Apartmani Soho :: Bitoljska oblast :: Bitolj

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Soho

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bitolj, Bitoljska oblast

E-mail:
sohobitola@gmail.com

Sajt:
www.sohobitola.com

Telefon: +389 75 414 185

Mobilni: +389 47 610 043

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u centru Bitolja
Kompletno opremljena kuhinja
Klima uređaj
LCD TV
Parking ispred apartmana
Mašina za veš
Fen
Besplatan bežični internet
Apartmani isključivo za nepušače

Apartmani Soho, Bitolj slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Soho apartmani nalaze se u blizini centra Bitolja, grada na jugozapadu Makedonije. Bitolj je administrativni i kulturni centar južne Makedonije, grad prepun barova, diskoteka, trgova i drugih znamenitosti od velikog kulturnog i turističkog značaja. Apartmani Soho smešteni su na svega 5 minuta hoda od glavne železničke stanice, a samo jedan blok deli apartmane od svih pomenutih turističkih atrakcija u samom centru grada.

Ukoliko dolazite kolima vredi znati da postoje slobodna parking mesta ispred hotela data posetiocima na korišćenje. Ovi luksuzni apartmani idealni su za nepušače i za porodice i manje grupe prijatelja. Ipak, treba da znate da ni u jednom apartmanu ili studiju nisu dozvoljeni psi.

Studio za 2 osobe

Ovi luksuzni studiji idealni su za par ili dvoje prijatelja, ima ih ukupno samo dva, te požurite da rezervišete svoj. Dizajnirani su po najnovijim trendovima i u njima je sve novo. Tu je veliki bračni krevet opremljen sivo-crnom posteljinom u skladu sa dizajnom čitavog studija. Na njemu su dva velika jastuka, a savršena kombinacija ovog drveta i mekanog dušeka idealna je za kvalitetan san. Pored kreveta nalaze se male police, kao i lampe pričršćene za zid. Tu su naravno i prostrani ormari za garderobu koju ste poneli sa sobom.

U nastavku studija postoji i sto za ručavanje, kao i dve udobne stolice u kojima će vaš obrok zasigurno biti ukusniji. Kompletno opremljena kuhinja je tu kako biste mogli da spremite ukusnu večeru za vas i vašeg saputnika. Ona je i u jednom i u drugom studiju potpuno je nova i opremljena svim neophodnistima, te kuvanje nikada neće biti lakše, ni lepše.

Studiji su opremljeni i modernim LCD televizorom na kome ćete moći da pratite veliki broj kanala, a za svakog ljubitelja sporta ili dobrog filma će se uvek naći po nešto. Gostima je na raspolaganju i besplatna internet konekcija, pa ukoliko sa sobom na putovanja nosite i posao, znajte da on neće trpeti zbog toga. Takođe, i ukoliko ste ljubitelj rekreativnog surfovanja internetom, ova činjenica će vam dobro doći. Kupatila su potpuno nova i imaju prostrane tuš kabine. Pored toga ovde možete koristiti i fen i peškire za koje se pobrinulo osoblje apartmana Soho.

Studiji imaju i alarm koji detektuje dim, kao i klima uređaj koji će vam biti od velike pomoći u toku vrelih letnjih dana, ali i u zimskog periodu kada će vam trebati da se zgrejete. Inače, sve smeštajne jedinice apartmana Soho čiste se jednom nedeljno, a menjanje posteljine je na dva do tri dana.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sohobitola@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Za manju grupu prijatelja ili porodicu, apartmani Soho raspolažu sa 8 smeštajnih jedinica idealnih za maksimalno četiri osobe. Ovi moderno uređeni apartmani pružaju sasvim dovoljno komfora i luksuza za ugodan boravak. U apartmanima postoji odvojena spavaća soba sa jednim velikim bračnim krevetom i ovde ćete, izdvojeni od ostatka apartmana, imati sasvim dovoljno mira i tišine da ugodno utonete u san. Noćni stočići i lampe iznad kreveta su nezaobilazne, a u prostoriji se nalaze i prostrani ormari gde možete odložiti svoju garderobu.

Trpezarija, dnevna soba i čajna kuhinja čine zapravo jednu sobu. Kuhinja je u potpunosti opremljena svim neophodnim elementima, a sto za ručavanje i stolice posebnog dizajna učiniće svaki vaš obrok ukusnijim. U dnevnoj sobi postoji i sofa koju je moguće razvući te ovde mogu spavati do dve osobe, a to su najčešće deca. Ovde se nalazi i LCD televizor sa velikim izborom kanala, a u svim apartmanima vam je dostupna i besplatna internet konekcija. Apartmani su klimatizovani pa ukoliko vam vrućina ne da mira, vredno je znati da ćete se ovde odmoriti u prijatnoj atmosferi.

Kupatilo je u svim apartmanima popločano i novo. U njemu ćete osim ostalih stvari naći i prostranu tuš kabinu, a na korišćenje ćete imati i peškire, kao i fen za kosu. Inače, sve smeštajne jedinice apartmana Soho čiste se jednom nedeljno, a menjanje posteljine je na dva do tri dana.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sohobitola@gmail.com

 

Bitolj


Prva asocijacija na Bitolj, administrativni, ekonomski, industrijski, obrazovni, naučni i kulturni centar istoimene oblasti je da je to grad konzula, budući da i danas, u njemu počasne konzule ima nekoliko zemalja, dok je nakon Berlinskog kongresa 1878. godine ovde bilo čak 12 diplomatskih koznulata. Ovaj zanimljiv grad burne istorije okružen je planinama Baba, čiji se najviši vrh, Pelister, nalazi na nadmorskoj visini od, čak 2.601m i Nidže, te počiva na reci Dragor u središtu najprostranije i veoma plodne makedonske ravnice Pelagonije.


Pročitajte više

Bitoljska oblast


Na jugu velike plodne makedonske ravnice Pelagonije, mala oblast oko drevnog grada Bitole, odnosno Bitolja, u sebi sadrži toliko čari i retkosti. Netaknuto prirodno bogatstvo, gorske oči i raznovrstan biljni i životinjski svet, zatim istorijsko kulturni biser očuvan još od drevnih antičkih vremena do danas, da iako mala, nudi obilje načina da se prošire vidici, nauče nove stvari i provede vreme u okruženju iskonske, očuvane prirode.


Pročitajte više
Pročitajte više - Bitolj Rent-A-Car - Bitolj
Ostavite komentar:

* obavezno