Bushi Resort & Spa :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: Bushi Resort & Spa

Vrsta: Hotel

Rejting: (*****) 5 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
info@bushiresort.com

Sajt:
www.bushiresort.com

Telefon: +389 2 312 5130

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija kompleksa, u srcu starog grada Skoplja
50 metara od Stare čaršije i 300 metara od Tvrđave
Vrhunski hotelski restoran „Čaršija“
Bar sa terasom koja gleda na Stari grad
Najmoderniji konferencijski kompleks „Vardar“ sa više sala i svom tehničkom opremom i osobljem
Spa centar
Topli zatvoreni bazen sa đakuzijem i barom
Thai i Indonesia masaže
Slana soba
Turski hamam
Sauna
Stalno otvorena recepcija
Room service
Centralna klimatizacija sa individualnim podešavanjem
Raskošna kupatila sa tuš kabinama ili kadama i brendiranom kozmetikom
Mini frižider u svakoj sobi i apartmanu
Telefon
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
LCD TV sa satelitskim i kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet širom kompleksa
Besplatan parking pod stalnim fizičkim i video nadzorom

Bushi Resort & Spa, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Eksluzivni Bushi Resort & Spa nalazi se u strogom centru Skoplja, samo nekoliko koraka od Stare skopske čaršije. Hotel je smešten na izvanrednoj lokaciji, sa Starim Bazarom, Tvrđavom Kale i izvanrednom ponudom starog Skoplja na dlanu. Odlični restorani, kafići, ulična hrana, prodavnice, marketi, butici, ali i muzeji, crkve, džamije, sve je u okviru lagane šetnje ovim istorijskim delom grada.

U sklopu našeg kompleksa postoji i vrhunski restoran „Čaršija“ gde možete uživati u predivnom ambijentu, bogatoj vinskoj karti i specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje. „Čaršija“ je jedno od najpopularnijih mesta za sve vrste porodičnih ili društvenih slavlja, a raspolažemo i najmodernijom konferencijskom salom u Makedoniji, sa bioskopskim rasporedom i intimnijim salama za manje sastanke, pa je naš hotel pravo mesto za organizaciju prezentacija, predavanja, promocija i poslovnih susreta bilo koje vrste.

Naš konferencijski centar je opremljen vrhunskom tehnikom, sa dve prevodilačke kabine i kompletnom medijskom opremom. Na raspolaganju vam je i naš stručni i sekretarski tim, kako bi sve što ste zamislili proteklo besprekorno.

Ekonomy soba za 2 osobe

Vrhunski ugođaj ovog hotela počinje od njegovih soba. Poslovno ili turističko putovanje, u društvu ili individualno – u našem hotelu možete birati jednu od 13 Ekonomy soba namenjenih kolegama ili romantičnim parovima. Izuzetno elegantne i svedene sobe odlikuje prirodna paleta boja i vrhunska funkcionalnost, gde je svaki komad nameštaja posebno dizajniran tako da zadovolji sve vaše potrebe.

Sve sobe imaju zaseban klimatizacioni sistem kako biste atmosferu prilagodili svojim potrebama, izolovane su i pružiće vam obilje mira i privatnosti. Opremljene su pojedinačnim spojenim krevetima koje, na vaš zahtev možemo i razdvojiti. Radni prostor, elegantni nameštaj i osnovni pribor za čaj učiniće vaš boravak sasvim udobnim. Kupatila su opremljena vrhunskim, tuš kabinama, luksuznom toaletnom galanterijom i kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, a za sve koji radije uživaju u društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija u svim sobama i javnim prostorima hotela. Svoj dan možete započeti uz raznovrstan doručak ili plivanjem u toplom bazenu ili jednostavnom kafom na terasi našeg restorana, a nađite vremena i da se prepustite uživanju u sauni i drugim sadržajima našeg spa centra.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@bushiresort.com

Standard soba za 2 osobe

Prostrane i svetle Standard sobe prirodnih tonova čine samu srž naše ponude, a namenjene su različitim potrebama i vrstama putovanja, pa ćete ovde pronaći sav komfor, mir i privatnost bilo da putujete sami ili u društvu kolega, prijatelja ili najmilijih. Izuzetno elegantne i svedene Standard sobe odlikuje vrhunska funkcionalnost, gde je svaki komad nameštaja posebno dizajniran tako da zadovolji sve vaše potrebe.

Sve sobe imaju zaseban klimatizacioni sistem kako biste atmosferu prilagodili svojim potrebama, izolovane su i pružiće vam obilje mira i privatnosti. Opremljene su pojedinačnim spojenim krevetima koje, na vaš zahtev možemo i razdojiti u kraljevske krevete. Radni prostor, mali dnevni boravak, elegantni nameštaj i osnovni pribor za čaj učiniće vaš boravak u sobama sasvim udobnim. Kupatila su opremljena vrhunskim, tuš kabinama, luksuznom toaletnom galanterijom i kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, a za sve koji radije uživaju u društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija u svim sobama i javnim prostorima hotela. Svoj dan možete započeti uz raznovrstan doručak ili plivanjem u toplom bazenu ili jednostavnom kafom na terasi našeg restorana, a usluge saune, đakuzija ili slane sobe besplatne su za sve naše goste.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@bushiresort.com

Superior soba za 2 osobe

Prava kombinacija komfora i savremenog stila odlikuje ove Superior sobe toplih tonova i divnih materijala. Ove sobe namenjene su hedonistima koji prepoznaju prave vrednosti i uživaju u sitnim zadovoljstvima. Sve sobe imaju centralnu klimatizaciju sa individualnim podešavanjima, pa atmosferu možete prilagoditi svojim potrebama.

Pet soba opremljeno je spojenim krevetima, koje po potrebi možemo i razdvojiti, dok su četiri sobe sa kraljevskim ležajevima i predstavljaju pravi izbor kako za romantične parove, tako i za sve koji žele da uživaju u apsolutnom komofru i potpunoj privatnosti. Kupatila ovih soba lukuzno su opremljena tuš kabinama ili kadama, ekskluzivnom toaletnom galanterijom i brendiranom kozmetikom.

Udoban dnevni boravak sa foteljama i klub stolom, radni prostor, i detalji kao što je veliki sef u sobi, frižifer, direktna telefonska linija učiniće vaš odmor i boravak ovde jednostavnim i sasvim opuštenim, a uz LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima nećete morati da propustite ni omiljene emisije ili važne utakmice.

Ukoliko ste sa sobom poneli i neku radnu obavezu, ili se radije opuštate uz društvene mreže i sajtove, obezbeđena je i besplatna bežična internet konekcija. Sve Superior sobe imaju fantastičan pogled na unutrašnje dvorište hotela sa fontanom, Mustafa-pašinu džamiju ili slikovite uličice Starog bazara Skoplja. Neke od njih poseduju i svoje balkone.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@bushiresort.com

Dupleks apartman za 2 osobe

Izuzetno interesantnu ponudu našeg hotela čine i ova četiri apartmana koji se prostiru na dva nivoa, a namenjeni su kako romantičnim parovima, tako i kolegama ili bliskim društvima, jer i ove apartmane odlikuju naši fleksibilni kreveti koji se po potrebi mogu razdvojiti.

Spavaća soba otvorenog plana nalazi se na gornjem nivou, dok je dole udoban dnevni boravak sa garniturom za sedenje i radnim prostorom. Apartmani imaju centralnu klimatizaciju sa individualnim podešavanjem, pa će atmosfera uvek biti po vašoj meri. Elegancija i stil odlikuju ove ineresantne enterijere, a prirodna paleta boja, i posebno dizajniran nameštaj čine boravak ovde jednim sasvim posebnim iskustvom. Kupatila su opremljena vrhunskim, tuš kabinama, luksuznom toaletnom galanterijom i kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, a za sve koji radije uživaju u društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija u svim sobama i javnim prostorima. Svoj dan možete započeti uz raznovrstan doručak ili plivanjem u toplom bazenu ili jednostavnom kafom na terasi našeg restorana, a usluge saune, đakuzija ili slane sobe besplatne su za sve naše goste.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@bushiresort.com

Junior apartman za 2-4 osobe

Ova dva Junior apartmana osmišljena su tako da zadovolje sve potrebe manje porodice ili poslovnih ljudi kojima je potrebno više prostora za rad. Posebno dizajniran nameštaj, prirodna paleta boja i izuzetna funkcionalnost čine ove enterijere prijatnim i udobnim za boravak. U odvojenoj spavaćoj sobi nalazi se kraljveski francuski ležaj ili dva singl kreveta, a fantastičan dnevni boravak namenjen je radu ili druženju i opuštanju.

Ovi apartmani imaju velika, luksuzna kupatila sa kadama, posebno dizajniranom toaletnom galanterijom i vrhunskom kozmetikom. Kako biste mogli da uživate u čaju ili kafi, grickalicama i osveženju, apartmani su opremljeni malim frižiderima i osnovnim priborom za čaj, a za sve drugo što poželite, treba samo da pozovete recepciju.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju, vaše poslovne obaveze svakako neće trpeti. Svoj dan možete započeti uz kafu na terasi našeg restorana sa pogledom na istorijski deo grada uz raznovrstan doručak. A kako biste se sasvim opustili u najboljem spa centru u Skoplju, topli bazen, sauna, đakuzi i slana soba besplatni su za sve naše goste.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@bushiresort.com

Predsednički apartman za 2 osobe

Luksuzna i sasvim jedinstvena ponuda našeg hotela je ovaj lepo osmišljen i raskošno uređen apartman. Poseban, izuzetno elegantan i rafinisan, ponudiće vam apsolutno uživanje i sav komofor koji možete zamisliti. Bogate tkanine, izuzetan stil i raskoš oživljeni su u kontrastu tradicionalnih, kamenih zidova i baroknog nameštaja obogaćenog zlatnim detaljima.

Prostire se na dva nivoa i dominira svojom centralnom pozicijom, sa pogledom na sam ulaz hotela i unutrašnje dvorište sa dekorativnom fontanom. Na donjem nivou je prostor za spavanje i odmor, sa kraljevskim ležajem raskošnog uzglavlja i dnevnim boravkom u upečatljivoj, plavoj boji sa foteljama, stočićem i kanabeom za potpuno uživanje u relaksaciji.

Gornji nivo rezervisan je za veliki dnevni boravak sa raskošnom, belom garniturom za sedenje. Izuzetno veliko kupatilo Predsedničkog apartmana opremljeno je starinskom stajaćom kadom koja podseća na raskoš s kraja XIX veka, elegantnom i luksuznom toaletnom galanterijom i kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD televizore sa satelitskim i kablovskim kanalima ili uživati u društvenim mrežama i omiljenim sadržajima uz besplatnu bežičnu internet konekciju. Topli bazen sa đakuzijem, sauna i slana soba besplatni su za sve naše goste, a svoj dan možete započeti i na pravi kraljevski način: doručkom i kafom u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@bushiresort.com

Video prezentacija

O smeštaju Bushi Resort & Spa

Samo „srce“ hotela Bushi Resort & Spa je vrhunski spa centar sa najsavremenijim sadržajima i tretmanima. Nakon napornog dana provedenog u sastancima, šopingu ili razgledanju grada, pronađite samo svoj kutak i svoj način opuštanja u rukama naših vrhunskih fizioterapeuta. Zatvoreni bazen sa đakuzijem i barom, finska sauna, fitnes centar, slana soba i tradicionalni turski hamam samo su neki od raznovrsnih sadržaja koji vas ovde očekuju.

Na raspolaganju vam je 24 časa otvorena recepcija, gde će vas dočekati naše ljubazno i komunikativno osoblje, spremno da izađe u susret svim vašim potrebama i zahtevima. Između ostalih usluga, možemo organizovati lokalni ili aerodromski prevoz za vas, a za sve goste namenjen je i privatni parking pod stalnim fizičkim i video nadzorom.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno