Apartmani Rosana :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Rosana

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
ar.ohrid@gmail.com

Sajt:
sites.google.com/site/arohrid/overview

Telefon: +389 46 262 960

Mobilni: +389 70 200 505
+389 70 550 590

Pogodnosti

Kuća se nalazi u starom gradu Ohrid, na samoj obali Ohridskog jezera
Privatna betonska plaža sa plažnim nameštajem
Zeleni vrt sa natkrivenom terasom
Baštenske garniture, sto i stolice za velika društva
Roštilj u dvorištu
Doručak po želji
Usluga pranja i peglanja veša
Prevoz od i do aerodroma
Mogućnost iznajmljivanja čamaca, kajaka i bicikala
Klima uređaji i centralno grejanje
Sobe sa pogledom na jezero
Besplatan bežični i kablovski internet
TV sa kablovskim kanalima
Fen
Besplatan parking u dvorištu, plus mogućnost garaža uz doplatu

Apartmani Rosana, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

U srcu starog Ohrida, na samoj obali jezera, nalaze se apartmani Rosana, u okviru porodične kuće, gde će vam ljubazni domaćini biti u potpunosti na raspolaganju. Kompleks apartmana je smešten u neposrednoj blizini Crkve Svete Sofije i Amfiteatra,na samo nekoliko minuta šetnje od prodavnica, suvenirnica, šetališta i lepih tradicionalnih makedonskih restorana, a za plaže nema brige: samo naši gosti imaju ekskluzivno pravo da koriste našu privatnu plažu i prilaz jezeru, na kome ćete moći ne samo da se kupate, sunčate, iznajmite čamce ili drugu opremu za letnje zanimacije i vodene sportove, već i da uživate u društvu labudova.

To je betonirana plaža sa koje se u vodu možete spustiti merdevinama, a koja je opremljena ležaljkama, suncobranima, stolovima i stolicama, pa ćete ovde moći da naručite omiljene hladne napitke, sladoled ili kafu. Do plaže vodi naše veliko dvorište oplemenjeno ružičastim oleanderima, kivijima i drugim mediteranskim zelenilom.

Tu je i natkrivena terasa sa baštenskim garniturama i drvenom trpezom za velika društva, idealna za tople letenje večeri uz dobra makedonska vina, prebiranje žica na gitari i romantične zalaske sunca.

Apartman za 4-6 osoba

Naša dva apartmana nalaze se na prvom i drugom spratu kuće i zauzimaju po čitav sprat. Oni mogu veoma udobno i komforno da smeste velike porodice sa decom, parove koji vole da letuju zajedno ili društva, sa maksimalnim kapacitetom do 6 osoba. Apartmani imaju klima uređaje i centralno grejanje, pa su odlično rešenje za odmor u bilo kom delu godine, a imaju i svoja privatna kupatila i potpuno opremljene kuhinje.

Apartman na prvom spratu u svom sastavu sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom, foteljom i garderobnim ormanom, mada se mora reći da je ova soba sasvim posebna, jer se u njoj nalazi i piano klavir. U dnevnom boravku je udobna i primamljiva garnitura za sedenje sa foteljama i trosedom ispred televizora sa velikim izborom kablovskih kanala, koja može udobno da ugosti još dve odrasle osobe.

Apartman na drugom spartu kuće ima dve spavaće sobe, od kojih jedna ima veliki francuski ležaj i jedan singl krevet, a drugi dva odvojena kreveta. U obe spavaće sobe naći ćete i udobne fotelje, ormane i natkasne kako bi ste se sasvim raskomotili i udobno smestili, a tu su i televizori sa kablovskim kanalima za trenutke dokolice i odmora. Oba apartmana u dnevnim sobama imaju i trpezarijski sto sa stolicama i potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i šporetom, posuđem i escajgom pa se možete upustiti i u kulinarske čarolije u svojoj režiji.

Inače, oba apartmana imaju pogled na jezero, a uz to, apatman na drugom spratu poseduje i dve terase iz spavaćih soba, opremljene baštenskim garniturama. Kupatila apartmana su opremljena tuš kabinama i pored kompletnog toaletnog pribora u njima ćete naći i peškire i fen. Čitava kuća pokrivena je odličnim, besplatnim bežičnim internetom, a ukoliko vam je potrebna sasvim stabilna konekcija, na raspolaganju vam je i kablovski internet, pa se nemojte brinuti oko eventualnog posla ili obaveza koje ćete možda poneti sa sobom.

Cene smeštaja apartmana kreću se od 20 do 75 evra za noć, u zavisnosti od broja osoba i dela sezone.
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, obratite nam se na mejl: ar.ohrid@gmail.com
Ovde postoji mogućnost iznajmljivanja pojedinačnih soba, i u tom slučaju naravno gosti soba dele kupatila i kuhinje.

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno