Casa La Kola :: Prilepska oblast :: Kruševo

Osnovni podaci

Ime: Casa La Kola

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kruševo, Prilepska oblast

E-mail:
n.cavkar@yahoo.com

Sajt:
www.lakola.mk

Telefon: +389 75 318 779

Mobilni: +389 70 379 276

Pogodnosti

Kuća se nalazi u centru Kruševa, kod crkve Svetog Jovana
Prodavnice, kafići, restorani i banke na samo 200 metara
Zajednički dnevni boravak sa kaminom
Zajednička kuhinja
Kafa i čaj na račun kuće
Parno grejanje tokom zime
Balkoni sa panoramskim pogledom
Studiji imaju potpuno opremljene kuhinje
LCD TV sa kablovskim kanalima, i u dnevnom boravku i u smeštajima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Casa La Kola, Kruševo slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U samom srcu Kruševa, odmah pored crkve Svetog Jovana, nalazi se Casa La Kola. Udaljena je samo nekoliko minuta šetnje od strogog centra grada sa kafićima, prodavnicama, bankama i restoranima, a 15-ak minuta od velikog memorijalnog centra i vidikovca iznad Kruševa, na kome nalazi i spomen kuća čuvenog pevača Tošeta Proeskog. Na nas se možete osloniti da vam organizujemo i pansionsku ishranu, u nekom od obližnjih restorana, kao i da vam preporučimo turističke vodiče za razlgedanje Kruševa i upoznavanje sa njegovom bogatom kulturnom baštinom.

Enterijer kuće Casa La Kola uređen je u tradicionalnom stilu, sa bogatim, ručno rađenim ćilimima, etno detaljima i starim predmetima koji su krasili domaćinstva. Gostima je na raspolaganju i zajednička dnevna soba sa trpezarijom u kojoj se služi doručak, dok vas u dnevnom boravku očukeje i LCD TV sa velikim brojem kanala, gde se možete družiti i upoznavati sa drugim gostima. Posebno namenjen vašem uživanju je i kamin oko koga je okupljen čitav dnevni boravak, pa ugodne večeri možete provoditi ovde, uz pucketanje vatre. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking.

Soba za 2-4 osobe

Parovima na romantičnom putovanju, nerazdvojnim društvima, ali i porodicama sa decom, na raspolaganju je izbor od četiri naše sobe. Moderno uređene i oplemenjene etno detaljima, zadovoljiće sve vaše potrebe, a centralno grejanje, bogati drveni podovi prekriveni ćilimima i tepisma učiniće da se osećate kao u toplini sopstvenog doma.

Sve sobe imaju prostrane francuske ležajeve i mogućnost dodavanja jednog odvojenog kreveta, pa mogu biti i odličan izbor za porodice sa jednim ili dvoje dece. Funkcionalno su nameštene, pa ćete ovde naći i garderobne ormane, komode i noćne stočiće, te se možete sasvim udobno raskomotiti i smestiti.

Sobe imaju svoja, privatna, moderno opremljena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je i LCD TV sa kablovskim kanalima. Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih sajtova, društvenih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija u svima sobama.

Boravak kod nas je na bazi doručka koji je uključen u cenu, i služi se u našoj lepoj trpezariji u prizmelju. A, kako se naša kuća nalazi na uzvišenju i ima fantastičan panoramski pogled, sve sobe imaju svoje privatne balkone koji prosto mame da uživate u laganim jutrima ili noćnom nebu, koje ovde, u najvišem gradu na Balkanu, izgleda kao da ga možete dohvatiti rukom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: n.cavkar@yahoo.com

Studio za 2-4 osobe

Za sve koji žele da uživaju u potpunom komforu, na raspolaganju su i dva naša studija namenjena parovima, porodicama sa decom ili nerazdvojnim društvima. U skladu sa ostatkom kuće, i studiji su uređeni u autentičnom, tradicionalnom, makedonskom stilu, sa drvenim podovima i bogatim ćilimima, a uz centralno grejanje, čitava kuća je veoma topla i prijatna tokom zimskih meseci.

Studiji imaju prostrane francuske ležajeve i mogućnost dodavanja jednog odvojenog kreveta, pa mogu biti i odličan izbor za porodice sa jednim ili dvoje dece. U oba studija ćete naći i garderobne ormane, komode i noćne stočiće, pa se možete sasvim udobno raskomotiti i smestiti.

Prednost studija u odnosu na sobe, su njihove potpuno opremljene kuhinje sa frižiderom, šporetom, posuđem i escajgom, gde možete organizovati ishranu kao kod svoje kuće. Naravno, studiji imaju i svoja, privatna, moderno opremljena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je i LCD TV sa kablovskim kanalima.

Takođe, zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova, društvenih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je besplatna, bežična interent konekcija u čitavom našem objektu. Oba studija krase i prostrani balkoni sa pogledom na planinsku panoramu Kruševa, gde sami ili u društvu možete uživati uz omiljenu kafu ili neki hladni napitak, naravno kada vremenske prilike to dozvoljavaju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: n.cavkar@yahoo.com

Kruševo


Kruševo je “najviši“ grad u Republici Makedoniji, i nalazi se na 1350 metara nadmorske visine, udaljen 120 kilometara od Ohrida i 150 kilometara od Skoplja. Ovaj slikoviti, planinski gradić ima oko 5.000 stanovnika, i predivan pogled na Pelagonijsku ravnicu sa svoje planine Busava. To je pravi muzej arhitekture, jer ćete u njemu pronaći i veoma stare građevine, ali i neke od najmodrenijih zgrada, reprezentativnih za makedonsku arhitekturu modernog doba.


Pročitajte više

Prilepska oblast


Prilep, rodno mesto legendarnog srpskog junaka Kraljvića Marka, nalazi se u najvećoj dolini Makedonije, Pelagoniji. Sam grad i prilepska okolina nalaze se na nadmorskoj visni od 650 metara, što doprinosi specifičnoj klimi i čini jednistvenu karatkteristiku ovog podneblja. Ova regija obiluje arheološkim nalazištima od kojih neka tek sada počinju da pokazuju svoj puni značaj. Većina arheoloških lokaliteta i dalje su teško dostupna, a Pešterica, nadomak prilepskog veštačkog jezera iznedrila je rukotvorine i plastiku koja je datirana na prelaz iz ranog u srednji neolit.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kruševo Rent-A-Car - Kruševo
Ostavite komentar:

* obavezno