Apartmani Nasteski :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Nasteski

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
gorannaste@yahoo.com

Sajt:
www.apartmentsnasteski.mk

Telefon: +389 46 252 222

Mobilni: +389 70 200 920

Pogodnosti

Kuća je smeštena 900 metara od jezera i 3 minuta hoda od centra Ohrida
150 metara od restorana i prodavnice
Dvorište sa roštiljem
Česma sa izvorskom vodom u dvorištu
Dve zajedničke kuhinje
Terasa sa garniturom za sedenje
Frižider
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Nasteski, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Apartmani Nasteski nalaze se u odličnom delu Ohrida, 900 metara od jezera i plaža, i svega nekoliko koraka od centra grada, dok se stari grad sa antičkim amfiteatrom, brojnim crkvicama i mediteranskim uličicama proteže na putu ka jezeru. U našoj neposrednoj okolini postoji i restoran, kao i nekoliko prodavnica od kojih je jedna otvorena 24h.

Apartmani Nasteski uživaju u miru i uređenom okruženju svog dvorišta, sa izvorom ledene vode, klupama, stolicama i roštiljem, pa se tu možete družiti i upoznavati sa drugim gostima u lepom ambijentu. Dvorište je namenjeno i našim najmlađim gostima, sa igralištem i ljuljaškom kako bi njihov odmor u Ohridu bio što sadržajniji. Uz to, svim našim gostima namenjene su i dve zajedničke, moderno uređene kuhinje sa trpezarijom, pa se možete opustiti i uživati uz jutarnju kafu ili lagan obrok. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.

Apartman za 2 osobe 

Apartman za dve osobe odlikuju zagasite, bordo i crvene nijanse tkanina, dajući mu karakter i udobnost. Ovaj elegantni i jednostavno uređeni apartman namenjen je romantičnim parovima, a uz mogućnost razdvajanja francuskog ležaja na dva kreveta, biće odličan izbor i za dvočlana društva ili roditelje sa decom. Apartman je opremljen elegnatnim, funkcionalnim nameštajem, natkasnama, garderobnim ormanom i malim stilskim divanom u niši prozora sa stočićem i tabureima.

Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom, a kako biste bili što komforniji i pri ruci uvek imali sveže voće ili rashlađeno osveženje, tu je i frižider. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko svoje vreme radije provodite uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Ovaj apartman deli veliku, modernu i savremeno opremljenu, zajedničku kuhinju na istom spratu, a ovde je i velika trpezarija, za lagan doručak uz razmenu recepata sa drugim gostima. Pravo mesto za jutarnju kafu možete potražiti i u dvorištu, i uživati u predivnoj ohridskoj klimi i jutarnjoj svežini na vašoj vrtnoj terasi u dvrorištu.

Cena se kreće oko 10€ po osobi dnevno;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: gorannaste@yahoo.com

Apartman za 3 osobe

Porodicama sa decom i bliskim tročlanim društvima namenjena su i dva jednostavno i funkcionalno uređena trokrevetna apartmana. Elegantan, pažljivo odabran nameštaj i upečatljive, dominantne boje tkanina dale su ovim apartmanima njihova imena.

Crveni i Crni apartman opremljeni su jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, te garderobnim ormanom i natkasnama kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom, a kako biste bili što komforniji i pri ruci uvek imali sveže voće ili rashlađeno osveženje, tu je i frižider.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko svoje vreme radije provodite uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ova dva apartmana dele veliku, modernu i savremeno opremljenu, zajedničku kuhinju na istom spratu, sa velikom trpezarijom, za lagan doručak uz razmenu recepata sa drugim gostima. Uz to, oba apartmana imaju svoje lepe terase sa baštenskim garniturama pa u svežim jutrima možete uživati uz pogled na panoramu Ohrida.

Cena se kreće oko 10€ po osobi dnevno;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: gorannaste@yahoo.com

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3 apartmanza3-4 apartmanza3-5

Apartman za 4 osobe

Naša tri najveća apartmana namenjena su većim porodicama, tročlanim ili četvoročlanim društvima u potrazi za jednostavnim, opuštenim i komfornim odmorom na Ohridskom jezeru. Šarmantni i funkcionalno uređeni, ovi apartmani oplemenjeni su vedrim bojama tkanina kojima i duguju svoja imena.

Zeleni, Kafeni i Tirkiz apartmani su svetli i opremljeni jednim francuskim ležajem: Zeleni apartman raspolaže sa još dva odvojena kreveta, dok druga dva apartmana imaju jedan singl krevet i fotelju koja se može razmestiti kao dodatni ležaj. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom u svakom apartmanu, a kako biste bili što komforniji i pri ruci uvek imali sveže voće ili rashlađeno osveženje, tu je i frižider.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a ukoliko svoje vreme radije provodite uz društvene mreže i mobilne aplikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Jedan od ova tri apartmana deli kuhinju sa manjim apartmanima, dok druga dva dele drugu kuhinju. Ove kuhinje su savremeno opremljene i moderno uređene, pa se možete opustiti i uživati u kafi, doručku ili laganom obroku. Uz sve navedeno, sva tri apartmana imaju svoje lepo uređene terase sa baštenskim garniturama, a sa prijateljima i drugim gostima možete se družiti i u lepom ambijentu našeg dvorišta.

Cena se kreće oko 10€ po osobi dnevno;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: gorannaste@yahoo.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4

apartmanza4-5 apartmanza4-6 apartmanza4-7

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno