Art Apartments :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Art Apartments

Vrsta: Privatni smeštaj

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
volkanartohrid@gmail.com

Telefon: +389 77 907 065

Pogodnosti

Na 5 minuta šetnje od čuvenog sportsko-rekreativnog kompleksa “Biljanini izvori“

Doručak na bazi švedskog stola

Besplatni Wi-Fi

Besplatan javni parking

Art Apartments, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Kompleks Art Apartments raspolaže sa ukupno 20 soba, odnosno 55 kreveta. Svaka soba ima zaseban ulaz i svoje kupatilo, a njih 10 ima i privatni balkon. U ponudi je 9 dvokrevetnih, 7 trokrevetnih i 4 četvorokrevetne sobe. Doručak je bogat, i na bazi je švedskog stola. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim kolima, tu je besplatni javni parking.

Soba za 2 osobe

Soba za 3 osobe

Soba za 4 osobe

Art Apartments

Art Apartments se nalazi na Ohridskom jezeru, u blizini Ranohrišćanske bazilike, odnosno oko 5 minuta šetnje od čuvenog sportsko-rekreativnog kompleksa “Biljanini izvori“, i istoimenog restorana sa velikom baštom, mnogo hladovine i izvorima gde je, po predanju, Biljana platno belela.

Takođe, u blizini ćete na raspolaganju imati mnogobrojne sadržaje koje letovalište Ohrid nudi. U krugu od par stotina metara su prodavnice, pijaca, resotrani i druge pogodnosti. Inače, ohridski aerodrom Sveti Apostol Pavle je na nešto manje od 10km.

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno