Apartmani Vince :: Prilepska oblast :: Kruševo

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Vince

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kruševo, Prilepska oblast

E-mail:
contact@vinceapartmani.com.mk

Sajt:
www.vinceapartmani.com.mk

Telefon: +389 70 364 515

Mobilni: +389 76 408 909

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u centru Kruševa, na 20 metara od žičare
Ostava za skije
Balkoni sa pogledom na grad
Grejanje na struju
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični i LAN internet
Fen za kosu u kupatilima
Mogućnost organizovanog obilaska grada
Možemo nabaviti za vas ulaznice za koncerte i razne druge manifestacije
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Vince, Kruševo slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Apartmani Vince nalaze se u samom centru Kruševa, samo 200 metara od glavnog gradskog trga i samo 20 metara od žičare, a tu je i rodna kuća jednog od najpoznatijih makedonskih impresionističkih slikara, Nikole Martinoskog.

Apartmani Vince idealni su za inspirativan i aktivan zimski odmor na “Staniču”, koji je namenjen mlađim skijašima, ali i za šetnje na prolećnom, jesenjem i zimskom suncu. Kruševo je ima dugu i bogatu istoriju i nudi brojne mogućnosti poklonicima istorije i kulturne baštine. Ovde ćemo vas dočekati uz tradicionalno gostoprimstvo i učiniti sve da vaš odmor bude savršen. U tom smeru možemo organizovati obilaske grada, nabaviti ulaznice za razne koncerte, manifestacije ili razne druge događaje. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatno parking mesto, jedno u garaži i dva u natkrivenom dvorištu, a takođe, u okviru objekta postoji i ostava za skije.

Apartman za 3 osobe

Kompleks Vince nudi izbor od dva apartmana koji su idealni za parove, roditelje sa decom ili manja društva. Ovi vedri apartmani imaju zasebne ulaze i nalaze se na prvom spratu objekta, a oba imaju površinu od oko 20m2. U njima možete naći po jedan francuski ležaj, a tu su i jedan pojedinačni krevet (u jednom apartmanu) i udobna fotelja koja se može razvući kao dodatni ležaj (u drugom apartmanu).

Apartmani se greju na struju, pa sami možete odlučiti koliko će vam toplo biti, a tu su i natkasne sa lepim dekorativnim detaljima, lampe za čitanje u krevetu, kao i čiviluci, garderobni ormari i velika zidna ogledala, pa se ovde možete sasvim raspremiti i raskomotiti. Sastavni deo apartmana je i kuhinja sa trpezarijskim stolom i stolicama, u kojoj se nalazi frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i escajg, i ovde za vama drage osobe možete pripremiti omiljeni topli napitak ili lagani obrok. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a tu je i fen za kosu.

Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza obezbeđena je besplatna bežična ili LAN internet konekcija. Ove dve sobe imaju i lepe balkone sa pogledom na panoramu Kruševa, gde ćete posebno uživati u lepšoj polovini godine.

• Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@vinceapartmani.com.mk

Apartman za 4 osobe

Ovaj apartman namenjen je porodicama sa decom ili nerazdvojnim četvoročlanim društvima. Ima zaseban ulaz, a sa grejanjem na struju, možete sami odrediti koliko će vam biti toplo. Ovaj svetli i vedri apartman ima površinu od 30m2, jedan francuski ležaj i dva odvojena kreveta. Ovde ćete naći i natkasne sa lepim dekorativnim detaljima, lampama za čitanje u krevetu, kao i čiviluke, garderobne ormane i velika zidna ogledala, pa se možete sasvim raspremiti i raskomotiti.

Apartman raspolaže i velikom odvojenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom i stolicama, u kojoj se nalazi frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i escajg, pa možete sebi pripremiti omiljeni topli napitak ili lagan obrok. Kupatilo ima tuš kabinu i kompletan toaletni pribor, a tu je i fen za kosu.

U trenucima odmora i opuštanja na raspolaganju vam je LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza obezbeđena je besplatna bežična ili LAN internet konekcija. Ovaj apartman ima i lep balkon sa pogledom na panoramu Kruševa, gde možete uživati uz šoljicu kafe i ćaskanje sa vama dragim osobama.

• Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: contact@vinceapartmani.com.mk

Kruševo


Kruševo je “najviši“ grad u Republici Makedoniji, i nalazi se na 1350 metara nadmorske visine, udaljen 120 kilometara od Ohrida i 150 kilometara od Skoplja. Ovaj slikoviti, planinski gradić ima oko 5.000 stanovnika, i predivan pogled na Pelagonijsku ravnicu sa svoje planine Busava. To je pravi muzej arhitekture, jer ćete u njemu pronaći i veoma stare građevine, ali i neke od najmodrenijih zgrada, reprezentativnih za makedonsku arhitekturu modernog doba.


Pročitajte više

Prilepska oblast


Prilep, rodno mesto legendarnog srpskog junaka Kraljvića Marka, nalazi se u najvećoj dolini Makedonije, Pelagoniji. Sam grad i prilepska okolina nalaze se na nadmorskoj visni od 650 metara, što doprinosi specifičnoj klimi i čini jednistvenu karatkteristiku ovog podneblja. Ova regija obiluje arheološkim nalazištima od kojih neka tek sada počinju da pokazuju svoj puni značaj. Većina arheoloških lokaliteta i dalje su teško dostupna, a Pešterica, nadomak prilepskog veštačkog jezera iznedrila je rukotvorine i plastiku koja je datirana na prelaz iz ranog u srednji neolit.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kruševo Rent-A-Car - Kruševo
Ostavite komentar:

* obavezno