kompletnim toaletim priborom, a tu je i fen. Radi vašeg komfora i udobnosti, sobe su opremljene i popunjenim mini barom, a doručak vam možemo poslužiti i u sobi.

Lagodno vreme i trenutke dokolice možete provesti i u opuštanju ispred LCD TV-a sa kablovskim kanalima, ili uz omiljene sadržaje, društvene mreže i aplikacije, za šta je u svim sobama i javnim prostorima hotela obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Za pravo uživanje u urbanom, dinamičnom okruženju, možete uživati na lepim, francuskim balkonima sa pogledom na panoramu Skoplja.

Noćenje za 1 osobu je 30€, dok je noćenje sa doručkom za 1 osobu 35€;
Noćenje za 2 osobe je 35€, dok je noćenje sa doručkom za 2 osobe 40€;
Noćenje za 3 osobe je 45€, dok je noćenje sa doručkom za 3 osobe 50€;
Noćenje za 4 osobe je 55€, dok je noćenje sa doručkom za 4 osobe 60€;
Za više informacija u vezi sa tačnim cenama, popustima i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@cbh.mk

sobaza4-1 sobaza4-2 sobaza4-3

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno