Аpartmani Naumoski :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Аpartmani Naumoski

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
ohridsobi@gmail.com

Sajt:
www.ohridsobi.com

Telefon: +389 78 602 665 (Riste)

Pogodnosti

Apartman se nalazi u centru grada Ohrida
Dvorište kuće sa prirodnom hladovinom i stolicama
TV
Terase sa stolom i stolicama
Opremljena mini kuhinja
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Аpartmani Naumoski, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Apartmani Naumoski smešteni su u srcu turističke Makedonije, na prelepom plavom Ohridu. Od apartmana do jezera ima svega 500 metara, te ćete za samo nekoliko minuta stići do velikog prostranstva vode koje će vas zasigurno oduševiti. Do plaže gde se možete relaksirati, popiti kafu, sok ili neko osveženje, potrebno je preći distancu od 1.500 metara. Ipak, najbliži kafići, restorani, prodavnica i još dosta toga što vam može zatrebati na odmoru smešteni su na samo 50 metara od apartmana Naumoski, a na istoj udaljenosti je i glavni trg.

Privatna kuća u kojoj su smešteni apartmani ima i svoje lepo uređeno dvorište gde vas čekaju udobne stolice. Uz prirodnu hladovinu ovde ćete imate priliku da uživate i družite se sa vama dragim ljudima, kao i da upoznajete ostale posetioce apartmana. Takođe, svi koji kod nas dođu svojim kolima na raspolaganju će imati obezbeđen parking.

Studio za 2 osobe

Jedan uredan dvokrevetni studio idealan je za zaljubljeni par ili dvoje prijatelja. Ovde vas čekaju dva standardna ležaja koja na sebi već imaju čistu i mirišljavu posteljinu te će na vama ostati samo da utonete u miran san. Prostrani ormar takođe se nalazi ovde, baš kao i TV sa velikim izborom kanala, a tu je i besplatan bežični intenret koji možete koristiti bilo zbog posla ili razonode. Studio ima i svoje kupatilo.

Osim svega nabrojanog ova smeštajna jedinica ima i potpuno opremljenu mini kuhinju u kojoj ćete moći da spremite ukusan obrok za vama drage ljude. U okviru studija imaćete i izlaz na terasu na kojoj se možete opustiti, budući da se na njoj nalazi sto i stolice, a uživaćete i na pogledu na grad Ohrid.

Za sve informacije u vezi cena za noćenje obratite se na sledeću mejl adresu: ohridsobi@gmail.com

Studio za 3 osobe

Idealan za manje porodice ili troje prijatelja, ovaj studio može udobno da ugosti maklsimalno tri osobe. U njemu se nalaze kreveti koji su potpuno opremljeni posetljinom i prekrivačima i na kojima ćete spavati kao na oblaku.

Zarad više opuštanja, u ovom studiju vas čeka i TV sa velikim izborom kanala, kao i besplatna internet konekcija koju možete koristiti za posao ili radi zabave. Studio ima i terasu na kojoj ćete moći da uživate u prvoj jutarnjoj kafi i u pogledu na okolinu, odnosno pejzaže grada Ohrida. Potpuno opremljena kuhinja, kao i zasebno kupatilo sa kompletnom sanitarijom deo su ovog kompaktnog studija koji će verujemo ispuniti sva vaša očekivanja.

Za sve informacije u vezi cena za noćenje obratite se na sledeću mejl adresu: ohridsobi@gmail.com

Studio za 4 osobe

Studio za četiri osobe idealan je za porodicu ili četvoro prijatelja. U njemu se nalazi jedan bračni krevet i dva standardna ležaja koji su opremljeni kompletnom posteljinom i prekrivačima, a imaju i udobne dušeke na kojima ćete moći savršeno da se odmorite.

Opremljena kuhinja u kojoj se nalaze svi neophodni elementi idealno je mesto da pripremite ukusan obrok za vas i vaše prijatelje ili porodicu. Studio ima i TV na kome ćete moći da pogledate dobar film ili seriju, a tu je i besplatna internet konekcija koju ćete moći neograničeno da koristite.

U okviru studija nalazi se i potpuno opremljeno kupatilo, kao i terasa na kojoj su sto i stolice i koja predstavlja jedno od omiljenih mesta naših gostiju, pošto ovde na svežem vazduhu mogu popiti prvu jutarnju kafu ili neki drugi omiljeni napitak.

Za sve informacije u vezi cena za noćenje obratite se na sledeću mejl adresu: ohridsobi@gmail.com

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte višePročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno