Apartmani Matjan :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Matjan

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
matjanappartments@gmail.com

Sajt:
www.matjanapartments.com.mk

Telefon: +389 46 264 340

Mobilni: +389 70 249 908

Pogodnosti

Kuća je u samom centru Ohirda, 30 metara od Ohridskog jezera
Lepo uređen vrt sa cvećem i zelenilom
Mogućnost iznajmljivanja automobila
Mogućnost iznajmljivanja prevoza od/do aerodroma
Prilagođeno za porodice sa decom
Usluge iskusnog osoblja za čuvanje dece
Usluge licenciranih turističkih vodiča
Usluge pranja i peglanja veša
Mogućnost iznajmljivanja sefa na recepciji
Terase i balkoni sa pogledom na jezero ili baštu
Klima uređaj i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
Mini bar
Krevetići za decu
Fen
Obezbeđen besplatan parking za sve goste

Apartmani Matjan, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Na samoj obali Ohridskog jezera, u samom centru ovog prelepog grada, nalaze se Apartmani Matjan. Ova porodična kuća smeštena je u blizini istorijskog jezgra grada, na 15-ak minuta šetnje od spomenika Ćirilu i Metodiju, Crkve svete Sofije i Ohridskog Amfiteatra, a crkva svetog Klimenta i Samiulova tvrđava udaljene su oko 2 km. Sama lokacija i šarmantan ambijent naših apartmana pružaju raznovrsne mogućnosti za prijatan odmor, bez obzira da li želite da ga provedete na samo 30 metara udaljenim plažama jezera ili u obilascima istorijskih spomenika i lepog prirodnog ambijenta Ohridskog jezera.

Vrata apartmana Matjan otvorena su za goste tokom čitave godine, a ovde će vam bit na raspolaganju i usluge naših licenciranih turističkih vodiča. Kod nas možete računati i na usluge iznajmljivanja automobila, prevoza do ili od aerodroma, menjanja valute i bankomata u okivru samog objekta, kao i usluge pranja i peglanja veša. Za naše goste obezbeđen je besplatan parking ispred naših apartmana, uz upotrebu posebne kartice, jer se inače naplaćuje. A, posebno se radujemo našim najmlađim gostima, a deca mlađa od 12 godina kod nas mogu ostati i bez naknade ukoliko se koriste već dostupni dečiji krevetići, a uz sve ovo ukoliko želite, možemo obezbediti i iskusno osoblje da vodi računa o vašoj deci, u trenucima kada ste zauzeti.

Soba za 2 osobe

Ova soba je jedan od najljupkijih i najšarmantnijih smeštaja u Orhirdu. Ukrašena je vedrim bojama i cvetnim dekoracijama, idealna za parove ili roditelje sa decom, a izuzetno prijatni enterijer učiniće da se osećate kao kod svoje kuće.

Klima uređaj, veliki francuski krevet, stočić sa dve barske stolice, prostrani garederobni orman, te veoma moderna bela polica sa pregradama su tu da biste se vi što udobnije smestili i raskomotili, dok je ambijent skladnih boja oplemenjen slikama i muralskim dekoracijama zidova. Soba rasoplaže svojim privatnim kupatilom sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. U sobi je i mini bar kako biste mogli da ohladite neko ukusno makedonsko vino, kao i LCD TV sa velikim izborom kablovskih kanala. Za sve koji ne mogu da zamisle odmor bez brze komunikacije i društvenih mreža, obezbeđna je bežična internet konekcija.

Soba ima pogled na našu predivnu baštu, i pošto je okrenuta od ulice, izuzetno je mirna i prijatna za spavanje. Bude li vam zatrebalo, ovde ćete naći i peglu i dasku za peglanje, a za sve što vam je potrebno, slobodno se obratite predusretljivim i ljubaznim domaćinima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: matjanappartments@gmail.com

Studio za 4 osobe

Studio je potpuno kilmatizovan i ima deo za spavanje sa francuskim ležajem, koji je bogato dekorisan vedrim bojama. U studiju ćete naći i garderobni orman, ljupki sto sa stolicama, i police kako biste se sasvim ugodno raskomotili i osećali kao kod svoje kuće. Deo dnevnog boravka sadrži udobnu garnituru koja služi i kao pomoćni smeštaj za još dve osobe, a za trenutke dokolice tu je LCD televizor sa velikim izborom kablovskih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, pa ovaj smeštaj može veoma udobno da smesti veću porodicu ili četvoročlano društvo.

Studio je okrenut ka jezeru i sa lepe terase ušuškane u zelenilo sa baštenskom garniturom, možete uživati u svim čarima ohridske prirode uz jutranju kafu ili večernja druženja. Studio ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom u kom ćete naći i fen za kosu. Tu je i kuhinja sa šporetom i frižiderom, posuđem i escajgom, pa se možete upustiti i u kulinarske čarolije. Bude li vam zatrebalo, ovde ćete naći i peglu i dasku za peglanje, kao i krevetić za dete, a za sve što vam je potrebno, slobodno se obratite predusretljivim i ljubaznim domaćinima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: matjanappartments@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Naša dva apartmana veoma udobno mogu ugostiti veće porodice ili četvoročlana društva. Oba apartmana su klimatizovana i imaju spavaću sobu, dnevni boravak, kupatilo, kuhinju i svoju terasu. Enterijeri ove dve smeštajne jedinice su vrlo funkcionalni, prijatnih, prirodnih boja zidova, obogaćeni nameštajem od prirodnih materijala, te ćete se ovde osećati kao kod kuće.

Spavaće sobe su opremljene francuskim ležajevima i imaju svoje LCD televizore, kao i ormane i police. U dnevnim sobama nalaze se vrlo ugodne garniture za sedenje sa LCD televizorom i kablovskim kanalima, koji predstavljeju sasvim komforne ležajeve za još dve osobe. Kupatila su moderno sređena sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom i fenom. U kuhinjama ćete naći sve što vam je potrebno za kulinarske veštine – od šporeta i frižidera, preko posuđa i šolja do escjaga, pa se slobodno opustite i ne brinite oko sitnica. Oba apartmana raspolažu svojim divnim terasama ušuškanim u zelenilo i cveće, sa baštenskim garniturama, tako da su ovo savršena mesta za odmor i druženja, uz kafu ili omiljeni hladni napitak.

Takođe, radi vašeg zadovoljstva ili eventualnog posla, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Bude li vam zatrebalo, ovde ćete naći i peglu i dasku za peglanje, kao i krevetić za dete, a za sve što vam je potrebno, slobodno se obratite predusretljivim i ljubaznim domaćinima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: matjanappartments@gmail.com

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno