Autokamp Krani :: Resenska oblast :: Prespansko jezero

Osnovni podaci

Ime: Autokamp Krani

Vrsta: Autokamp

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Prespansko jezero, Resenska oblast

E-mail:
avtokampkrani@kapri.com.mk

E-mail 2:
hotelkapri@kapri.com.mk

Sajt:
www.avtokampkrani.com.mk

Telefon: +389 47 483 708 - recepcija

Telefon: +389 47 483 010 - restoran

Pogodnosti

Neposredna blizina plaže
Besplatna upotreba ležaljki i suncobrana za goste
Šank na plaži
4 košarkaška terena, teren za odbojku, rukomet, fudbal
Tereni za odbojku i fudbal i odbojku na pesku
Fliper, stoni tenis
Dežurni lekar
Restoran “a la cart“
Letnja terasa
Živa muzika u večernjim časovima
Potpuno opremjena mini kuhinja
SAT TV
Besplatan bežični internet
Klima uređaj u bugalovima

Autokamp Krani, Prespansko jezero slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Autokamp Krani nalazi se takoreći na samoj plaži prelepog Prespanskog jezera, koje predstavlja pravi raj za uživanje zaljubljenika u prirodu i opušten provod. Kamp je smešten u blizini prelepih, slikovitih makedonskih sela Brajčino, Slivnica, Kurbinovo, Štrbovo, Arvati i drugih. Takođe, nedaleko su locirani brojni manastiri i crkve. S jedne strane autokampa Krani izdiže se Pelister, sa druge Galičica, a Ohridsko jezero od Prespanskog, udaljeno je svega 10km.

Autokamp Krani predstavlja moderan smeštaj sa brojnim sadržajima, pogodan za letovanje sportskih timova, većih grupa dece, kao, naravno i svih ostalih turista. U sklopu autokampa gostima je na raspolaganju prostran i prijatan restoran “a la cart“ sa kapacitetom gostiju do 450 mesta i odličan je izbor za organizaciju raznih svečanosti kao što su proslave maturskih večeri, svadbe, krštenja i druge.

Pored sale, posetioci će naročito uživati na svežem vazduhu i u očaravajućem ambijentu letnje terase, koja može da ugosti do 150 osoba. U toku večeri, posebnu atmosferu i ugođaj obezbediće im živa muzika.

Poslovni ljudi takođe bi trebalo da, prilikom organizacije raznih seminara i većih poslovnih okupljanja razmotre mogućnost da odsednu u autokampu Krani, budući da im je na raspolaganju potpuno opremljena sala.

Bungalov za 4 osobe

U sklopu autokampa Krani nalazi se čak 38 četvorokrevetnih bungalova koji predstavljaju odlično mesto za boravak i opuštanje porodica ili grupa prijatelja željnih odmora i uživanja u prelepom prirodnom ambijentu Prespe.

Pored bračnih kreveta u po dve spavaće sobe, tu su i sve one sitnice koje omogućavaju udoban boravak, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Sastavni deo svih bungalova su i potpuno opremljene mini kuhinje, sa sudoperom, frižiderom i kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje, kao i po prijatna trpezarija.

Svakom bugalovu pripada i uredno kupatilo, sa tuš kabinom, kao i terasa sa koje gosti mogu uživati u prijatnom povetarcu, cvrkutu ptica i sasvim spokojnoj atmosferi.

cene

Cena boravišne takse nije uključena u cenu iznajmljivanja bungalova, a iznosi 40 denara/dan, po osobi.
Za više informacija obratite nam se na mejl: avtokampkrani@kapri.com.mk

O smeštaju Autokamp Krani

Veće grupe, deca, sportisti, pored toga što se mogu rekreirati na plaži, gde su takođe obezbeđene ležaljke i suncobrani, kao i spasioci koji će voditi računa o njihovoj bezbednosti, mogu uživati i u drugim sportskim aktivnostima kao što je košarka, na čak četiri terena za košarku, rukomet, fudbal, i odbojka i to kako na tvrdoj podlozi, tako i na pesku. Tu je i fudbalu na plaži.

Kada se od sunčanja i kupanja umore, mogu se okrepiti i osvežiti omiljenim pićem na šanku, dok se mogu zabaviti igrajući flipere ili stoni tenis.

U sklopu autokampa Krani, o zdravlju gostiju vodiće računa dežurni lekar, a ljubazno osoblje na recepciji koja radi od 07:00, odgovoriće im na sva pitanja. Pored 38 četvorokrevetnih bungalova u kojima posetioci letovališta i autokampa Krani mogu odsesti, na raspolagnju su im mesta za šatore i prikolice.

o1 o2 o3 o4 o5 o6

Prespansko jezero


Prelepo Prespansko jezero centralni je deo oblasti Resan, i pravo mesto za odmor, opuštanje i istraživanje istinskih ljubitelja netaknute prirode i avanturista koji ne prezaju od toga da uobičajene urbane sadržaje i komfor, makar nakratko, stave u drugi plan. Jezero se prostire na površini od 294m2, njegova najveća dubina je 54m, a okruženo je planinama Baba, čiji vrhunac predstavlja Nacionalni park Pelister, planinom Galičica, na kojoj se nalazi još jedan božanstveni nacionalni park, a nedaleko od njega je i jezero – blizanac, čuveni i nadaleko poznati Ohrid.


Pročitajte više

Resenska oblast


Makedonija možda jeste mala zemlja, istina je da ne treba mnogo vremena da bi se prešlo s jednog njenog kraja, na drugi. Ima nekoliko velikih gradova i na svako malo – granični prelaz. Pa ipak, ponekad se u malim stvarima kriju najveće vrednosti. Retko koja mlada bi svoj verenički prsten ili burmu nazvala sitnicom. Retko ko bi ostao pribran ako izgubi minijaturnu knjižicu, sa veoma malim brojem strana – pasoš.


Pročitajte višePročitajte više - Prespansko jezero Rent-A-Car - Prespansko jezero
Ostavite komentar:

* obavezno