ARSS Apartman Skoplje Main Square :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime: ARSS Apartman Skoplje Main Square

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skoplje, Skopska oblast

E-mail:
arss.apartment@yahoo.com

E-mail 2:
vladoars33@gmail.com

Telefon: +389 70 332 285

Pogodnosti

Odlična lokacija apartmana, 100 metara od Trga Makedonija
Balkon sa pogledom na Makedoniju i Trg
Klima uređaj i centralno grejanje
Zvučna izolacija
Potpuno opremljena kuhinja
Mikrotalasna rerna
DVa LCD TV-a sa kablovskim kanalima
DVD i CD plejer
Besplatna bežična internet konekcija
Obezbeđen besplatan, privatan parking

ARSS Apartman Skoplje Main Square, Skoplje slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

ARSS Apartman Skoplje Main Square nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Skoplja, u pešačkoj zoni ulice Makedonija. Samo nekoliko koraka od Trga Makedonija, ovaj apartman udaljen je 300 metara od Kamene Ćuprije i 600 metara od istorijskog jezgra grada sa tvrđavom Kale, i mnoštvom drugih istorijskih i kulturnih spomenika.

U krugu od samo 150 metara od nas pronaći ćete i odličnu ponudu kafića, barova i restorana, od kojih izdvajamo poznate restorane Trend, La Terazza i Pelister, a za ljubitelje šopinga, veliki tržni centar nalazi se na svega 100 metara od nas. Uprkos našoj fantastičnoj lokaciji, nećete imati čak ni problema sa parkingom ukoliko dolazite sopstvenim kolima, pošto će vam na raspolaganju biti besplatno mesto u unutrašnjem dvorištu naše zgrade, koje je veoma bezbedno i lako dostupno.

Apartman za 4-5 osoba

Naš prostrani i moderno uređeni apartman nalazi se na trećem spratu zgrade koja gleda na samu peščaku zonu centra Skoplja, pa ćete moći da uživate u jedinstvenoj panorami grada i slikovitim skopskim prizorima. Namenjen je kako porodicama sa decom, tako i većim društvima, kolegama i poslovnim putovanjima, a velika unutrašnja privatnost čini ga pravim izborom i za parove koji žele da uživaju u zajedničkom putovanju.

Ovaj klimatizovan apartman ima površinu od 56 m2, pa će vam pružiti dovoljno prostora da se sasvim opustite i raskomotite, a uz odličnu izolaciju, veoma je miran i privatan. Intimna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju i velikim garederobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, a opremljena je i svojim flat-screen televizorom.

U moderno uređenom dnevnom boravku otvorenog plana su smeštena dva pojedinačna kreveta i udobna garnitura za sedenje sa sofom, foteljama i klub stolom, pa ovde mogu spavati i tri odrasle osobe. Na raspolaganju vam je i ogromna, odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa tako možete organizovati svoj odmor baš po svojoj meri i uživati u hrani kao kod svoje kuće.

Kupatilo je sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Dnevni boravak je opremljen i pravim medijskim kutkom, sa flat-screen TV-om, CD i DVD plejerima, kablovskim kanalima, pa možete uživati u trenucima odmora i dokolice uz omiljene filmove, utakmice, i druge medijske sadržaje.

Takođe, za sve koji ne mogu ni da zamisle svoj dan bez društvenih mreža, mobilnih aplikacija i brze komunikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija brzog protoka. Ovaj izuzetno prijatni apartman ima i svoj fenomenalni balkon nad samom pešačkom zonom, pa tu možete uživati u laganom buđenju grada uz prvu jutarnju kafu, i dinamičnom gradskom ambijentu Skoplja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: arss.apartment@yahoo.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5

Skoplje


Skoplje – prestonica i najveći grad Makedonije sa pravom nosi tu titulu. Grad leži na obalama reke Vardar na nadmorskoj visini od 255 metara i ima izvanredan geografski položaj, budući da je raskrsnica mnogih puteva koji prolaze kroz grad, ali je i saobraćajnom mrežom odlično povezan sa regionalnim centrima u okolini. Osim saobraćajnih veza položaj Skoplja u severozapadnom delu Skopskog polja pružio je gradu plodno tle pogodno za uzgoj i poljoprivredu.


Pročitajte više

Skopska oblast


U prostranoj kotlini, Skopskom polju, u jezgru čitavog Balkana, plodna i rodna, prošarana mnogim rečnim tokovima i okružena planinama nalazi se Skopska oblast, u čijem je srcu najveći, glavni, pa i najlepši grad čitave Makedonije, Skoplje. Skopska oblast nalazi se u zagrljaju planina Skopska Crna gora, Šar planina, Žeden i Suha Gora, dok se na njenom jugu nalaze Vodno i Jakupica.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skoplje Rent-A-Car - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno